אחרי המתח,ריאל מדריד אלופת ספרד!!!

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Pipe, Jun 15, 2007.

1. ERIC_CANTONA Member

מחר אחת העונות הכי גדולות (להוציא את הפריימירליג) שזכיתי לראות כאוהד כדורגל תיגמר.

אני רק יכול להגיד שהליגה הספרדית השנה באמת היתה מרתקת והיו משחקים במיוחד בחודש האחרון שהראו כמה שהכדורגל יכול להיות מותח, יפה ושהכל יכול להיות.

גם מסי שניסה להרוס את העונה המדהימה הזאת בספרד עם "יד האלוהים" לא הצליח ואם יש צדק בכדורגל אז ראינו את זה כשאספניול השוותה בדקה ה90.

ריאל מדריד שהיתה צריכה ניצחון בשביל האליפות שיחקה רע ובקושי השיגה תיקו אבל בסופו של דבר נשארה במקום הראשון.

סביליה עוד קבוצה שהיתה חייבת ניצחון בשביל להישאר בתמונה סיימה רק בתיקו 0 ולדעתי איבדה כל סיכוי לאליפות הזאת.

לא יודע מה איתכם, אני במרוץ הזה הולך עם ריאל שלדעתי היא הקבוצה שהכי הרבה מגיע לה לזכות.
    גם בגלל קינג דיויד שכל מילה עליו מיותרת, גם בגלל הקאמבקים המדהימים שהיא עושה בשבועות האחרונים, גם בגלל שסביליה היא קבוצה שאני ממש שונא וגם בגלל שאחרי מה שמסי עשה אני לא מסוגל לחשוב על בארסה אלופה.

שיהיה לכם מחזור אחרון מותח, מהנה ושתבלו...

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי שאומר שלריאל מגיעה האליפות פשוט ראה את החודשיים האחרונים של העונה בספרד .
    ושלא תחשבו שאני אומר שלקבוצה שלי מגיעה האליפות , אני תמיד אמרתי שאם יגיע למישהו לזכות באליפות זה רק לסביליה , אבל כולנו יודעים שאין מגיע בכדורגל.

3. REAL MADRID Member

שמע, מי שמסיים במקום הראשון בסיומה של העונה מגיע לו להיות שם אלא אם כן הוא הרוויח את זה ברמאות..
    ריאל נמצאת במקום הראשון כי היא ניצלה את הנפילות של ברצלונה וסביליה.
    סביליה וברצלונה המשיכו טוב לכל אורך העונ אבל נפלו קצת לקראת הסיום.

מי שיזכה באליפות יזכה, אין במירוץ אף קבוצה שאפשר להגיד שהיא לא ראויה להיות שם.

4. ERIC_CANTONA Member

rivaldo

ראיתי את רוב העונה בליגה הספרדית כמו כל שנה(כמובן לא כמו שאני רואה את הליגה האגלית אבל עדיין אני רואה כמעט את כל המשחקים שמשודרים) וכנראה שהניסוח שלי לא היה משהו, סביליה שיחקה הכי טוב אין ספק אבל אני פשוט לא מצליח להתחבר לקבוצה הזאת ולכן אני מעדיף את ריאל.

Last edited: Jun 16, 2007
  5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מצליח להתחבר לסביליה ? חוץ מדניאל אלבס מה מצאת בקבוצה הזו רע ?

6. Engel Del Madrid Member

אם לא הייתי אוהד מדריד , גם אני הייתי מעדיף שסביליה תיקח ... אבל הבעיה של סביליה היא שהיא לא ניצחה קבוצות גדולות בחוץ והיא מועדת מול קבוצות קטנות (נאסטיק , מאיורקה) ..

7. Puyol5 Member

8. ERIC_CANTONA Member

לא מספיק?

וחוץ ממנו הבעלים שלהם מאוד עיצבן אותי עם השחצנות שלו.

לא יודע פשוט שונא אותם.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין שום תסריט דמיוני במחזור הזה. הכל יכול לקרות. אני אפילו יכול לראות את ברצלונה לוקחת אליפות, מבלי שתצטרך לנצח את חימנאסטיק. כל תסריט אפשרי.
    אני לא מבקש מריאל מדריד לשחק רע, אני לא מבקש מברצלונה לשחק טוב, אני רק מבקש שלא יקרה שום דבר הזוי בדקה ה-89. יש לי כבר סיוטים מהדקה הזאת ובסוף אני עוד אצטרך טיפול פסיכולוגי בגלל הדקה הארורה הזאת.

10. Dimitar Berbatov Member

אני אתחיל דווקא עם המאבק המרתק על גביע אופ"א.
    לא רק על האליפות יש מאבק גם על מקומות 5-7 יש מאבק רותח. עד לפני כמה זמן ויאריאל בכלל לא חשבה וחלמה על מקום 6 ומבחינתה אינטרטוטו היה מספק אחרי פתיחת עונה גרועה. אבל ויאריאל הזמן האחרון מראה כדורגל אדיר. פורלאן ותומאסון מפציצים, הצעירים מרקוס ומאטי פרננדז מראים נצוצות ורוברט פירס שהגיע מארסנל חזר מפציעה והוא בכושר מצוין. רק מפחיד לחשוב מה היה קורה אם ויאריאל היתה משחקת ככה מתחילת העונה, אני בטוח שהיינו רואים צלע רביעית במאבק האליפות. בכל מקרה לויאריאל מחכה משחק קשה מאוד נגד סביליה שחייבת נצחון ולקוות למעידה של ריאל ובארסה ואולי לזכות באליפות ולהשלים עונה חלומית. אני דווקא חושב שויאריאל תנצח. צריך לזכור שסביליה ללא כל השחקנים המשמעותים שלה, בכל מקרה לסביליה יש עונה מדהימה גם אם לא תזכה באליפות.
    גם לאתלטי יש משחק לא קל. למרות שאוסאסונה אין כבר על מה לשחק כולנו זוכרים איך שבוע שעבר היא נתנה בראש לבטיס והכניסה אותה לתוך מאבקי הירידה. בכל מקרה אם אתלטי לא תעלה לאופ"א אז היא תצא לוזרית. שבוע שעבר היא להיות תלויה בעצמה אבל הפסידה ונשארה לוזרית. מי שצריכה וגם תעלה לטעמי לגביע אופ"א בסוף כל העונה הזאת היא סראגוסה שתפגוש את רקראטיבו ואני לא רואה מצב שסראגוסה מפסידה למדרידאים.

גם על הירידה מאבק מרתק לא פחות. למרות שעל הנייר סוסיאדד עדיין לא ירדה ליגה אין לי ספק שהיא תרד ליגה. ולנסיה אחרי התבוסה המשפילה ללבאנטה 4-2 תהיה חייבת לקהל שלה ולמועדון עצמו ואין סיכוי שהיא תפסיד. האמת חבל לי על הקבוצה הזאת. היו רגעים שבאמת האמנתי שהם ישארו בליגה. על ה"זכות" לתפוס את המקום ה-3 ולרדת לסגנודה יתחרו בטיס, סלטה ובילבאו. כרגע נראה לי סביר מאוד שדווקא בטיס תרד. אחרי שלואיס פרננדז פוטר מהקבוצה ואחרי שבטיס הושפלה על ידי אוסאסונה היא נראת לי מועמדת ראויה מאוד לירידה. מה גם שלביבלאו ולסלטה על הנייר יש משחקים קלים מאוד. לסלטה מחכה חטאפה של שוסטר שכבר חודש מתכוננת לגמר נגד סביליה ביום רביעי ותתן מנוחה לכל ההרכב. וגם לבילבאו מחכה משחק קל יחסית נגד לבאנטה שהבטיחה את הישארותה אחרי הנצחון על ולנסיה וזאת נראת משימה לא קשה במיוחד.
    בכל מקרה אני אצפה במשחק של בטיס נגד ראסינג (ותודה להראל המלך, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx ) ואקווה לנצחון של ראסינג.

Last edited by a moderator: Jun 17, 2007
  11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

רוד ואן ניסטלרוי צריך שער אחד כדי להשתוות לפרנצ'סקו טוטי בתחרות נעל הזהב של אירופה.

12. REAL MADRID Member

תהיה בטוח שזה הדבר האחרון שמעסיק אותו לקראת המשחק..

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל תיהיה בטוח שזה יושב לו בראש . וגולר כמו ואן ניסטלרוי יכול להשיג את השערים האלה במיוחד במשחק כזה קל .

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

גם אני.

15. Dimitar Berbatov Member

תגיד, אתה חייב להיות קטוני?
    אז התבלבלתי ואם היית קורא את כל ההודעה שלי אז היית רואה שדיברתי על סראגוסה...