ראינו את הדרדל'ה של אל שארעוואי במחצית הראשונה.בסדר קורה החמיץ לא צריך לעשות מזה סיפור גדול.הוא השתלט נהדר על הכדור וגם בעט נכון.כמו שאמרו ילד בן 18 סה"כ והוא דווקא משחק עם לא מעט בטחון,אם חסר לו תכלס אז זה גם יכול להגיע עם הזמן.
ניאנג בסך הכל בן 18 ולדעתי מוכיח כל משחק מחדש שהוא כשרון גדול, הוא משחק טוב מאוד. להפיל הכל על ילד בן 18 זה לא הוגן וגם אם היה חלוץ וורלד קלאס במקומו אף אחד לא היה מבטיח לך שזה לא היה נגמר בקורה. לרוץ את כל הדרך הזאת עם הכדור ולדעת שעכשיו זה אתה והשער של ואלדס זה ממש לא פשוט. זה כנראה נכון שאם הוא היה שם את זה אז מילאן הייתה ברבע, זה לא נכון שאם אל שעראווי שם במקומו מילאן הייתה ברבע וזה חסר טעם להגיד על ילד בן 18 שלמשחק שלו חסר תכלס כי הוא אשכרה ילד בן 18 ולא משנה כמה מוכשר הוא יהיה- ייחסר לו תכלס במידה כזאת או אחרת. אני זוכר את מסי בגיל הזה משחק טוב, לא כובש ולא מבשל. כנ"ל אל שעראווי.
איזה דה ז'ה וו. בדיוק שנה אחורה, ואן פרסי כובש את הפנדל ומעלה את ארסנל ל-3:0, מילאן בלחץ היסטרי ושניות לפני ההפסקה אל שעראווי מקבל הזדמנות הרבה יותר נוחה מזו שקיבל ניאנג (הוא לא היה צריך לרוץ חצי מגרש והשוער לא יצא אליו - פשוט להניח את הכדור בפינה) - ובועט החוצה. נכון לניאנג חסר תכל'ס. אבל אם הוא יעשה בעונה הבאה את אותה הקפיצה שעשה אל שעראווי השנה - אז ההחמצה הזו הייתה שווה את זה.
וגם סקוררים מוכחים עם שנות ניסיון רבות לא תמיד כובשים מהמצב של ניאנג. אחד כמעט כבש ממצב נוח מאוד, אחר בעט רע מאוד ממצב לא רע, אף אחד מהם לא שחקן חלש/חסר יכולת סיום/בלה בלה אחר בגלל זה ושום מקרה יחיד הוא לא מדד.
הרבה זמן לא ראיתי משחק של אינטר, אבל אני לא מתפלא למה הם מגמגמים בליגה. מה זה היכולת הזו של גוארין? של קיבו? שניהם מסרו יותר לשחקני טוטנהאם מאשר לשחקני אינטר. רק זאנטי הבלתי נגמר ראוי למקום בהרכב היום. הריצה שלו אחרי אדביור כשזה היה מטר לפניו = מאסטר פיס.
קמביאסו! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx מחצית טובה בהרבה של אינטר. מקווה שהאנגלים השחצנים יעופו בהארכה.
אני כל כך מתעב את החוק הזה של שערי החוץ עוד מימי חצי גמר הצ'מפיונס ב-2003 נגד מילאן. למה לא עושים את זה כמו בקופה ליברטאדורס? למה ניצחון של 3-0 שווה יותר מניצחון בתוצאה 4-1? למרות התבוסה בלונדון, הכרטיס לשלב הבא היה בידינו, רק חבל שקמביאסו החליט לחזיר לנו את תווית הלוזרים שדבקה בנו שנים על גבי שנים. בכל מקרה, שאפו לשחקנים על הלחימה!
הכל מוכן להפסד חוץ בסמפדוריה. לפחות נפטרנו מהמפעל המעיק. נקווה שאם לא נשיג את הכרטיס לצ'מפיונס לפחות נסיים במקום שלא נותן לנו השתתפות בשנה הבאה.
אתה יודע מה... אני מניח שהסיכויים שלנו במאראסי קטנו משמעותית לאחר ההארכה הזו, אבל אני פשוט מאוכזב שלא עלינו. לא יכול להסתכל ולומר שאני מעדיף שנפסיד. בדיוק מאותה סיבה שאני רוצה שפיניקס סאנס שלי ינצחו כל משחק ולא יעשו TANKING.
לאציו עושה את העבודה ומנצחת 3-1 את שטוטגארט באיטליה. נשארת הנציגה היחידה לאיטליה בשלב הזה בתחרות. האמת? אני חושב שהם יכולים ללכת כל הדרך. ואני מקווה שהם באמת ילכו, למרות שמאמן איטלקי מסורתי היה מתחיל להעלות קבוצות נוער כדי להציל את העונה בליגה בשלב הזה. מזל שהמאמן שלהם לא איטלקי מסורתי.
לא רק "המאמנים האיטלקים המסורתיים" מזלזלים במפעל הזה, תביטו בפורומים אחרים באייסוקר ותראו איך אוהדים של קבוצות מתייחסים לאירופה ליג. אני לא כבר מדבר על ההנהלות שרואות בהשתתפות נטל קשה מנשוא...הכסף מדבר, ואם היו פרסים...כבר טחנו הרבה מים בנושא הזה. ללאציו יהיה מאוד קשה בהמשך, גם אם תפגוש את באזל ש"נחשבת על הנייר" הכי חלשה מבין הקבוצות ששרדו עד עכשיו. ללאציו יהיה עוד משחק בית ללא קהל, אל תשכחו.