עוד פעם התבלבלת. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx סביליה, אגב, תשחק בהרכב חסר מאוד, אולי לה חסרים יהכי הרבה שחקנים. גם אוססונה תשחק עם הרכב חסר, אבל עם המזל שלנו ובלי טורבו פריאה במרכז ההגנה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
שלושת המשחקים שמהם תצא אלופה: http://www.nrg.co.il/images/archive/408x153/779/936.Xxx ריאל מדריד - מאיורקה ניצחון והאליפות של ריאל מדריד. היום ערכו דיויד בקהאם ורוברטו קרלוס את האימון האחרון שלהם בקבוצה. הבעיות עם הנבחרות נפתרו. מהמדו דיארה יוכל ליטול חלק במשחק לאחר שחזר ממאלי לקראת המשחק הגורלי. הוא לא התאמן עם הקבוצה השבוע ולכן שיתופו מוטל בספק. שאר הדרום-אמריקאים יכולים לשחק. מיגל טורס שמפצע בחימום לקראת סראגוסה ייעדר וגם איבן הלגרה, מה שמותיר את עמדת המגן הימני לסאלגדו או סיסיניו. ראמוס יישחק כבלם לצד קנבארו וקרלוס בהופעה האחרונה בקבוצה כמגן שמאלי. לצד דיארה כנראה, יישחקו אמרסון או גאגו, הדון עדיין מתלבט, אך שאר ההרכב כרגיל. רוברטו קרלוס אמר כבר לקראת המשחק:" בעונה הראשונה שלי הייתי אלוף וכך אעזוב. משחק הפרידה הטוב ביותר מבחינתי הוא משחק שבו נזכה באליפות". בקהאם גם אמר שהוא רוצה מאוד לזכות בתואר משמעותי ראשון בריאל מדריד. מאיורקה את העונה שלה גמרה ממזמן שניצלה מירידה. בשבוע שעבר היא אולי הוציאה את סביליה מהמירות לאליפות לאחר שסיימה איתה בתיקו באיצטדיון הביתי. בשורות מאיורקה ייעדרו איבגזה המצויין בגלל צהובים ויאנקוביץ, מלך שערי הקבוצה עם תשעה כיבושים. הקשר הימני נמצא עם נבחרת סרביה עד גיל 21. האקס הברסאי, מקסי לופז ייפתח על הספסל וויקטור ואראנגו המצויין יישחקו בחוד של מאיורקה הצנועה, שבעקבות סיבוב שני נהדר, חסכה לעצמה המון מתח ולחץ לקראת הישורת האחרונה. סביליה - ויאריאל סביליה תקווה לנפילה גם של ריאל מדריד וגם של ברצלונה. במידה וברצלונה מפסידה, ריאל מסיימת בתיקו והיא מנצחת, סביליה היא אלופת ספרד. הקבוצה פישלה בשבוע שעבר ולא ניצלה את המעידות של המוליכות ואולי יצאה מהמירוץ לאליפות. לסביליה תיהיה משימה לא קלה. פרדי קאנוטה חלוצה של הקבוצה ייפתח על הספסל וסביליה תחסר מספר שחקנים מרכזיים שבראשם נמצאים: דני אלבס שמתכונן עם נבחרת ברזיל לקופה אמריקה(סביליה חששה שאם לא תסכים לשחררו אז יימענו ממנו לשחק בגמר הגביע הספרדי ב-23.6), חסוס נאבאס, אדריאנו וחאבי נאבארו. גם ראנטו ודראגו ייעדרו. ויאריאל רוצה מקום בגביע אופ"א וכרגע היא מובילה על אתלטיקו מדריד ב2 נקודות. ויאריאל לא יכולה להסתפק בתיקו כי אתלטיקו מדריד מחזיקה בהיתרון במפגשים בין 2 הקבוצות. הקבוצה של פלגריני שניצחה בששת המשחקים האחרונים ומראה התאוששות נהדרת, תחסר את דייגו פורלהאן המבקיע המוביל שלה עם 19 כיבושים. חימנאסטיק - ברצלונה ברצלונה תתארח בחימנאסטיק ותקווה לטובה גדולה ממאיורקה. הקטלונים איבדו במשחק האחרון ללא רונאלדיניו, היתרון נגד אספניול בדקה האחרונה ו"נתנה נשיקה לריאל מדריד כאשר האליפות הייתה כבר בידיים שלה"(כך אמר צ'אבי). רונאלדיניו חוזר לאחר השעייה היישר להרכב של ברצלונה בייחד עם מסי שכבש צמד במשחק האחרון(שער אחד לא חוקי ביד) וסמואל אטו. אינייסטה יסופסל וצ'אבי, דקו ומוטה יישחקו במרכז המגרש של הקטלונים, שעדיין מאמינים שאפשר. חימנאסטיק ירדה ליגה כבר מזמן ואין לה עניין מיוחד בליגה, למרות זאת, היא ניצחה את חטאפה בחוץ 1-0 במחזור הקודם, במשחק שהיה לה בו המון מזל. אקס ריאל מדריד, חאבייר פורטיו, מלך שעריה של נאסטיק, יישמח בוודאי לעזור לקבוצת האם שלו ולהרוס לברצלונה, הוא השחקן המוביל של חימנאסטיק שחוזרת לסגונדה אחרי עונה אחת בלבד בפרמיירה. חימנאסטיק הפתיעה מספר פעמים עם נצחונות בבית על קבוצות לא רעות בכלל: אספניול(5-0), סראגוסה וסביליה.
בדיוק כמוני. בתחילת השבוע כבר חגגתי את התואר, אבל ככל שהשניות עוברות אני כבר מדמיין לעצמי את קנאברו תוקע גול עצמי בדקה ה-90. חוץ מזה, הסיטואציה מזכירה מאוד את מקרי טנריפה, עוד אי. הצילווו.... אני אישית מקווה שאתלטיק בילבאו יישארו. כקבוצה הם לא משהו, אבל תמיד צריך לקוות שמועדון כזה גדול יישאר ליגה, ועוד שהוא עדיין שומר על הצביון המקומי, שגם זה בעיניי מדהים.
בהתחלה הייתי בטוח שהאליפות שלנו, אחרי התיקו נגד סראגוסה. היום לדוגמא ראיתי את הדקות האחרונות של המשחק בינינו לבין סראגוסה, כאשר היה השידור החוזר של המשחק וכמעט ירדו לי דמעות מהעיניים. כמו כל אוהד, עולה בי חשש מאוד מאוד גדול שאנחנו נאבד מה שנמצא בידיים שלנו. מצד שני, השחקנים שלנו מנוסים, אנחנו ריאל מדריד והברנבאו מאחורינו. מי ייתן ואחגוג מחר אליפות מספר 30. מגיע לדיוויד בקהאם לעזוב את ריאל מדריד עם תואר אחד. השיפור העצום של הקבוצה הוא גם בגללו, ללא ספק. היה מדהים לראות איך הוא שיחק נגד סראגוסה עם רגל פצועה. מגיע לרוברטו קרלוס לעזוב את ריאל מדריד כאלוף ולעזוב את הרמות הגבוהות ביותר בסיום מתוק. רוברטו קרלוס תרם מעל ומעבר לריאל מדריד, לא אשכח לו את השער נגד רקראטיבו ואת כל הרגעים המדהימים. מגיע לסאן איקר שכל פעם מציל אותנו קצת נחת, מגיע לראול שנלחם, לואן ניסטלרוי שנותן עונה גדולה(הלוואי שיבקיע צמד ויעבור את טוטי! וייקבל את נעל הזהב של אירופה - מגיע לו!). אני מאוד מקווה שריאל מדריד לשם שינוי, תעלה למשחק בגישה אחרת. חוץ מלחימה, מה שתמיד יש, אני רוצה שהשחקנים יעלו למגרש במטרה להבקיע שער תוך זמן קצר מאוד. במקום לחשוב שישנם 90 דקות, לחשוב שיש רק רבע שעה. אני כבר מתאר אותנו מבקיעים ומורידים הילוך וזה לא מתאים. מזל שלא עשו לנו בעיות וכל השחקנים יכולים לשחק חוץ מהפצועים. זה פשוט בושה שחשבו שדיארה יפסיד את משחק האליפות שלנו בגלל נבחרת מאלי. גם הקופה אמריקה זה טורניר ממש לא חשוב, הכוונה, עובדה שהשחקנים הכי טובים של אותם נבחרות או לפחות הרוב, בבית. כל שחקן פוטר את עצמו מהטורניר הזה, בניגוד למונדיאלים שונים שזה חלום של כל שחקן להופיע. אראנגו זה שחקן שמאוד מפחיד אותי, אבל אני דווקא סומך על סרחיו ראמוס וקנבארו. ראמוס נגד סראגוסה נתן משחק פשוט מושלם וגם קנבארו היה נהדר. זה לא אותו שחקן של המונדיאל, אבל גם לא אותו שחקן שעשה בושות נגד רקראטיבו ולא הגיע לחצי הראשון של העונה. רוברטו קרלוס נתן עבודה הגנתית מדהימה והוא עצר לסראגוסה אחת מתפרצת מדהימה שהוא היה בכלל באגף שמאל והוא רץ לימין. אני מקווה שקאפלו ייהמר ויישחק עם סיסיניו ולא עם מיצ'ל שגם כבר לא פקטור מבחינה הגנתית וגם בהתקפה לא תורם. אין לי יותר מה לומר, אני אהיה שם להחזיק אצבעות עם אוהדי ריאל מדריד, האללה מדריד. מי ייתן וזו תיהיה התמונה אחרי המשחק מחר: http://img170.imageshack.us/img170/647/2003va8.Xxx hala madrid!!!!!!
חבל על הזמן , הדבר הכי רלוונטי להגיד בנוגע למחזור הקרוב הוא ברכות לריאל על האליפות. כל סיום חוץ מאליפות של ריאל תהיה בבחינת סנסציה לכל עין ודבר, אין ספק בזה.
אכן.. בקהאם לא היה ממש טוב נגד סראגוסה, בגלל הפציעה, אבל מהחזרה מהפציעה הקודמת הוא היה פשוט מדהים. לחימה חסרת פשרות בכל משחק. כל כך חבל שהוא התחיל לשחק טוב רק אחרי החתימה בגלאקסי, קשה לי לראות אותו שנה הבאה לא בריאל. גם לראות מישהו שהוא לא RC בשמאל יהיה מוזר.. המשחק מחר תלוי אך ורק בריאל מדריד. אם ריאל תבוא נחושה לגמור את הסיפור תוך 20 דקות, היא תעשה את זה בלי בעיה. למיורקה אין על מה להילחם חוץ מאשר להרוס לריאל. (אה, והכסף של ברצלונה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx )
הסגלים ריאל מדריד - מאיורקה איקר, דייגו לופז. ראמוס, סיסיניו, קנאברו, מרסלו, ר.קרלוס, פאבון, סלגאדו. גוטי, גאגו, דיארה, רוביניו, בקהאם, אמרסון, רייס. ראול, היגוואין,ואן ניסטלרוי. נעדרים:הלגרה(מושעה) , מיגל טורס,קאסאנו(פצועים) , מחייה , ראול בראבו מויה, פראטס. נונייס, באיאסטרוס, נבארו, רמיס, וארלה, דוראדו, הקטור. פריירה, באסינס, ג'ורדי, יונאס, אראנגו. מקסי לופז, טוני, ויקטור, טרחו. נעדרים:דייגו טריסטן (שפצוע כבר חודשיים),יאנקוביץ ואיבאגזה המושעים נסטיק - ברצלונה ואלדז, ג'ורקרה; פויול, תוראם, ג'יו, זמברוטה, בלאטי, אולגר, מארקז; מוטה, צ'אבי, דקו, אינייסטה; רונלדיניו, אטו, מסי, סביולה, אזקרו, ז'יולי. 19 מוזמנים בסגל של רייקארד שאחד מהם(אזקרו,סאביולה או ג'ולי) ינופה לקקראת המשחק. נעדרים:אדמילסון,גדויונסון וסילביניו הפצועים. ביזארי , רובן פרז קאלבו,מארקו,מאטיאן , סזאר נאבאס,רוז,טוביאס קולאר ,צ'באוד,מרינו,איסמעל ,מוראלס,קאמפאנו ,פינייה ג'נרלו , רובן קאסטרו ,פורטיו 2 אקס מדרידאים בסגל של נסטיק שבטוח יעדיפו את הצד הלבן מאשר את האזולגראנה , ביזארי ופורטיו. סביליה - ויאריאל פאלופ , קובניו היינקל,איטור אוסיו,אסקודה ,דויד ,אלפארו פוארטה,פאולסן,מארטי,ארסקה ,דודה , פרננדו סאלס קאנוטה,קרז'אקו,לואיס פביאנו נעדרים:דניאל אלבס ורנאטו(נבחרת ברזיל) ,חאבי נאברו , דראגוטינוביץ',דניאל (מושעים). קאנוטה כועס שהחזירו אותו ממאלי כי כנראה הוא לא יהיה בהרכב למשחק. ריירה ונטה,אלברז,פואנטס,חוסה אנריקה סנה,חוסיקו,קאני , פירס גיז'ה פרנקו ותומאסון מצאתי רק הרכב משוער של ויאריאל ולא את הסגל למשחק . אבל מה שבטוח שפורלאן ומאטיגול לא בסגל.
למרות שזה לא מעניין אף אחד כאן (נראה לי): מישהו יכול לבדוק לי בבקשה את הפצועים של אספניול להיום? אני קראתי שיש לה רשימה לא קצרה וגם דה לה פניה בספק גדול. מישהו יכול לאמת לי את זה? תודה
זה הסגל: איראיזוז, איסאק, לאקרוז, ולאסקו, חארקה, טורחון, צ'יקה,מויסז, אנחל, ג'וליאן, חאבי מארקז, רופטה, קורומינאס, איטו, ג'ונאטאס, לואיס גארסיה, פדרזה וראול טאמודו. נעדרים:זאבלטה,דה לה פנייה ,פנדיאני,מוחה,קאמני,דה לה קרוז,ריירה וקוסטה
ריבאלדו -יאנקוביץ באליפות אירופה עד גיל 21,הוא לא מושעה. בקשר להרכב,אני מקווה שמנזאנו יתן לטרחו הצעיר המצוין לשחק אחד השחקנים המהירים ביותר שיש לנו. חוץ מזה,אני בטוח שאוהדי ריאל מכירים את מאיורקה מהמשחקים בשנים האחרונות ולא מזלזלים בנו. יאללה מאיורקה!!
היי חבר'ה שימו לב לפרויקט שהרימו בטלספורט בשבילכם, "יום ספרד" כל שעה עולה שם כתבה אחרת לקראת המחזור היום בערב. קבלו לינק:יום ספרדי בטלספורט
כל שניה שעוברת ואני עומד להתפוצץ מרוב מומנט שמציף אותי . אבל משום מה , הההרגשה שמכרסמת בי היא לא הרגשה של התרגשות .. כנראה 4 שנים של אכזבה עושות את זה לבנאדם .
...אם" אם רק תביני אם רק תאמיני זה לא בשמיים....." http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20070617a/_archivo55_graphic_10_1_2_20070617_YBA01S1.Xxx.Xxxhttp://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20070617a/_archivo55_graphic_10_1_2_20070617_YBA01S2.Xxx.Xxx כמה אירוני שביום שכזה מתקיים הסופר-קלאסיקו של הכדורסל , גם בכדורסל ידה של מדריד על העליונה . בסדרת הגמר הטוב מ5 , המדרידאים מובילים 1-0 אחרי נצחון אחה"צ 69-62 במשחק צמוד וחם .