לא משנה לי את מי נקבל. לטובתנו, כדאי שנקבל את הבעיטה בתחת כבר בשמינית הגמר כדי שנוכל להתרכז בלתת את הסיבוב השני הכי טוב שאפשר בליגה כדי לסיים בטופ 3.
סיכום הגרלות המפעלים האירופאיים: ליגת האלופות- שמינית הגמר: מילאן-ברצלונה יובנטוס-סלטיק הליגה האירופאית- 16 האחרונות: אינטר-קלוז' לאציו- בורוסיה מנשנגלאדבך נאפולי- ויקטוריה פלזן
אוי ואבוי אם לא יהיו לנו 4 נציגות איטלקיות לפחות בשלבי הנוקאאוט המאוחרים. יובה, אינטר ונאפולי קיבלו הגרלות טובות בשבילן וחייבות לעבור, וגם לאציו לדעתי פייבוריטית מול גלאדבך למרות שהם לא קבוצה רעה בכלל.
אני לא מהמר בדרך כלל, אבל לא יהיו יותר משלושה איטלקיות בשלב הבא בזוג המפעלים הללו. רק בגלל שאומרים אוי אבוי אם לא...
היום ליגת האלופות חוזרת למחוזותינו. בפעם האחרונה שיובנטוס הייתה בשלב הזה, זה נגמר בתיקו 2-2 עם צ'לסי שסיים את דרכה במפעל. איך אתם חושבים ייראה המשחק הערב?
היות שהפערים בין יובה לסלטיק גדולים בהרבה מהפערים בינה לבין צ'לסי ב2009, ההיגיון הבריא אומר שאיננו צפויים לחוות דה ז'ה וו למפגש המרתק והצמוד ההוא. עם זאת, ניל לנון כבר הוכיח בשלב הבתים כי באמתחתו מצויה חבורה מלוכדת וקשוחה (שנהנית גם מתרומה אדיבה במיוחד מצד פקטור המזל, כמיטב המסורת הבריטית), כך שיש סיכוי לא מבוטל להפתעה, בדמות תיקו מורט עצבים או אפילו נצחון סקוטי מינימלי. על כל פנים, בהנחה שיובה מעוניינת להתייצב למשחק הגומלין בראש שקט, היא תצטרך ליהנות מיום טוב ולא שגרתי של חלוציה.
:aaa021: יש יותר איטלקי מזה? גול מוקדם, עקיצה בשתי מתפרצות, אפס מצבים של הסקוטים, תוצאה מצוינת שלא משאירה הרבה מקום לספק, וצעד אחד נוסף לקראת שלב שלא היינו בו מאז הימים היפים של תחילת 2006. חמשת שחקני ההגנה, כולם כולל כולם, מקבלים אצלי ציון 10/10. פלוזו עשה עבודה פנטסטית בקו שמאל ולטעמי ראוי להיות איש המשחק, ביחד עם ליכטשטיינר שעשה את העבודה המקבילה לא פחות טובה בצד ימין. קאסרס גם הוא במשחק אלגנטי, ברצאלי כהרגלו הבלם הטוב באירופה, ולחשוב שקייליני ואסמואה חסרים שם. טוב לראות שהחילופים שלנו מתאימים לרמת הקבוצה (לא יותר אסטיגריביות). בקישור, פירלו לא הסתדר עם הפיזיות של הסקוטים והפסיד כמעט בכל מאבק, ולסיכום אפשר היה לצפות ממנו ליותר. לא יודע אם הוא לא האיש למשחקים האלה, או שזה סתם יום רע אחרי הופעת ענק מול פיורנטינה, אבל אולי צריך להתחיל לחשוב על פוגבה בתור מחליף פוטנציאלי כשפירלו מותקף מכל עבר על ידי שוורים בריטיים. בהחלט, לא משחק שווה כוחות בפיזיות של כל קבוצה, אבל חיפינו על זה עם המון חכמה ועבודה הגנתית מהרמה הגבוהה ביותר, וכמובן בעזרתו של האחד והיחיד - גראנדה מרקיזיו. במשחק שבו התקפנו בערך ארבעה פעמים, מרקיזיו הצליח להבקיע אחד וחצי ולבשל אחד, ולהיות מאוד קרוב להבקיע עוד אחד. אני חושב שגם לא נרשמו לו יותר מדי איבודים, שכן נרשמו לוידאל ולפירלו. בקיצור - אולי השחקן הכי זוהר שלנו בקבוצה. ואי אפשר בלי להזכיר את התקופה הטובה שמאטרי חווה - עוד שער ועוד יכולת טובה (בניגוד לווצ'יניץ' שמבקיע עוד שער אבל נראה די עלוב רוב הזמן) בלי רבב בכלל. אמברוס אמנם הוא האשם העיקרי בשער הראשון, אבל למאטרי יש חלק גדול בכלל בכך שההרמה הסתמית של פלוסו הפכה למצב. בזמן האחרון אני נוטה לסלק אותו מההרכב האידיאלי מבחינתי לעונה הבאה, אבל הוא מוכיח אחרת פעם אחר פעם. רק שימשיך ככה. נ.ב - ליכטשטיינר כזה ממזר מלך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
נקווה שהשנה האיטלקיות יחסכו לנו את הבושות בליגה האירופאית. כעת נאפולי מארחת את ויקטוריה פלזן ומאוחר יותר ישחקו אינטר ולאציו. Napoli: De Sanctis; Gamberini, Rolando, Britos; Maggio, Donadel, Dzemaili, El Kaddouri, Zuniga; Pandev; Cavani Napoli bench: Rosati, Campagnaro, Cannavaro, Hamsik, Inler, Mesto, Calaiò Viktoria Plzen: Kozacik; Reznik, Cisovsky, Prochazka, Limbersky; Horvath, Darida; Rajtoral, Kolar, Kovarik; Bakos Viktoria Plzen bench: Pavlik, Hejda, Zeman, Stipek, Tecl, Fillo, Adamov
1 Handanovic, 55 Nagatomo, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 31 Pereira, 19 Cambiasso, 29 Kovacic, 21 Gargano, 14 Guarin, 22 Milito, 99 Cassano
שמישהו יסביר לי מה בראנקה נתן ליו"ר של זאגרב כדי שהוא יסכים לתת לנו את קובאצ'יץ' בכזאת קלות, איך לעזאזל הבאנו שחקן ברמה הזאת? תוצאות טובות מאוד של לאציו ואינטר.
ללא ספק אינטר ולאציו ביצעו את העבודה אתמול. הראשונה עם ניצחון שאמור להבטיח לה את השלב הבא והשנייה חילצה תיקו עם עשרה שחקנים נגד קבוצה לא פחות טובה ממנה. עם זאת, לא ברורה לי המפלה של נאפולי נגד פלזן בסן פאולו. מספר שחקנים קיבלו מנוחה, אך עדיין, קבאני נותר בהרכב ויש לקבוצה מחליפים יוצאים מן הכלל. אני בטוח שהסיבה לכך היא גישה לקויה וזלזול במפעל ולראיה כמות הצופים שנכחה בסן פאולו. פשוט מביך.
הבעיה זה השם של ויקטוריה פלזן, האוהדים הנאפוליטנים היו באים בהמוניהם (כנראה) למשחק נגד ליברפול, נגד אייאקס, נגד צ'לסי, נגד אתלטיקו מדריד. והאמת שגם הקבוצה הייתה מתכוננת למשחק בדריכות רבה יותר, והנה אם לא היה השלט של אירופה ליג הייתי חושב שזה משחק ידידות.