אחרי המתח,ריאל מדריד אלופת ספרד!!!

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Pipe, Jun 15, 2007.

1. George Best Member

ופרגי חייב את קריירת האימון שלו לאיזה שחקן שלנו שברח לי השם שלו לפני משהו כמו 18 שנה במשחק גביע ליגה בו ההנהלה הודיעה לפרגי שאם יונייטד לא מנצחת, הוא הולך הביתה.מה הנקודה?שהיה משבר?שקפאלו היה קרוב ללכת הביתה?אז מה.זה כל מה שיפה בכדורגל.מקצה לקצה תוך פרק זמן כ"כ קצר.

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון זה היופי בכדורגל , שהכל יכול להיות .

3. Gaudi Member

אגב, רשמתי את זה כבר קודם, ועכשיו שאני חושב על זה זה עוד יותר בלתי נתפס.
    פשוט לא יאומן שריאל קיבלה השנה רק 9 אדומים בליגה.
    אני לא זוכר משחק שלא הגיע להם אחד כזה.

Last edited: Jun 18, 2007
  4. Red Left Winger Member

משהו שהלם בי במהלך השידור, ששגיא כהן החדיר את זה לפתע לתוכי זה שבעצם אכן נגמר עידן הגלאקטיקוס בריאל מדריד.
    לא יודע אם זה טוב או רע, אבל הבירה עומדת בפתחו של עידן חדש.

5. בועז Member

צודק.
    ממש כל משחק מגיע להם אדום.

שחקנים מלוכלכים כמו גוטי, סלגדו, ראמוס....
    כל משחק הם מעורבים בקטטה
    גם קרלוס לפעמים..

6. -=VodkA=- Member

מה את מבשחים את קאפלו? העונה הזאת שלו? הצחקתם אותי, אז הוא עשה חילוף טוב במחזור האחרון אבל אתם לא אובייקטיבים בקשר לכל העונה.
    אם תראו את מדריד לארוך כל העונה תראו קבוצה אפורה שעולה ל1-0 ואז מתבנקרת, לקראת סיום הליגה ריאל התחילה לשחק יפה לעין אבל כל הליגה הייתה אכזבה ואת זה אפשר לראות בהפרשי שערים של בארסה ושל ריאל...
    לריאל יש מזל שבספרד מכיריעים אליפות לפי מאזן של שתי הקבוצות ולא לפי הפרשי שערים...

וזה לפי דעתי גם מיותר ההכרעת אליפות הזאת...לפי דעתי אליפות צריכים להכריע במשחק של בית וחוץ נגד 2 הקבוצות ככה נדע מי באמת יותר טוב וככה לא צריך להסתמך על קבוצות אחרות ועל שוחד

7. Gaudi Member

איך שחכת את כסחנאבארו.

8. ACBenb Member

אני לא חושב שעידן הגלקטיקוס נגמר. ואן ניסטלרוי בא בקיץ תמורת המון כסף, גאגו בא תמורת 20 מיליון וגם היגאוין לא זוכר בכמה, והנה הם מציעים על קאקה הון תועפות. איפה בדיוק נגמר עידן ה'לקנות שחקנים'? הכל בלוף, פשוט אין כוכבים לקנות אז כל ארגנטינאי או מישהו חם בשוק אז ישר מביאים אותו. הרי אם בקיץ תהיה להם הזדמנות לקנות מישהו חדש הם יקפצו על זה במקום להישאר על אותו שלד שהביא השנה אליפות (או שלא? אל תתפסו אותי במילה).
    בכל מקרה, זה שבקהאם וקרלוס עזבו זה רק בגלל שקרלוס כבר אפס וזקן ובקהאם חתם על חוזה ואם היה אפשר היו משאירים אותו.
    עידן הגלקטיקוס חי, קיים ובועט.

9. wolf89 Member

אני חושב שכוונתך היא למרק רובינס הארור

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואן ניסטלרוי , מה לו ולספרדית ?!?@!#

11. raanana4ever Member

מרתק.
    יפה לראות את קאסיאס בדמעות ואת כל ניצולי הגלקטיקוס חוגגים, הייתי בעד ריאל, אני מניח שבגלל בקהאם. ושוב פעם לראות את בקהאם חוגג בדילוגים כשרגל שמאל שלו חבושה זה באמת מרגש.
    פחות יפה לראות את ריאל מחפשים שער ניצחון בדקה ה-80 וכל מה שקהל של 80 אלף מסוגל לעשות על מנת לדחוף אתכם זה רעשים עם הצפצפות הנוראיות האלה...

אני חושב שהאליפות הזאת היא מעל לכל של קאפלו, על זה שידע לשים את האגו בצד ולהודות בטעויות הלא מעטות שעשה.

זה גם המקום לעולם הכדורגל להיפרד מבקהאם, שכנראה סיים את הקריירה המקצועית שלו היום.
    להתראות קינג דייויד. שחקן גדול, רגל ימין הטובה בעולם ואחד המקצוענים הכי גדולים שידע הכדורגל המודרני.

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקצוען ? הוא כמו כל הכדורגלנים , הולך אחרי הכסף .

הוא יכל לחתום בקבוצה אחרת באירופה ולא היה חייב ללכת לאמריקה בשביל הכסף .

אבל מה לעשות , זה הפך להיות מודרני ללכת אחרי הכסף ולא אחרי השכל , לא מאשים אותו.

13. raanana4ever Member

אני אנשום עמוק ואספור עד 3

14. Mehmet Member

חזק!!!

:aaarofl:

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

עברתי על כל הודעה באשכול הזה עד ההודעה שלך ולא ראיתי אפילו אחת שהתרחש בה את מה שאמרת. זה פשוט נמאס שכל פעם אנשים כמוך הורסים דיונים עם ההערות המטופשות האלה. הקבוצה שאתה אוהד לקחה אליפות אחרי 4 שנים בזיוניות, זה באמת כל כך חשוב עכשיו להזכיר את אוהדי ברצלונה (ועוד על דברים שמעולם לא קרו) בהודעה שלך? לפעמים אני מרים ידיים.
    ואם אתה באמת חושב שלחוסה אנטוניו רייס לא הגיע כרטיס אדום, אז אין לי מה להגיד לך. זה אדום יותר ברור מזה של משה ביטון בדרבי האחרון. קפיצת נינג'ה עם שתי הרגליים קדימה שלא קשורה לכדורגל.

ברצלונה נתנה, ריאל מדריד לקחה. האליפות הזאת הייתה צריכה להיות מוכרעת כבר במרץ, כמו זו מאשתקד, אבל הקטאלונים איבדו את הריכוז ותמיד חשבו שמתוקף היותם 'ברצלונה', הנצחון יגיע מעצמו.

לריאל מדריד הגיע היום לנצח, אבל לא כשחוסה אנטוניו רייס חתום על הנצחון. כניסה פשוט מכוערת, שאני עדיין לא נרגעתי ממנה. מבחינתי, רוביניו הוא הכוכב החדש. בעונה הבאה הוא יצטרך לשדרג את עצמו ולהפוך לשחקן מוביל. אם יש שחקן שהיה פחות טוב היום, זה ראול. אני חושב שהסיבה היחידה שפאביו קפאלו לא הוציא אותו, היא שהוא לא רצה להוציא את הסמל המדרידאי הכי גדול דווקא במשחק האליפות.