אחרי המתח,ריאל מדריד אלופת ספרד!!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Pipe, ‏15/6/07.

1. ACBenb Member

עזוב, הוא רוצה לקדם את הכדורגל האמריקאי. הוא רוצה אתגר חדש. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

2. RealStretford Member

ותודות לו על השיר הנהדר

When the Red Red Robbin goes Bob Bob Bobbin' along
    Shoot the bastard, shoot the bastard, shoot the bastard, shoot the bastard/!!

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מקווה שבגלל מה שאני הולך להגיד עכשיו פתאום הכל יתהפך אבל אחרי הדיון הדוחה והמגעיל של שבוע שעבר אני רוצה להגיד לכולכם (גם אתם מהפורום האנגלי) כל הכבוד שהצלחנו להפיק דיון על רמה ושפה מתורבתת ולא כמו הביזיון של שבוע שעבר.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/07
  4. THE STRETFORD END Member

דיוויד בקהאם אלוף ספרד....איזה יופי זה מצלצל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx
    השחקן הבינוני הטוב בעולם אלוף ספרד,
    הדוגמנית אלופת ספרד ונדב יעקובי יכול ללכת למכור תותים,

איזה מזל יש לה לליגה הספרדית העונה שהאליפות הוכרעה ביושר על כר הדשא ולא ע'י גמד רמאי שכובש שער עם היד ורץ לחגוג כאילו היה זה שער גדול,הצדק נעשה!

ריאל מדריד אלופה ראוייה,אלופה התקפית ומעל לכל הראתה אופי של אלופה בשבועות האחרונים שלא נשברה וידעה לחזור מפיגור פעם אחרי פעם.

5. Orc in Yellow Member

אוהדי ברצלונה אולי מספיק כבר להוציא את התיסכול שלכם בהודעות דביליות?
    במיוחד Gaudi... את מי זה מעניין עכשיו כמה אדומים היו צריכים להיות לריאל במהלך העונה?

6. RealStretford Member

אחרי שמגיע הרגיעה באמת נשאלת שוב השאלה - מה יהיה עם השופטים בספרד? Reyes (אני לא מסוגל לחשוב איך לכתוב את שמו בעברית) אומנם היה גיבור הערב, אבל חד וחלק, הוא לא היה צריך על המגרש. הוא עשה מעשה כל-כך טיפשי שאם השופט לא היה מרחם עליו נדמה לי שאוהדי ריאל היו תולים אותו בכיכר העיר.

7. raanana4ever Member

מחוץ למגרש בקהאם קיבל הרבה החלטות שגויות, אבל על המגרש בקהאם תמיד נתן 100% מחוייבות ונחישות.

8. Gaudi Member

לא מעניין אותך? אשריך.
    תחגוג אליפות פוקס.

ואני לא אוהד ברצלונה.

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

רעננה ,מסכים אתך , בקאהם של המגרש וקבאהם של מחוץ למגרש זה בן אדם אחר .

סטרפורד , התרגלנו לביזיונות האלה של השופטים , לא מוצאים בספרד מה לעשות עם זה .
    בכל האליפויות של השנים האחרונות לשופטים היו חלק די גדול בזה.

10. wolf89 Member

ורעננה צודק לשם שינוי. מספיק לך רק לראות את המשחקים מהחזרה של בקהאם לסגל אנגליה. תראה את הרעב שיש לשחקן הזה.

RealStretford, הרוב מאייתים את Reyes כ"רייס" אך עם ניקוד שונה מקונדוליסה רייס. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

11. Gravesen Member

מגמת השיפוט הגרוע נמצאת כעת בכל העולם ולא רק בספרד.

גם בישראל הוכרע מספר רב של משחקים ע"י שיפוט ויש יגידו שאפילו האליפות (השופטים נתנו לבית"ר משחקי מפתח כמו המשחק נגד הפועל פ"ת ומכבי חיפה וכו..).
    גם בשאר הליגות בעולם משחקים רבים הוגרעו ע"י שיפוט גרוע.
    ראינו טעויות שיפוט מחרידות גם ביורו 2007 שנמצא בעיצומו.
    ולמעשה, גם אליפות הכדורסל הישראלית הוכרעה ע"י טעות שיפוט (ויש יגידו שזאת לא הייתה טעות אלא..).

אין מה לעשות, שופטים הם בני אדם (רובם מהסוג הנמוך ביותר אבל עדיין בני אדם) ובסופו של דבר השריקות צריכות להתאזן וכל עוד השיפוט ימשיך להיות אנושי (ולא באמצעות טלוויזיות), ימשיכו להיות תללונות.
    אבל זה חלק מהיופי בספורט.

12. cantona#7 Member

את מה שכל הליצנים אף פעם לא ראו בבקהאם,אנחנו אוהדי יונייטד תמיד ראינו . אנחנו לא היינו צריכים לחכות למחזה המדהים באחד ממשחקי החזרה של בקס שכל הקהל בברנבאו קם בשבילו ומחא לו כפיים . ככה זה ששחקנים גדלים תחת פרגי,ומקבלים את כל החום,והאהבה שיש בעולם . השחקנים האלה עשויים מחומר מיוחד שאין בכל מקום . מי היה מאמין בקהאם ה"דוגמנית",זה שהולך לקבל מליונים באמריקה,לעשות אינסופ פרסומות,זה שקאפלו אמר שלא ילבש את החולצה של ריאל לעולם,זה שריאל מתחננת בימים אלו שישאר אצלה יביא במו רגליו למדריד ריאל מדריד אלופת ספרד הטרייה את האליפות בליגה שנחשבת בעיני רבים כטובה בעולם ! איפה אתה נדב איפה ?! איך זה מרגיש שדוויד בקהאם איש יונייטד מבטן ומלידה אלוף ספרד ? איך ?????

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/07
  13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם מדברים כאילו בקאהם אחראי בלעדית על האליפות של ריאל .

14. tiktin Member

הגליקטיקוס הופכת בשנים אלה לתופעה של כל הקבוצות העשירות ביבשת:בארסה צ'לסי אינטר מנצ'סטר ריאל ליון ובאירן.
    אי אפשר להגיד שהתופעה הפסיקה, כי היא חיה ובועטת וכפי שזה נראה עכשיו המירוץ אחרי כשרונות צעירים לא יפסק בזמן הקרוב והכסף הגדול ימשיך להישפך. אין יותר מקום לקבוצות הקטנות שמחפשות את עצמן ברמות הגבוהות ביותר. סביליה קבוצה חזקה מאוד אבל בשנה הבאה אנחנו לא נראה מהם יותר מידי באירופה אלא אם כן יבוא רכש רציני. כשאני אומר רציני אני מתכוון שחקן יקר, כי פה, על השם והאיכות משלמים והרבה.

15. riquelme1 Member

העונה הכי מרתקת שזכורה לי בליגה הספרדית. ריאל מדריד אלופה ובצדק, אני ורוב חברי הפורום אוכלים את הכובעים, במחזור ה-20 לא האמנתי שריאל מדריד תעשה כזה קמבאק ותזכה באליפות, אבל קאפלו הוא גאון כדורגל, וריאל מדריד בתקופה האחרונה היא אולי הקבוצה הטובה בעולם, מגיע להם, ואני אומר אתזה בצער רב.

קיוותי וציפתי שסביליה תזכה העונה באליפות, אבל כנראה שזה עוד גדול עלייה, המועדון הנפלא הזה שהופך מעונה לעונה למועדון פאר בכדורגל העולמי עשה את שלו העונה, סביליה מחזיקת גביע אופ''א שנתיים ברצף, הגיע למחזור האחרון עם סיכוי תיאורטי לזכות באליפות, והיא בגמר גביע המלך. בעונה הבאה בליגת האלופות, הגיע הזמן לראות את הקבוצה הנפלאה הזאת במפעל הגדול באירופה, אין הרבה מה לשפר לעונה הבאה, יש בעיה של חלוצים בסביליה, קאנוטה נתן עונה גדולה עם 21 שערים, אבל השותפים שלו בהתקפה לא סיפקו את השכורה. צ'בנטון ולואיס פביאנו חסרי יציבות, ורק מקרז'אקוב אני מחזיק, הגיע בינואר ועשה עבודה לא רעה, אני בטוח הוא ישתפר בעונה הבאה.

ברצלונה עם ניצחון גדול על חימנסטיק החלשה, אבל מאבדת את האליפות לריאל מדריד אחרי שהאליפות הית בידיים שלה, ולהגיד את האמת, לא הגיע לבארסה לזכות העונה באליפות, עונה לא טובה של בארסה בלי שום תואר(סופר קופה ספרדי נחשב?). תקופה נפלאה מסתיימת, רייקרד לדעתי לא ימשיך בעונה הבאה.

ברצלונה, ריאל מדריד ישחקו בעונה הבאה בליגת האלופות, סביליה ו-ולנסיה למוקדמות, 4 נציגות שיכולות להגיע עד הסוף.

אז ולנסיה של קיקה עשתה עונה טובה, הגיע לרבע גמר ליגת האלופות והודחה ע''י צ'לסי רק בדקה ה93, אבל הפציעות פשוט הרגו אותה העונה, גם הסיכסוכים של קיקה וההנהלה לא תרמו, ולנסיה קבוצה גדולה, היא תחזור לאבק על האליפות בעונה הבאה.

הנציגות שהולכות לגביע אופ''א:

נתחיל עם סארגוסה, קבוצה נפלאה בנה ויקטור פרננדז, שבהחלט יכולה לעשות התקדמות בשנים הבאות, עם הצמד חמד הארגנטינאי, איימאר&ד'אלסנדרו, עם החלוץ הנפלא דייגו מיליטו, אוורטון, פיקה ושאר החברה המוכשרים, סארגוסה סיימה במקום ה-5, הקבוצה הזאת מלאה בכשרון והציגה העונה לעיתיים כדורגל אדיר, הבעיה שהיא חסרת יציבות ואופי, אבל זה יבוא בהמשך. נציגה טובה לאופ''א.

ויאריאל: האליפות של ריאל, אבל הרבה שוכחים פה את הקבוצה של מנואל פלגריני, הקבוצה הכי טובה בספרד ב-3 חודשיים האחרונים למעט ריאל מדריד, הקבוצה של פלגריני מנצחת 8 משחקים ברציפות, עם ניצחונות גדולים על ברצלונה, ולנסיה במסטאייה, סביליה בפיחואן, פשוט סיומת מופלאה של הצוללת הצהובה אחרי פתיחת עונה די חלשה. הרבה קרדיט מגיע לרובר פירס, שמאז שחזר מהפציעה שלו כבש 4 שערים בישל לא מעט, ואחראי הראשי לרצף הניצונות הנפלא של הקבוצה, ועוד לא דיברנו על חואן רומן ריקלמה שנטש את הספינה לטובת בוקה ג'וניורס אחרי סכסוך עם ההנהלה של הקבוצה, פירס החליף את ריקלמה ועושה עבודה מצויינת. פורלאן, החלוץ האוראגווי המושמץ מימי אולד טראפורד עם סיומת פשוט אדירה, כובש בכל משחק וכבר הגיע ל-18 שערים, ויאריאל בגביע אופ''א ובצדק.

אתלטיקו מדריד, ב-3 מילים: לוזרים, לוזרים, לוזרים. אגירה, אחרי עונה אדירה באוסאסונה שהוביל אותה למוקדמות ליגת האלופות, הגיע בכל תרועה לויסנטה קלדרון ונכשל עם הקבוצה, אחרי שהקבוצה עשתה רכישות נפלאות בקיץ כמו בכל עונה הציפיות היו בשמיים, עם אגוארו הלהיט מארגנטינה שלא עמד בציפיות בגיל 17, מאניש קושטיניה המתבגרים, ועוד לא דיברנו על הפציעות של מקסי ופטרוב, טורס שמעונה לעונה ניהיה גרוע יותר ויותר. בקיצר, גם בעונה הבאה כמו בכל עונה אתלטי תשפוך ים כסף, הציפיות יהיו בשמיים ואפילו אירופה לא יהיה להם בסוף.

על שאר הקבוצות אני יפרט בהמשך. חבל לי על סוסיאדד וסלטה, נאסטיק באמת הית מיותרת.