איזה מן אוהד אתה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Pose_69, ‏12/8/02.

1. קופירוק Member

אתה מדבר על מכבי נתניה? חחח כן העונה הכי טובה אולי מאז שאתה יודע מה זה כדורגל....
    וניצן, איפה אתה יושב?

2. ג'רי בית הלוי Member

באמת, בני, אתה בסדר? העונה הכי טובה של נתניה???
    קופירוק, אני בעיקרון רוצה לשבת בשער 10-11 בבלומפילד, אבל הוא סגור למנוים, אז אני יושב בשער 13. בר"ג אני יושב בשער 11-12.

3. לילך משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רוצה לתת לכם לדוגמא את אח שלי הקטן, הוא אידיוט גמור
    הוא אוהד את מכבי חיפה ואת מכבי ת"א, אבל את מכבי חיפה רק בגלל שכל החברים שלו בכתה ובבית ילדים אוהדים אותה ואת מכבי ת"א רק בגלל שאני ואבא שלי אוהדים אותה, ות'אמת אין לו שום מושג! כשמכבי חיפה ניצחה 3:2 בטוטו, הוא סתם התלהב מזה שהם ניצחו ועשה את עצמו מבין גדול, למרות שאין לו מושג.
    זה אוהד חרטא

4. קופירוק Member

אוי נשמה, תעשי טובה...ילדים קטנים.
    גם אחותי הקטנה. היא ראתה טלויזיה ושאלה מי משחק, אז אבא שלי אמר לה שהאדומים נגד הצהובים (הפועל ת"א נגד בית"ר) אז היא אמרה שהיא אוהבת את האדומים מעכשיו בלי שהיא יודעת בכלל איך קוראים לקבוצה הזאת!!! אבל סוף היא עברה לאהוד את מכבי חיפה כמו שצריך בהשפעת אחיה הגדול כמובן.

5. זהובניק Member

חחח גם האחים הקטנים שלי.
    אחד אוהד את מכבי ואני שואל אותו איך קוראים לשוער של מכבי והוא אומר לי "שטראובגר" כנ"ל לשני אוהד הפועל שחשוב שלשוער שלהם קוראים אבי מלך.

6. AFC Member

חחח...

אוי לי...

כמובן, העונה הכי טובה מאז שאני הכרתי כדורגל, כפי שאמר קוףירוק.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בקטגוריה של אוהד שרוף,אוהד שרוט,מה שבא לכם.
    אני אולי היחיד בפורום שלא פיספס משחק של באר שבע בשום מסגרת:
    גביע האוטו,גביע המדינה והליגה,בית וחוץ,בלומפילד וחולון בכל מקום שהקבוצה הייתה אני הייתי.
    המשחק היחידי שפיספסתי השנה,הוא משחק הרדיוס בלי קהל שהתקיים מול בני יהודה בטדי.
    כל שאר המשחקים הייתי,ואני מתכוון להמשך ללכת עד סוף העונה לכל המשחקים.
    אני מצטער לשמוע שהרוב כאן הם אוהדי כורסא,או במקרה הטוב אוהדים שבאים רק למשחקי הבית.
    מי שניכנס לחדר שלי בכל פינה שיסתכל ימצא פריט כלשהו של האדומים,ובשבילי הדבר שמיצג אותי הכי הרבה הוא המשפט שכתוב על הדגל שפרוס על כל הקיר שלי:
    " לעולם לא תצדעדי לבד
    הפועל באר שבע אימפריה".

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני בעיקרון מתי שמסתדר אני הולך וזה כמעט כל שבת למרות שבסיבוב השלישי לא הייתי עדיין בשום משחק. אבל מאמצע הסיבוב הראשון עד סוף הסיבוב השני הייתי בכל המשחקים.

9. united Member

אני אוהד שרוף או אוהד אולטראס
    בא כמעט לכל המשחקים (בית כולם חוץ הרב) מכבי חיפה שיחקה השנה כבר 53 משחקים בכל המסגרות הרשמיות ואני הייתי ב- 32 (תחשיבו המשחקים באירופה וגביע הטוטו בחוץ קשה להגיע)
    אצלי אין כזה דבר טלויזיה (רק כשאין ברירה) כל הקטע ללכת למשחקים הוא בשביל לעודד ולדחוף את הקבוצה ומבחינתי מי שבא למשחקים יושב ונהנה ממשחק כדורגל אז פשוט חבל על הכסף כי אפשר לעשות את אותו הדבר בבית מול הטלויזיה!
    רק לידע כללי אני כמובן מנוי ליציע ג'
    הנה משפט דגול (לא שלי):""אנחנו הקופים הירוקים באים במטרה לחנך מחדש. אנחנו רוצים שילד קטן שבא בפעם הראשונה למשחק לא ילמד לצעוק 'בן-זונה מניאק', לא יצעק לשחקנים מה לעשות, לא ילך מכות, לא ילמד לשנוא, אלא ילמד לאהוב. אנחנו נלמד"

10. אל''ה Member

לא אהבתי את הגישה שלך, אני בדעה שאוהד כן בתמיכה שלו בקבוצה במצבים קשים. וזה מה שמבדיל אותנו מאוהדי כדורגל באנגליה לדוגמא. אוהד הסיטי יבוא למשחקים גם כשהקבוצה שלו בליגה שלישית. אוהד מכבי חיפה לא יבוא למשחקים אחרי תיקו עם מכבי פתח תקוה.

אני מכיר אנשים שגרים במודיעין ובראשון, ומגיעים לכל משחק של הפועל חיפה. בית או חוץ. וזה כי הם אוהדים שרופים, עד הסוף. נכון, הם משלמים הרבה כסף. נכון, רוב הסיכויים שהם יראו את הקבוצה מפסידה שוב ולא נלחמת. הכל נכון, אבל דבר אחד חשוב הוא גם נכון-
    הפועל חיפה היא מושא האהבה שלהם. וכמו שאומר אחד השירים שלנו- "אין תנאים לאהבה". וכאין תנאים אז אין תנאים. אני לא גר קרוב לבאר שבע, נהפוך הוא אני גר חמש דקות מקריית אליעזר, אבל במשחק של הפועל מול באר שבע הייתי, ובמשחק מול ירושלים בטדי אני אהיה. ואם בעונה הבאה יגזר עלינו לשחק מול כפר סמיע גם שם תראו אותי.

כולם באים לטדי!
    אל"ה

11. Ilan Member

חחחח נראה לי צץ לנו היורש של וידוקה. זה מה שהיה חסר פה, אוהד הפועל חיפה :) סתם אחי ברוך הבא.

12. אל''ה Member

תודה רבה.

מי זה וידוקה??

כולם באים לטדי!!
    אל"ה

13. united Member

יהומו מה אתה מזיין ת'מוח
    אוהדים של מכבי חיפה כן באו אחרי התיקו (למרות שבמס' נמוכים מאוד באו) אבל גם את אלה הפועל בחיים לא מסוגלים להביא
    ואם אני לא טועה אין תנאים לאהבה זה בכלל שיר של מכבי ת"א אז תשתוק

14. AFC Member

יונייטד, תעשה טובה, או שתשמור על הפה או שתלך מכאן.

15. אל''ה Member

קוף יקר,
    לדאבונך הרב אינני הומו ואני מעדיף בנות.
    העובדה שהגיעו אוהדים במספרים נמוכים מוכיחה את הטענה שלי. אוהדי כדורגל ישראליים הם לרוב אוהדי הצלחות. איך נשכח את עונת 95/96 (או 96/97) שבה סיימתם מקום שישי או שביעי (סניליות בגיל 16, פטנט!)עם סגל לאליפות, שבה הבאתם הממוצע 4500 איש למשחק (לפחות את זה אני זוכר), ממוצע זה זהה לממוצע האוהדים שלנו בעונה שעברה.

השיר אין תנאים לאהבה איננו שיר מועתק, לפני שאנו מכניסים שיר ליציע, אנחנו בודקים עם אוהדי קבוצות אחרות אם הם שרים את השיר.
    הוא הולך ככה-
    הפועל הפועל הפועל חיפה מלחמה (שתי מחיאות כף)
    הפועל הפועל הפועל חיפה מלחמה (שתי מחיאות כף)
    לעולם לא נפסיק לעודד את הפועל חיפה (שתי מחיאות כף)
    אין תנאים אין תנאים אין תנאים לאהבה (שתי מחיאות כף).

AFC היקר,
    אין טעם לסלק את הקוף, מבדר למדי להתמודד עם הדיסאינטילגנציה שלו.