אז מה בפסטיבל סן רמו השנה?

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Nesta, Jul 7, 2012.

1. uri מנהלים

שאפו לאינטר על המאמץ! קסאנו :aaa8:

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

3. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

תעשה עם זה משהו אליאס, אני שוקל לפנות למוראטי כדי לשכנע אותו לרשום את אינטר בקופה ליברטדורס.

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

תשמרו על הפער מקאטאניה ואולי תשיגו את המקום.

האמת שגם בליבטאדורס (ובסודאמריקנה) משתמשים בחוק שערי החוץ מזה זמן מה, רק בגמר הוא לא תופס. הטמטום נמצא בכל מקום...

5. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

יובנטוס - באיירן

לאציו - פנרחבצ'ה

הימורים?

6. eran.m Member

הביתיות הפוכה לא?

לגבי לאציו אני אופטימי.

ולגבי יובנטוס אני פסימי ביותר.

7. SerieA Il Capitano

אני מהמר שיובנטוס תכה שוק על ירך את הגרמנים, כפי שאינטר עשתה כבר פעמיים ברציפות.

לאציו תעבור אף היא.

8. eran.m Member

להזכירך אינטר עשתה את זה ב 2010 ו ב 2011 שזו באיירן מינכן אחרת לגמרי מבאיירן מינכן 2012 ו 2013, אז לא הייתי מהמר על זה שיובנטוס תכה שוק על ירך אותה אולי ההפך הוא הנכון...

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

שתי הקבוצות עם ההגנות הטובות ביותר באירופה אולי נפגשות. היתרון של באיירן על יובה הוא בעיקר בהתקפה, יש לה שני קילרים בהתקפה ובמשחקים כאלה אלה השחקנים שמכריעים משחקים. ליובה אין אחד כזה.

10. yonmu Member

לדעתי במפגש הזה החסרון בחלוץ רציני - ובכלל, בסופרסטאר - יפגע ביובה. הקבוצה עצמה חזקה, שוער נהדר, הגנה חזקה, קישור דומיננטי ועמוק - אבל חסר השחקן שיעשה את ההבדל. תמיד לאלופת אירופה יש שחקן שמכריע - דרוגבה, מיליטו, קאקה, מסי, רונאלדו, רונאלדיניו - ליובה אין שחקן שמתקרב לזה. לא ווצ'יניץ', לא מאטרי, ולא ג'יובינקו (גם לא יורנטה).

Last edited: Mar 15, 2013
  11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

היו מקרים שהקבוצתיות הייתה שווה גביע (פורטו, ליברפול), אבל באופן כללי אתה צודק - קשה להצליח בלי קראק התקפי שאפשר להישען עליו. זו הסיבה שאוהדי יובנטוס אובססיביים לחלוץ איכותי כבר שנתיים.
    ועם כמה שבאיירן חזקה, אני חושב שמההתקפה ומטה אנחנו לא נופלים מהם (ואפילו להפך). המפגש הזה יהיה מאוד טקטי, בזה אין ספק.

12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

יובה קיבלה את אחת היריבות החזקות ביותר בטורניר. עם זאת, אני באמת מאמין ביכולתם של הטורינזים להעפיל לחצי הגמר. המשימה לא תהיה פשוטה בכלל, אך אפשרית כי יובה כבר הוכיחה העונה שביום טוב היא קבוצה חזקה ביותר.

לאציו קיבלה גם כן יריבה קשה, ולדעתי אין הבדל משמעותי בין שתיהן. מקווה בכל אופן שהיא תעפיל לשלב הבא.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

על הנייר יובה אכן חזקה יותר הגנתית וחזקה יותר בקישור, אבל היינקס יצר הגנת ברזל והפך את דנטה לבלם הכי טוב בגרמניה העונה, או לפחות בין השלושה הכי טובים. אם באדשטובר היה כשיר אז בכלל ההגנה של באיירן הייתה נראית הרבה יותר טוב.

14. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלילה יתקיים משחקה החשוב ביותר של יבוה העונה וגם הקשה ביותר נגד המינכנאים. מדובר לדעתי בשתי קבוצות מצויינות ואף שוות ברמתן, והמפגש המרתק הזה היה יכול בקלות להיות גם הגמר בוומבלי. הסוגייה שהכי מסקרנת אותי היא בעד מי אוהדי מילאן ואינטר הלילה. אני בכל אופן אתמוך בזברות בטורינו שייצגו את איטליה בכבוד ויספקו תוצאה נאה שתקרב אותם לשלב הבא. בגמר אני כבר לא אהיה מוכן לראות אותם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.

15. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההגנה היום מזכירה לי את ההגנה של מילאן מול ברצלונה במשחק השני. חלשה ומאוד לא בפוקוס. איך זה נגמר רק 2-0? כנראה שבופון הוא באמת שוער מליגה אחרת.

למזלנו 2-0 זו תוצאה הפיכה. אנחנו מסוגלים לשני שערים ויותר בטורינו, אבל נצטרך לעבוד מאוד קשה כדי לא לספוג.