אז מה בפסטיבל סן רמו השנה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏7/7/12.

1. aloneli Member

ראינו את הדרדל'ה של אל שארעוואי במחצית הראשונה.בסדר קורה החמיץ לא צריך לעשות מזה סיפור גדול.הוא השתלט נהדר על הכדור וגם בעט נכון.כמו שאמרו ילד בן 18 סה"כ והוא דווקא משחק עם לא מעט בטחון,אם חסר לו תכלס אז זה גם יכול להגיע עם הזמן.

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא ראית את כל המשחק נכון?

3. ACM!23 Member

ניאנג בסך הכל בן 18 ולדעתי מוכיח כל משחק מחדש שהוא כשרון גדול, הוא משחק טוב מאוד. להפיל הכל על ילד בן 18 זה לא הוגן וגם אם היה חלוץ וורלד קלאס במקומו אף אחד לא היה מבטיח לך שזה לא היה נגמר בקורה. לרוץ את כל הדרך הזאת עם הכדור ולדעת שעכשיו זה אתה והשער של ואלדס זה ממש לא פשוט. זה כנראה נכון שאם הוא היה שם את זה אז מילאן הייתה ברבע, זה לא נכון שאם אל שעראווי שם במקומו מילאן הייתה ברבע וזה חסר טעם להגיד על ילד בן 18 שלמשחק שלו חסר תכלס כי הוא אשכרה ילד בן 18 ולא משנה כמה מוכשר הוא יהיה- ייחסר לו תכלס במידה כזאת או אחרת. אני זוכר את מסי בגיל הזה משחק טוב, לא כובש ולא מבשל. כנ"ל אל שעראווי.

נערך לאחרונה ב: ‏13/3/13
  4. VAR Member

איזה דה ז'ה וו. בדיוק שנה אחורה, ואן פרסי כובש את הפנדל ומעלה את ארסנל ל-3:0, מילאן בלחץ היסטרי ושניות לפני ההפסקה אל שעראווי מקבל הזדמנות הרבה יותר נוחה מזו שקיבל ניאנג (הוא לא היה צריך לרוץ חצי מגרש והשוער לא יצא אליו - פשוט להניח את הכדור בפינה) - ובועט החוצה.

נכון לניאנג חסר תכל'ס. אבל אם הוא יעשה בעונה הבאה את אותה הקפיצה שעשה אל שעראווי השנה - אז ההחמצה הזו הייתה שווה את זה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/3/13
  5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אפילו לא צריך לחזור שנה אחורה, אלא פשוט לראות שוב את המחצית הראשונה...

6. VAR Member

חלוצים הרבה יותר טובים ומנוסים ממנו לא כובשים מהמצב שהוא קיבל במחצית הראשונה, זה לא המדד.

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

וגם סקוררים מוכחים עם שנות ניסיון רבות לא תמיד כובשים מהמצב של ניאנג.

אחד כמעט כבש ממצב נוח מאוד, אחר בעט רע מאוד ממצב לא רע, אף אחד מהם לא שחקן חלש/חסר יכולת סיום/בלה בלה אחר בגלל זה ושום מקרה יחיד הוא לא מדד.

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרבה זמן לא ראיתי משחק של אינטר, אבל אני לא מתפלא למה הם מגמגמים בליגה. מה זה היכולת הזו של גוארין? של קיבו? שניהם מסרו יותר לשחקני טוטנהאם מאשר לשחקני אינטר. רק זאנטי הבלתי נגמר ראוי למקום בהרכב היום. הריצה שלו אחרי אדביור כשזה היה מטר לפניו = מאסטר פיס.

9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

קמביאסו! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

מחצית טובה בהרבה של אינטר. מקווה שהאנגלים השחצנים יעופו בהארכה.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

רק על ה-120 דקות שלו היה שווה לעשות את הטרייד בקיץ, קסאנו נתן משחק מדהים.

11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כל כך מתעב את החוק הזה של שערי החוץ עוד מימי חצי גמר הצ'מפיונס ב-2003 נגד מילאן. למה לא עושים את זה כמו בקופה ליברטאדורס? למה ניצחון של 3-0 שווה יותר מניצחון בתוצאה 4-1?
    למרות התבוסה בלונדון, הכרטיס לשלב הבא היה בידינו, רק חבל שקמביאסו החליט לחזיר לנו את תווית הלוזרים שדבקה בנו שנים על גבי שנים. בכל מקרה, שאפו לשחקנים על הלחימה!

12. Muurad Member

הכל מוכן להפסד חוץ בסמפדוריה.

לפחות נפטרנו מהמפעל המעיק. נקווה שאם לא נשיג את הכרטיס לצ'מפיונס לפחות נסיים במקום שלא נותן לנו השתתפות בשנה הבאה.

13. SerieA Il Capitano

אתה יודע מה... אני מניח שהסיכויים שלנו במאראסי קטנו משמעותית לאחר ההארכה הזו, אבל אני פשוט מאוכזב שלא עלינו. לא יכול להסתכל ולומר שאני מעדיף שנפסיד.

בדיוק מאותה סיבה שאני רוצה שפיניקס סאנס שלי ינצחו כל משחק ולא יעשו TANKING.

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאציו עושה את העבודה ומנצחת 3-1 את שטוטגארט באיטליה. נשארת הנציגה היחידה לאיטליה בשלב הזה בתחרות.

האמת? אני חושב שהם יכולים ללכת כל הדרך. ואני מקווה שהם באמת ילכו, למרות שמאמן איטלקי מסורתי היה מתחיל להעלות קבוצות נוער כדי להציל את העונה בליגה בשלב הזה. מזל שהמאמן שלהם לא איטלקי מסורתי.

15. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

לא רק "המאמנים האיטלקים המסורתיים" מזלזלים במפעל הזה, תביטו בפורומים אחרים באייסוקר ותראו איך אוהדים של קבוצות מתייחסים לאירופה ליג. אני לא כבר מדבר על ההנהלות שרואות בהשתתפות נטל קשה מנשוא...הכסף מדבר, ואם היו פרסים...כבר טחנו הרבה מים בנושא הזה.

ללאציו יהיה מאוד קשה בהמשך, גם אם תפגוש את באזל ש"נחשבת על הנייר" הכי חלשה מבין הקבוצות ששרדו עד עכשיו. ללאציו יהיה עוד משחק בית ללא קהל, אל תשכחו.

נערך לאחרונה ב: ‏15/3/13