לצחוק או לבכות? אתה כ''כ מתגעגע להחטאות של הרקדן/צוללן הברזילאי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
משחק נוראי וכמה כבר נמאס לי לחזור על זה העונה. כמעט כולם שיחקו כמו חרא, המסירות המפגרות האלה אחורה כל הזמן במקום לחפש איך לצאת קדימה הרגו אותי, בדקות האחרונות הם עוד המשיכו עם זה כאילו הם מובילים 0-3!, בואטנג במיוחד היה זוועה, נמאס לי לראות את העלק שטיקים שלו הניסיונות הגרועים שלו להבקיע במקום לחפש שחקנים פנויים. קיבל אתמול שריקות בוז ובצדק. אנחנו צריכים הרבה עבודה אם בכלל כדי לעבור את השלב בתים הזה, המקום הראשון זה בכלל מילה גסה.
מבחינה התקפית מילאן היתה אתמול נורא מתסכלת, אף על פי כן, אני מאמין שאם לפחות אחד מבין מונטוליבו, פאטו או רוביניו היה עומד לרשותו של אלגרי, הרוסונרי היו רואים ניצחון. מקווה שהערב לא אהיה מתוסכל מיובנטוס.
עם כמה שמאטרי נראה חרא לאחרונה, ג'ובינקו הוא בזבוז של חולצה בהרכב. גם קוואליירלה יכול לעשות שינוי לטובה בהרכב. מחמאות לקהל שלנו. נשמע כמו משחק בית.
זה פשוט הורג אותי למה תמיד מתפקדים אותו כחלוץ (גם ביובה גם בנבחרת) ועוד ליד ווצ'יניץ'. תראה מהצד השני מה ילד צנום כמו אוסקר עושה בעמדה הטבעית שלו. אם יובנטוס רוצה את ג'יובינקו כשחקן משמעותי היא צריכה לתפקד אותו כטרקוורטיסטה ב-4-3-1-2. אחרת הוא באמת בזבוז של חולצה בהרב. נ.ב. ווצ'יניץ' לא יותר טוב ממנו בינתיים. ופירלו מזכיר את פירלו של השנים האחרונות במילאן.
זה מה שהוא עשה בפארמה. ג'ובינקו יצליח בשמאל, לא במרכז. ווצ'יניץ' לא טוב? מחזיק את הכדור כמו גדול מול 3 ו-4 שחקנים ומשחרר מסירות טובות מאוד, כמו שאמרתי בדיון של יובה - זלאטן חדש. הסיומת שלו נוראית ועלתה לנו בשער, אבל זה הרבה הרבה הרבה יותר ממה שג'ובינקו עשה.
מרקיזיו :aaa8: ליאור, בזמנו טענת שלא היינו חוזרים מ2-0 בסן סירו בשנה שעברה... עדיין עומד מאחורי זה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
צמד השערים של אוסקר כבר במחצית הראשונה הפתיע אותי והאמת שלא האמנתי שיובה תחזור למשחק, אך השער של וידאל לקראת סיום המחצית הרים משמעותית את המוטיבציה של הזברות לקראת החצי השני של המשחק. קשה לי להבין איך עם רגל צולעת הוא הצליח להבקיע. מה שמושך את תשומת ליבי גם במשחק הזה של יובה הוא ביצוע החילופים של קאררה (אלגרי אתה שומע?), משחק שני רצוף שהוא קולע בול. כרגע אני לא יודע אם מדובר על פוקסים או קבלת החלטות נבונה, אך העתיד יאמר מהי התשובה. עם כל הכבוד, לג'ובינקו אין מקום בהרכב של יובה, כבר הבעתי את עמדתי שכסופר סאב הוא יעול להיות אדיר,, אולם כשחקן פותח הוא לא מורגש כלל וכלל. אסמואה גם הוא לא להט היום, אבל לאחר פתיחת עונה מצויינת בה ניכר היה ההשקעה העצומה שלו, ניתן להבין את השחיקה. שתי איטלקיות בצ'מפיונס- מתסכל ומשעמם כאחד.
בלי לשים לב הדעה שלך השתנתה מ-"אין סיכוי בעולם שהייתם חוזרים מ2-0" ל-"אי אפשר לדעת". אלה דברי ם לא רלוונטיים יותר אבל אני חושב שגם אתה מבין שקשה מאוד לנצח אותנו גם עם יתרון של שני שערים, והיום קונטה אפילו לא היה על המגרש.
דמגוגיה מפגרת, מה הקשר בין זה לשער הרפאים? היריבה הייתה אחרת והמומנטום היה אחרי לגמרי. תחזור לדבר על דברים רלוונטים.