אז מה בפסטיבל סן רמו השנה?

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Nesta, Jul 7, 2012.

1. VAR Member

קשה לי להאמין שאתם מסוגלים לשים 3 שערים לקבוצה שסופגת כל כך מעט השנה. נכון תגידו שזה קרה להם נגד ארסנל, אבל אני חושב שזה הדבר הכי טוב שקרה לבאיירן העונה, כי משחק כזה לא יחזור על עצמו שוב.

2. Rossolevy Member

יובנטוס יכולה לתת את המשחק של החיים שלה בטורינו ואני מקווה שזה יקרה. בסופו של דבר אני עדיין רואה את ידה של באיירן על העליונה ואף רואה אותה מעיפה בחצי את אחת הספרדיות (מרגיש שכמו שנה שעברה תעיף את ריאל בחצי ביום העצמאות). אני מקווה שקונטה יכין שיעורי בית הפעם ויבוא מוכן לכל התרחישים בגומלין. אני רוצה שיובה יוכיחו שטעיתי ושהם מסוגלים לחזור מהבור ולהעיף את באיירן.

3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה תלוי מאוד איך יתחיל המשחק. שער מהיר, כמו של בארסה מולכם, ישבש מאוד את התכניות של באיירן. כמו היום, ראו שהשער המהיר הוריד לכל ההגנה את השקט והביטחון שמאפיין אותם באיטליה. בופון לא יצא לכדורי גובה, ברצאלי (וזה באמת נדיר) היה רע ברוב הסיטואציות. אבל הקישור האחורי לא יכל לזה של באיירן והיה מקום להכניס קשר נוסף. נו, הרבה מאמנים עם סגלים טובים משלנו לא זכו בליגת האלופות בעונה הראשונה שלהם על הספסל.

הסיכויים לא לטובתנו אבל לא נרים ידיים כל כך מהר.

4. סדרו קייטע Member

לדעתי המפתח במצב כזה הוא דווקא לא לספוג, הרבה יותר מאשר להבקיע שער מהיר. גם אם יהיה 0-0 במחצית ויובה תבקיע ראשונה בדקה ה57, יהיה לה מספיק זמן להבקיע את השני. לעומת זאת, כל לשער מוקדם של באיירן כמעט יגמור סופית את הסיפור.

ברור שקבוצה כמו באיירן תגיע למצבים גם במשחק לא טוב ופה אתה צריך מזל, אבל אולי המזל שהיה קצת נגד יובה הפעם (גול אחרי 20 שניות מדיפלקשן וגול באופסייד) יהיה לטובתה עוד שבוע. למרות העדיפות של באיירן, לנצח 2-0 ביום נתון ועם קצת מזל זה לא בלתי אפשרי.

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

במגרשה הביתי ולאחר הפקת לקחים מההכנה הטקטית הלקויה ומההופעות החלשות של רוב השחקנים אמש, אני מאמין שעם עבודה קשה יובה מסוגלת לשמור על שער נקי. השאלה היא האם הכלים ההתקפיים המוגבלים של הקבוצה יכולים להכניע את ההגנה החזקה של באיירן. שער חוץ היה יכול להועיל רבות, אך לנוכח המשחק אתמול עדיף לצאת מעודדים שהתוצאה לא הייתה גדולה יותר.

6. eran.m Member

בשורה התחתונה לאציו איכזבה עם שער שני שחטפה בדקה ה 90, אבל בהתחשב ששיחקה כמעט את כל המחצית השניה עם 10 שחקנים ולא חטפו רביעייה יש להעריך אותם על כך, לצערי אני לא רואה אותם מצליחים למחוק את זה בגומלין בחמישי הקרוב באולימפיקו ( בדומה למקרה יובנטוס )...

כלכך רציתי קבוצה איטלקית בגמר ( וכמובן עם זכיה ) מאז פארמה הגדולה של בופון, קאנאברו, טוראם,קרספו, ושו"ת ב 1999, חבל... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה טוב לשחק מול קבוצות כמו באיירן. רק ככה אתה מגלה את החסרונות האמיתיים שלך, שלא מתגלים מול קבוצות כמו סמפדוריה או אפילו מילאן (הנוכחית).

* פירלו של איטליה שווה את המעמד הזה. פירלו של יובנטוס - לא. כנראה שחסרה לו מוטיבציה שמדרבנת אותו בנבחרת, אולי העובדה שהוא לא יקבל כנראה את כדור הזהב בקריירה. בשורה התחתונה הוא הרבה פחות טוב העונה במשחקים מכריעים וזה אותי אישית מעצבן לראות. חייבים להביא בקיץ את התחליף הכי טוב בשוק. כלומר, צריך להביא את וראטי, בכל מחיר.
    * מרקיזיו, למרבה הצער, נעלם במעמדים גדולים. אני לא יודע אם זו חולשה מנטלית או שהוא סתם חזק על חלשים, אבל בליגה הוא מציג טכניקה יוצאת מן הכלל והוא לא מפחד לצאת קדימה עם הכדור. משהו שקורה גם בנבחרת איטליה. אולי בהשפעת קונטה (ופראנדלי) הוא עושה אך ורק הגנה במשחקים כאלה, אבל מישהו צריך להצמיד לו פסיכולוג לפני משחק כזה. אי אפשר לחיות על כדרורים מול טורינו.
    * שיטת שלושת הבלמים נדונה לכישלון כשהיריבה עושה לחץ כמו שצריך. לחיצה על שלושת שחקני ההגנה+פירלו תסתיים באיבוד כדור. בגלל שהטכניקה של הבלמים לא מאוד גבוהה (חוץ מבונוצ'י) אז הם מתקשים לעשות פעולות אישיות כדי להיחלץ מהמצב הזה - זה גם לא תפקידם. אני הייתי מנסה לעבוד חזרה על 4-3-3, ככה יש יותר אנשים שיקבלו את המסירות הארוכות מפירלו/בונוצ'י.
    * חלוצים חלוצים חלוצים. נשמע כמו סיסמה שחוזרת על עצמה מאז שטרזגה עזב. עצם העובדה שאנחנו מסתדרים לא רע בלי חלוץ אחד הולם (שלא נדבר על שניים בשביל השיטה) רק מעיד על שני דברים: רמת הליגה הירודה והקישור החזק שלנו. אם נרצה באמת להתחרות עם הגדולות אנחנו נצטרך שחקן התקפה ברמה הכי גבוהה שיש. זלאטן, סוארז, באמת שלא אכפת לי להחליק על האופי הבעייתי, רק שיגיע שחקן שמסוגל לתפקד במעמדים כאלה. לא ווצ'יניץ', לא ג'ובינקו, לא קוואליירלה ולא מאטרי מתאימים לרמות האלה.
    * חדר ההלבשה חזר דמות כמו דל פיירו. לי חסרה דמות כמו דל פיירו. משום מקום אני מוצא את עצמי כועס אחרי ההפסד הזה דווקא על אניילי שהעזיב את השחקן הכי נפלא שלבש את המדים האלה.

* בפינת הדברים החיוביים: בונוצ'י בתצוגת הגנה יוצאת מן הכלל מראה שיש על מי לסמוך כשברצאלי יגמור את הסוס. פוגבה קיבל עוד קצת ניסיון במעמדים האלה ובגיל 20 זה בונוס מעולה. פדואין מתגלה כשחקן לא רע בכלל, גם במעמדים כאלה. הקבוצה מתבגרת בעוד שנה, ומקבוצה שלמרבית שחקניה הסקודטו בשנה שעברה היה הראשון בקריירה אנחנו הופכים לקבוצה שבאמת יכולה להתמודד עם הטופ של הטופ.

נתראה בשנה הבאה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

Last edited: Apr 11, 2013
  8. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכשלון הזה היה מעל הכל ובעיקר טקטית - באיירן נתנה לנו שיעור באיך לומדים קבוצה,איך מתכוננים למשחק מולה,איך מוצאים את נקודות התורפה,הראתה לנו מהי גמישות טקטית,איך לא מתקבעים לצורת משחק בודדת(משחק שנשען על פירלו והבלמים) - בקיצור בית ספר לטקטיקה.

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש מצב שקונטה הוא גרסה ב' של מאנצ'ו?
    מאוד התאכזבתי מיובה, ציפיתי להרבה יותר מהם בצמד המפגשים נגד באיירן.

10. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפשר להתכחש לעובדה שגם מקצועית הסגל שלנו נחות בהרבה מזה של באיירן.

11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלבד החלק ההתקפי,אני לא חושב שזה נכון להגיד שהוא נחות בהרבה(הוא נחות,אבל לא בהרבה),תסתכל בעצמך על מה שאתה כתבת לפני המפגשים על ההשוואות בין הסגלים.
    הסגל שלהם מנוסה יותר,וורסטילי יותר משלנו שזה מאוד חשוב,אבל עדיין. במשחקי נוקאאוט,הדברים האלה מתגמדים מעט,הרי לא תמיד ה4 קבוצות עם הסגלים הכי חזקים עולות(השנה זה דווקא ככה).אנחנו חלשים טקטית,ורואים את זה גם בליגה,אנחנו מתקשים בפיצוח בונקרים ומתקשים כשלומדים אותנו או מפתיעים אותנו - קונטה החזיר לנו את האופי שהיה חסר לנו(יש לקבוצה אופי נהדר) ויש לנו משמעת מצויינת.אבל קונטה חייב ללמוד להיות טקטיקן טוב יותר,להעניק לסגל ולעצמו יותר ווסרטליות,ויותר פתרונות למצבים שונים.זה לא קיים אצלנו.

12. AS R Member

באיירן קבוצה אדירה השנה, אני לא חושב שביובה צריכים להיות מאוכזבים. כל השנה ראינו שיש ליובה כמה מגרעות די רציניות, שלא יבואו לידי ביטוי בליגה אבל באירופה מול קבוצות גדולות הן יבלטו. ועדיין, יובנטוס נראתה חסרת אונים במשחק כל 180 הדקות נגד באיירן.

אני הייתי רוצה לראות את יובה מוגרלת מול קבוצות קצת פחות טובות מבאיירן כמו ריאל, פסז' או אחת האנגליות בשביל באמת לדעת למה היא מסוגלת.

13. uri מנהלים

אני חושב שבצמד המפגשים האלו, היתרון הגדול ביותר של באיירן היה בגזרת המאמן.

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים שקונטה הפסיד ובגדול להיינקס. ראינו את זה לא פעם, טקטית הוא לא מאמן גדול. השאלה הגדולה היא אם הוא יצליח להשתפר בנושא הזה, שהוא כנראה הנושא החלש היחיד שלו, או שניאלץ להיתקע ללא מענה טקטי ראוי. אני מאוד מקווה שקונטה למד כמה דברים מהיינקס ויבוא מוכן יותר לכל אתגר טקטי. אם לא, ניאלץ לחשוב ברצינות על החלפה.

ולגבי הסגל, ההתקפה של באיירן (רובן, מנדזוקיץ', ריברי) טובה בהרבה מאוד (מאוד מאוד) מההתקפה שלנו. ההגנה והקישור שלנו מעט יותר טובים או משתווים לאלו של באיירן. בסיכום הכולל, הסגל שלנו נחות משלהם בלא מעט.
    כמובן שכמה שחקן טוב, הוא לא מהווה פאקטור כשהטקטיקה של הקבוצה היריבה אוכלת את הטקטיקה שלך. את זה הקבוצות האיטלקיות הבינו ממזמן, ואת זה אני מקווה שגם קונטה יצליח להבין.

כמו כן, צריך לזכור שהשלד של באיירן, בארסה וריאל רץ כבר כמה שנים טובות ביחד. זה גם משהו שחסר לנו. אם השמועות המפגרות על מכירת וידאל לצורך מימון חלוץ נכונות אז זה לא משרת אותנו בכלל. צריך לדבוק בשלד הנוכחי (מינוס המבוגרים שיפרשו מתישהו בדרך), בונוצ'י, קייליני, וידאל, מרקיזיו, פוגבה, ליכטשטיינר, אסמואה, להוסיף הרבה איכות בחלק הקדמי ואת וראטי.

15. Don Joan Roman Member

הודחנו מול קבוצה מצויינת, אולי הכי טובה באירופה היום אבל לא צריך לחרוץ גורלות, אל תשכחו שבשביל חלק מהשחקנים שלנו זו הופעה ראשונה במעמד כזה, שלמאמן שלנו זו הופעה ראשונה במעמד ומול קבוצה כל כך חזקה על הקווים ובאיירן באמת בעונה חלומית מבחינתה ועל כן אין מה להיות מאוכזבים יותר מדי אלא צריך לראות את הקלטות שוב ושוב וללמוד מהן לקראת העונה הבאה בצ'מפיונס ליג, באיירן בצמד המפגשים הראתה לנו את כל החולשות שלנו ואנחנו חייבים ללמוד מהם לשנים הבאות