איזה מן אוהד אתה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Pose_69, ‏12/8/02.

1. N-castle Member

שילוב בין אוהד שרוף ואוהד טלוויזיה
    מה אני לא עושה? מה????
    הכל אני עושה כדי לנסות לעשות מנוי או לפחות ללכת לרוב משחקי הבית של מכבי חיפה
    אבל מה? לאף אחד במשפחה אין כוח לסוע כל שבת שנייה לחיפה (שעה וחצי) ולבזבז חצי שבת...
    ככה זה אנשים עובדים
    אני אוהד שרוף של הקבוצה והולך לכל משחק ברדיוס של בערך 45 דקות נסיעה (המקסימום שאבא שלי מסכים)... שזה יוצא בערך 15 משחקים בשנה, ולפעמים- שיש משחק טוב וחשוב אבא של מסכים לסוע לקרית אליעזר. את כל השאר אני רואה בטלויזיה
    השנה עוד יש תקווה למנוי עם אחד שעדיין לא דיברתי איתו אבל אני יודע שאבא שלו עושה מנוי כל שנה... אז אני מקווה לטוב

2. AFC Member

חנוכה, תשנה את הניק.
    בינתיים אתה בכלל לא חכם.
    דרך אגב מה אכפת לי שהפורום של מכבי חיפה מלא באנשים מיציע ג' (וגם הרמה ככה), כולם עפים מהפורום, מקללים, אומרים שאין להם חיים ואני לא רוצה לדעת מה עוד.

אני, בני בן-שלום (כן כן, השם הידוע לשמצה), אוהד בית"ר ירושלים, שרוף וגאה (לא במובן השני של המילה).
    למה אני לא אוהד? כי אני הייתי רק פעם אחת בטדי?
    בגלל שאני גר בנתניה, אסור לי להיות אוהד של בית"ר ירושלים?
    אתם רואים למה התווכחתי עם פוסה? בגלל שיבואו אנשים כמו חנוכה (איך קשור חנוכה לכדורגל??????) ויתחילו להגיד שאנשים שלא הולכים עם הקבוצה "באש ובמים" הם לא אוהדים.
    אתה יודע איפה אני הייתי במשחק של בית"ר מול קריית גת? לידיעתך, אשדוד מאד רחוקה מנתניה, אני הגעתי לשם. בית"ר הייתה בפיגור 2-0, אבל אני ושאר הקהל המשכנו לעודד, ומול אותה קבוצה, הקהל שלך צעק למאמן להתפטר אחרי בדיוק אותו פיגור (ב3-0 ו4-0 צעקתם לו אפילו יותר).
    לי אין דרך להגיע לירושלים. אני כמובן לא אקח טרמפים, אין אוטובוסים בשבת, מונית זה סכום אסטרונומי מנתניה לירושלים (שלא לדבר על הדרך חזרה).
    אני יכול להגיד לך, שאני אוהב את הקבוצה שלי יותר מאוהדי הצלחות כמוך, שאוהדים חיקוי זול, מזוייף ונטול נשמה כמו מכבי חיפה, שראינו מה קרה שקריית גת ניצחה אותה, איך הקהל הזה היה איתה "באש ובמים" כפי שאתה אומר.
    לבוא לגמר גביע זה לא להיות עם הקבוצה באש ובמים. אבל לבוא למשחק תחתית גורלי באשדוד מול קריית גת זה כבר לבוא "באש ובמים".

3. חכם חנוכה Member

טיפש, חכם חנוכה זאת דמות מחגיגה בסנוקר שזאב רווח גילם

ומה אכפת לי שהניק שלי לא קשור לכדורגל

אם מפריע לך הניק שלי, אתה מוזמן לא לקרוא את ההודעות שלי

יום טוב

4. Blue_Blood Member

אני אוהד טלוויזיה מהכרח אני גר בחיפה ואני לא יכול ללכת לכל המשחקים של פ"ת!!!! מדי פעם אני הולך למשחקים אבל לא בתדירות של אוהד שרוף......

לא כל כך עקבתי אחרי מה שהלך פה, אבל אני יעלה עוד סוג של אוהד....
    חבר שלי אוהד בית"ר כיום עולה לט.... בכיתה ו' הוא היה בא לבית ספר ושואל אותנו כמה נגמר עם בית"ר יום אחד ממש התעצבנתי עליו שאלתי אותו:"איך אתה אוהד בית"ר?!?! אתה לא קורא בעיתון/אינטרנט/טלוויזיה/רדיו על התוצאות?" לא זוכר מה הוא ענה לי......אבל ככה זה היה עד שבכיתה ז' הוא השתכלל וביום ראשון היה פותח עיתון ורואה כמה נגמר, עם בית"ר ניצחה הוא היה מתלהב מהגול של x שבכלל y כבש, השנה כיתה ח' הוא עוד יותר השתכלל והוא כבר היה יודע אחרי המשחק את התוצאה וכבר היה יודע מי כבש......אבל שוב הוא היה מתלהב, שבית"ר הפסידו לקרית גת או לנתניה או למישהו אחר הוא היה מתלהב ואומר שהם שיחקו יותר טוב, תמיד הייתי אומר לו "שיחקתם יותר טוב אבל אתם הולכים לרדת ליגה!" וכזכור זה מה שאוהדי בית"ר רצו כל השנים, לשחק יפה יותר טוב, כמה חבל שהפעם זה בא על חשבון התוצאה!!!
    יום אחד ישבנו ודיברנו והוא התחיל לשאול אותי שאלות על בית"ר הייתי בשוק!!!
    שאלתי אותו: מה אתה לא יודע כלום על בית"ר, תגיד למה אתה לא הולך למשחק שיש פה בקרית אליעזר???" הוא לא ענה.....ושימו לב ךדבר המצחיק הזה, שאמרתי לו שאני הולך להפועל פ"ת-הפועל חיפה הוא אמר לי שהוא רוצה לבוא איתי, שאלתי אותו למה הוא לא ענה!!!!!
    זה מה שאני קורא: אוהד שם/צבע אלה אוהדים שלא יודעים בגרוש על הקבוצה שלהם, ומתלהבים מפה ועד אין סוף, ובאמת הם לא אוהדים שלהם, ברגעים קשים הם לא מגיבים ומתלהבים מרגעים אחרים (לדוגמא: שפ"ת הפסידה במחזור האחרון לנתניה 3-1 הוא ירד עליי, אז הזכרתי לו שהם הפסידו לקרית גת, אז הוא אמר: גם חיפה הפסידו וחוץ מזה שאנחנו גם ניצחנו את קרית גת) זה עלה לי על העצבים כבר לא יכולתי להתאפק והכנסתי לו אגרוף, אוהדים כאלה צריך שלא יהיו כי הם הורסים הכל!!!!!!

5. Pose_69 Member

זה מה שאני כיניתי "אוהד בחרטא", לא יודע דבר על הקבוצה, לא מתעניין
    אבל אומר שהוא אוהד של הקבוצה בשביל לסגור מעגל.

6. Blue_Blood Member

עם אתה אומר.......בוא נגיד זה זה אוהד בחרטא מיוחד......

7. רני פרידמן Member

הוא לא אוהד בכלל...
    הוא איך פולדש אומר?
    הוא מעדיף את בית"ר...לא אוהד אותה.

8. AFC Member

א. פולדאש מעדיף את מכבי "הונדה מזליקי" חיפה הידועה לשמצה, ולא את בית"ר "אלדן" ירושלים.
    ב. blue blood אתה מנהל פורום המנג'רים בwww.manager-il.com?
    ג. מיקום מעניין יש לך...

9. Blue_Blood Member

א. חחחח קרע אותי שהוא אמר את זה, והוא עוד חשב על זה שעות!
    ב. כן
    ג. אני יודע

10. chaos Member

לא יודע מה אני
    אני יש לי מנוי למשחקי בית משחקי חוץ אני הולך לפעמים

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיון מעניין שדיי הלך לאיבוד.
    כעת בסוף השנה,הזמן לומר לכמה משחקים הלכתם השנה,ולחברי הפורום החדשים,או סתם אנשים שפיספסו בהתחלה זמן לכתוב באיזה קטגוריה לדעתכם אתה נמצאים?

12. קופירוק Member

כאוס!חזרת!וולקאם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx
    ואני מנוי למשחקי בית והולך לרוב משחקי החוץ אני גר בישוב ליד כרמיאל, (חנוכה יכיר, צורית) וגם לי מאוד קשה להגיע למשחקי חוץ כי כל שאר הקבוצות בליגה מהמרכז-דרומה ונסיעה לת"א היא שעתיים+.
    אני מגדיר את עצמי...קוף.

13. *ירוקה לנצח* Member

ממ הדיון הזה התחיל כמשהו נחמד למדי וגלש לריבים אישיים. בכל מקרה,
    אני הייתי מגדירה את עצמי (כמו הרבה אחרים כאן) כשילוב של אוהדת טלויזיה ואוהדת שרופה.
    אני גרה במרכז כשעה וחצי מחיפה וכמובן שרשיון עוד אין לי אבל לקריה אני נוסעת עם אבא שלי כשיש לו כוח.
    שזה יוצא כ10 משחקים בעונה בד"כ המענינים יותר כי אבא שלי יותר אוהד כדורגל מאשר אוהד מכבי חיפה.
    משחקים בחוץ שקרובים לביתי אני גם משתדלת שלא לפספס כמו כפ"ס, פ"ת, ת"א.
    יש גם משחקים שפשוט זה כבר מסורת אצלנו לא ללכת- בית"ר (במיוחד חוץ) , בני יהודה ונתניה.
    גם לרוב המשחקים בר"ג (טוטו וגביע המדינה) אני הולכת כי זה יחסית קרוב אלי.
    אז זה מסתכם בכ20 משחקי ליגה בעונה.
    את כל השאר אני רואה בבית עם הטלויזיה ההילוכים החוזרים ורמי ויץ הירוק.

14. ג'רי בית הלוי Member

בני, אני באמת לא מבין מה הבעיה בזה. הפסיקה הסופית שלי היא שאין בעיה להעלות נושאים מתים. כמובן שהם צריכים להיות אקטואלים. וגם משה העלה את זה.

אני השנה הלכתי ל-7 משחקים: הפועל ב"ש(מחזור 2, משחק חוץ), מכבי חיפה(מחזור 3, משחק בית), מכבי נתניה(מחזור 8, משחק בית), בית"ר י-ם(מחזור 9, משחק חוץ), הפועל ת"א(מחזור 11, משחק חוץ), הפועל ת"א(מחזור 22, משחק בית) ומכבי חיפה(מחזור 25, משחק בית).
    תאמת, אם זה היה תלוי בי הייתי הולך לכל המשחקים שהיו, רק שאין לי איך להגיע, וגם ההורים שלי לא הכי לנהבים מזה.. אני מעריך שאני אלך השנה לחצי גמר גביע, ב"ה לגמר גביע, ואולי לעוד משחק בליגה, אם אני אצליח לשכנע את ההורים שלי. ומי שאומר שאני אוהד כורסא וכל השטויות האלה מקבל אגרוף.

15. AFC Member

חח למה? 7 משחקים זה דווקא לא רע.

למען האמת, יצאת מורווח. אתה לא אדיוט כמוני שקונה מנוי לקבוצה שהוא לא אוהד ומשתמש ברק 5 משחקים ממנו, למרות שזוהי העונה הטובה בתולדות הקבוצה הזאת.