הלוואי בונרה יתן משחק מושלם רק בשביל להקדיש לכם, אבל אני מוכן לוותר על זה ואבקש רק שמילאן תעלה לרבע הגמר. מקווה שזאת בקשה לא גדולה מדי.
יואב, בונרה ומשחק מושלם לא הולכים ביחד, ד"א הכריזו באתר הרשמי שמקסס עשה אימון מלא משמע הוא אמור לשחק מחר מהפתיחה ( עם הנאחס שלנו הוא לא יסיים שליש משחק ).
OFFICIAL line-up vs. Barça (4-3-3): Abbiati; Abate-Zapata-Mexes-Constant; Flamini-Ambrosini-Montolivo; Niang-Boateng-El Shaarawy. הייתי מעדיף את מונטרי במקום פלאמיני אבל העיקר הוא לעבור. שיהיה לנו בהצלחה!
עכשיו אתם מבינים למה התכוונתי כשאמרתי שניאנג לא ממש תורם למשחק ההתקפה ולא יודע לכבוש? אם הוא לא מצליח להחטיא באחד על אחד מול ואלדס מילאן הייתה עולה לרבע הגמר.
ואיך בדיוק הבדיעבד הזה שלך עוזר לנו?! הוא ממילא לא יכול לשחק... היה צפוי שזה מה שיקרה, אני כבר חסין לאכזבות כאלו, מה גם שאם הינו עוברים אותם אין לנו סיכוי ממשי לאיים על התואר.
כואב הלב, אבל כנראה שכמו ברוב המקרים - הקבוצה הטובה יותר עלתה. מילימטר אחד ימינה בבעיטה של ניאנג והרוסונרי חוגגים היום. זה הכדורגל.
קבלת החלטות איומה של שחקני מילאן היום - פשוט איומה,גם ביציאות קדימה,גם בעמידות,גם במסירות בחלק האחורי. פשוט קבלת החלטות מזעזעת - איבוד הכדור בשער הרביעי הוא טעות שהנוער של ביתר טוברוק לא היה עושה. חבל שככה הם פני הדברים. ביקורת גם לאלגרי - נראה כאילו מילאן שמרה על אותה תוכנית של לפני שבועיים ולא הכינה את עצמה להפתעות של בארסה
מת עלייך. כולי בבאסה ועכשיו הנחתת עליי חיוך ראשון מזה שעתיים. אתה נותן פה קונטרה לריקי ואן וולפסבורג בתחרות טרול השנה. המשך כך :aaagath:
עשיתם בושות לכדורגל שלנו! סתם, חבל שזה קרה, למילאן הייתה הזדמנות ענקית להדיח את קבוצת הבכיינים מקטלוניה וחבל שההזדמנות לא נוצלה. בגללכם אצטרך לסבול את החיוכים של דני אלבס ומסי לעוד חודשיים, מרדה!
הגלישה המפגרת של קונסטנט לכדור הייתה אחד הדברים המפגרים שראיתי בעונה האחרונה בכדורגל. מה אתה אידיוט? מה אתה גולש ככה לכדור ומשאיר שחקן לבד מול שוער?
אני לא יכול לומר שלא יצאתי מאוכזב מהמשחק, אבל כבר מהדקות הראשונות היה ברור שמילאן לא תוכל להחזיק מעמד מול הלחץ הכבד שבארסה מפעילה. עם החלק ההגנתי שקיים כיום במילאן, לא היה ניתן לצפות ליותר, ואני לא בא להאשים אותם כי זוהי פשוט רמתם. כעיקרון המטרה של אלגרי הייתה ברורה, לשחק הגנתי וזהיר ולצאת למתפרצות. אלא שהשער המוקדם די שבר את מילאן וגרם ללחץ עוד יותר גדול מצד הקטאלונים ומעבר לכך, היציאות להתקפה היו תקועות ואו שלא היה למי למסור או שהסתיימו באיבודי כדור. לפני צמד המשחקים מעטים היו שהאמינו שמילאן מסוגלת לעבור את ברסה ולדעתי העונה האירופאית שלנו הייתה סבירה, אך לא מעל המצופה. כעת, נשוב להתמקד בליגה בתקווה לסיים במקום כמה שיותר גבוה.
אנשים בעולם מגזימים לגמרי לדעתי עם התצוגה של בארסה אתמול. התקשורת נהגה בימים האחרונים לפמפם לנו עד כמה ברצלונה במשבר ושיהיה לה כמעט בלתי אפשרי לנצח למעלה מ 0-1 בבית. נו באמת. בפועל היה ברור שמילאן הגיע לשיא בעיקר מבחינה הגנתית במשחק הראשון בסן סירו, ושעם כל הכבוד לקאמבק הגדול שלה בליגה האיטלקית, מילאן היא לא קבוצה כזאת גדולה ותתקשה מאוד לעשות בונקר יעיל בקמפ נואו, לא ברמה של הבונקרים של צ'לסי ואינטר בשנים הקודמות. אני עדיין יצאתי מרוצה מזה שמילאן בכלל הצליחה להכניס את ברצלונה ללחץ כזה בימים האחרונים. ... לגביי ההחטאה של ניאנג- עם כל הכבוד להתלהבות שלכם ממנו, אני עדיין אומר ששחקנים כמוהו צריכים לדעת לכבוש ולבשל. נכון שהוא רק בן 18 ומראה ניצוצות, אבל עדיין חסר לו תכלס. אם אל שארוואי היה שם במקומו אתמול, כנראה שמילאן הייתה ברבע הגמר.