הולק רשמי, ויטסל מדווח כרשמי אבל עדיין אין אישור - כנראה שיגיע בקרוב כי חלון ההעברות שלהם נסגר עוד שעה.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx לא יודע מה מצב הסגל הכללי של זניט אבל עושה רושם שהמקום הראשון ממש אבל ממש לא מובטח. יהיה מעניין, הבעיה עם המשחק הראשון עם זניט שצריך לפתוח בכל הכח אבל מצד שני, אחרי שלושה ימים יש דרבי.
כשאני מסתכל על הדרבי הקרוב, אני רואה שארבעה ימים לפני זה נשחק בלנינגרד ואינטר יום אחרינו בבאקו. יום בונוס? לא, אינטר יכולים להציב נוער ועדיין לנצח או בכלל לא לעלות למגרש ולחטוף טכני - הם יכולים להרשות לעצמם. יש מצב שהסגל הנוכחי של זניט עולה על שלנו.
לא מילאן ולא יובנטוס פייבוריטיות לעבור מהמקום הראשון, למעשה, אני לא אתפלא אם מישהי מהן או שתיהן תעופנה אחרי שלב הבתים, עם איך שמילאן נראית, אני בכלל לא בטוח שהיא עדיפה על זניט, מה גם שהערב נגד אנדרלכט, לא אתפלא אם נקבל שחזור של מילאן - פ.צ. ציריך מ-2010, אחד ההפסדים המביכים של הרוסונרי באלופות. יובנטוס אמנם בבית עם צ'לסי, אלופת אירופה הכי לא ראויה מבחינת היכולת בהיסטוריה של ליגת האלופות, אבל אלופה זה אלופה, אבל בכל זאת, מי שאורבת מאחור זו דווקא שחטיור דונייצק שמגיעה אחרי עונה של כישלון גדול מאוד באלופות. הפסד של הביאנקונרי בברידג' מחר, בתוספת ניצחון של שחטאר על נורדיסלנד, יכול להיות טיפה בעייתי. מילאן נמצאת בבית לא פשוט בכלל, מאלאגה אומנם איבדה לא מעט שחקנים אבל פתחה את העונה בצורה נפלאה בליגה והעפילה בצורה מרשימה לליגת האלופות, ואני חושב שכיום, מדובר בקבוצות די שוות ברמתן, מה שבחיים לא היינו אומרים על מילאן ומאלאגה באותו משפט.
MILAN: Abbiati, De Sciglio, Bonera, Mexes, Antonini, Flamini, De Jong, Nocerino, Boateng, Pazzini, Emanuelson. ANDERLECHT: Proto, Wasilewski, Kouyaté, Nuytinck, Deschacht, Biglia, Kljestan, Gillet, Kanu, Bruno, Mbokani. דה שיליו שב להרכב, מקסס במשחקו הראשון העונה ונראה כי אלגרי ישחק ב 4-3-3. בכללי, אני לא חושב שהמערך הזה מתאים למילאן, אבל הואר האידיאלי עבור פאציני וגם אם בואטנג משחק בעמדה די זרה לא זה לא אסון כי גם עמדת הקשר ההתקפי איננה עמדתו המקורית.
בעיני זה יתפתח ל 4-3-3 למרות שאין הבדל כה גדול בין שני המערכים. ב 4-3-2-1 בואטנג ואורבי יבטלו אחד את השני והוא סתם בזבוז, מה גם שאורבי שחקן הרבה יותר חופשי ועל כן אני רואה אותו מאוד פעיל באגף השמאלי.
הרכב פחדני. שחקן התקפה אחד במשחק בית שחייבים לנצח בו? שלושה קשרים אחוריים? נראה כאילו ברגע שהלכה לאלגרי התוכנית המקורית (קבוצת הזלטאן-סילבה) הוא לא מצליח, ובקושי מנסה, לאלתר או לבנות תוכנית חלופית. חבל, יש לנו מספיק בעיות, להחליף מאמן רק יעשה יותר בלאגן.
3 קשרים אחוריים ו-2 מגנים שמאליים. אם כבר, לך עד הסוף. בעצם, שמעתי שבואטנג התחיל את הקריירה בתור סוויפר, אז יש לנו בעצם 6 שחקני הגנה, 3 קשרים אחוריים ופאציני אחד.
לדעתך, באיזה עמדה עמנואלסון היה משחק בריאל, ובאיזו עמדה קונטראו, או מרסלו, היו משחקים במילאן? כמה שחקנים התקפיים יותר מבואטנג היו אם הוא היה משחק בבאירן מינכן? (לפחות שלושה. אצלנו? אחד). איזה שחקן נו'צרינו היה מחליף בבארסה - אינייסטה או בוסקטס? זה שבציור המערך יש 3 שחקני התקפה לא הופך אותם לשחקני התקפה.
החיסורים של מונטוליבו ובעיקר רוביניו פשוט הורגים אותנו. פשוט מדהים איך ממפלצת התקפית של אשתקד התדרדרנו לרמה כזאת מביכה של משחק התקפה.