אז מה בפסטיבל סן רמו השנה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏7/7/12.

1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

תנוח, מדברים פה על סיטואציה דומה ולא זהה. תנוח.

2. VAR Member

אתה יכול להבין אוהד שמכיר את הקבוצה שלו ומדבר בעצבים על טעות שיפוט איומה ונוראה.

ברור שבכדורגל הכל יכול לקרות באופן תאורטי

3. uri מנהלים

אומר גם מצארי לקבאני, מאג'יו, אינלר, קמפאניארו ובריטוס, שלא יקחו חלק במשחקה של נאפולי מחר נגד איק אתונה.

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

AEK אתונה, יוונים חביבים
    AIK סולנה, איגוד עובדי איקאה, ובמקרה גם היריבה של נאפולי

5. uri מנהלים

תנוח. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

6. Don Joan Roman Member

מה שאני לוקח מהמשחק זו העובדה שהרוח והנשמה של יובנטוס מתחילים לחזור ולהוות כוח משמעותי, לא קל לחזור מ2:0 בברידג' במשחק ליגת האלופות אבל יובה זו יובה.

7. Jimmy Jazz Member

קונטה ופראטיצ'י עושים את לונדון.

- קייליני נראה אתמול לפרקים כבלם המפלצתי שהיה אמור להיכנס לנעליהם של נסטה וקנבארו. מקווה מאוד שהוא התגבר סוף סוף על הפציעות וימשיך ככה.
    - למרות זאת, ההגנה ממשיכה להדאיג ולהיראות גרוע מפתיחת העונה. מבונוצ'י אני לא מופתע (הוא הרי חייב לפתוח את העונה גרוע) אבל גם ברצאלי רחוק מלהזכיר את היכולת מאשתקד.
    -מארקיזיו היה רוח רפאים בחצי הראשון, השתפר בשני והוכיח שוב שמשחקים גדולים זה ה-קטע שלו. מלך.
    -ג'ובינקו זה נחמד לסרייה A (גם לא תמיד), במשחקים מול קבוצות פיזיות כאלו אסור לו לדרוך על הדשא.
    -ב3 נגיעות בכדור איסלה גרם ליותר ברדק בהגנה של צ'לסי מאשר ליכשטיינר ב80 דקות. אני נורא אוהב את פורסט אבל משהו בי אומר לי שאם הצ'יליאני התאושש כראוי מהפציעה הקשה, הוא יתפוס את המקום בהרכב במוקדם או מאוחר.
    -אחרי אתמול בלילה אפשר להגיד באופן רשמי שארתורו וידאל>>>נאצ'ו וידאל. שי, אני מציע שבכל פעם שאתה כועס על מארוטה תיזכר בו ותירגע.

בסך הכל התוצאה צודקת ואני שמח על הקאמבק והנקודה במשחק הכי קשה שלנו בבית. לחזור מפיגור של שני שערים, במשחק בו פירלו היה על תקן ניצב (החלטה גדולה של די מתאו להדביק לו את קאקה ג'וניור) זה ממש לא דבר מובן מאליו ונותן לנו מקדמה במאבק על ראשות הבית.

8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצער, אך צפוי כמו כל משחק של נאפולי באירופה- שלושה אוהדים שבדים של סולנה הותקפו על ידי מספר ערסים מהאולטראס של נאפולי אשר השתמשו בסכינים ואלות בייסבול. מדווח ששלומם של הסקנדינבים טוב, אך אירועים כאלו עלולים להיגמר כאסונות.

9. Milanista3 Member

איזה משחק בלונדון. לא היה כדורגל מעולם אחר גם לא מצד יובה, אבל כמה אופי יש לקבוצה הזאת.
    ג'יובינקו מוכשר, אבל באמת שהמבנה הפיזי שלו זה חיסרון אדיר והוא כנראה לא לרמות האלה.
    ובונוצ'י כרגיל עם הפאדיחה הרגילה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.

10. uri מנהלים

Udinese: Padelli; Benatia, Danilo, Domizzi; Faraoni, Badu, Willians, Lazzari, Armero; Pererya; Ranegie

---

Napoli: Rosati; Gamberini, Fernandez, Aronica; Mesto, Donadel, Behrami, Dossena; El Kaddouri, Insigne; Vargas

11. Muurad Member

שווה לשם עין על אונאזי הקשר הניגרי הצעיר של לאציו שממה שאני מבין אמור לפתוח היום מול טוטנהאם - התרשמתי ממנו לטובה במשחקים הבודדים שראיתי את הפרימברה שלהם שנה שעברה.

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

התוצאה בפריולי כל כך משקרת - אנז'י לא הגיעה אפילו לבעיטה לכיוון השער מלבד הגול שהבקיעה, ואודינזה החלשה אפילו שולטת במשחק. חבל מאוד להפסיד משחק כזה.

13. Muurad Member

אדו ורגאס מנצל את ההזדמנות שלו וסוגר שלושער כשהוא מקבל הזדמנות לשחק כחלוץ ולא באגף, 3-0 לנאפולי.

נערך לאחרונה ב: ‏20/9/12
  14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מעניין עד כמה מצארי ימשיך להתעלם ממנו, בכל מקרה יש עומק בספסל של נאפולי בשונה מהעבר, יכול להיות שזה יהיה מאוד משמעותי עבורה בהמשך העונה מול יובנטוס.

15. Muurad Member

טוטו די נטאלה מציל את אודינה מהפסד בתוספת הזמן

נערך לאחרונה ב: ‏20/9/12