עזוב, עוד מעט יתחילו להגיד פה שהמשחק שלכם מכור ושגם חימנסטיק פותחת רגליים. אני מתכוון כמובן לכל מיני שונאי בארסה+מסי\שונאי ארגנטינאים\אוהדי ריאל ואחרים
כאב לי כל כך ליראות את RVN יורד מהמגרש עם הפנים העצובות. אני לא אוהד אף קבוצה בספרד (חיבה לסטלה ויגו) אבל מת שריאל תיקח ! אני עדיין מאמין שהיא יכולה למרות שזה נראה קשה ביותר. בארסה מובילה 2-0...
ליצנים, אלא מה... ריאל פשוט ביזיון, מיורקה טובה בכל פרמטר, היה צריך כבר לפחות 3-0... מיורקה משחקת כאילו מולה עומדת נטסטיק ולא ריאל מדריד הגדולה.
טוב, המזל ממש לא לצידנו... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx גם רודי נפצע וגם אנחנו בפיגור. השחקנים חייבים להתאבד על המגרש במחצית השנייה!!!! HALA MADRID
מעניין אותי עכשיו איפה האוהד הדגול אנחל אל מדריד שסיכם עונהבהודעה הכי מטופשת שראיתי מאז שאני פה. לא משנה מה יהיה במחצית הקרובה,אני פשוט גאה להיות אוהד של הקבוצה הזאת!! :aaa021:
זה עוד לא גמור אבל אני זוכר שאמרתי כבר אחרי המשחק נגד סרגוסה שהשחקנים חגגו וזה לא גמור וצריך עדיין לנצח נגד מיורקה ומסתבר שאני צודק לפחות בינתיים שהחגיגות האלו היו מוקדמות מדי.
שום דבר עוד לא נגמר אולי ריאל הראתה מחצית נוראית אבל עכשיו עם התדריך של קאפלו אני מאמין שהם יעלו עם רעל בעיניים אז לא לסגור את העיניינים מוקדם מדי יש עוד 45 דקות...
וואו סרגיי, אתה פשוט נוטה להגזים בכל הודעה שלך שזה לא יאומן. כל תיאור מחצית שלך - היה צריך להיגמר במינימום 3. מאיורקה בעטה לשער בדיוק פעמיים כל המחצית.ריאל עם כמה חצאי צ'אנסים. להגיד ש0-1 מוצדק, אפילו אני אסכים איתך, כי מאיורקה באמת פשוט יותר טובה.אבל איך הגעת ל3?הרי האדומים אפילו לא בעטו לשער 3 פעמים, דמט. כל כך כואב הלב על רוד, מהרגע בו הוא נפצע פשוט נטשתי את הטלוויזיה.מי יכול לשים שם גול חוץ מראמוס?