איזה כל הילדים הקטנים עם ההורים שלהם וזהו ברחנו משם מהר לכייון הרצליה פיתוח- חוף הים -איפה האאוטלט איך שךא קוראים לזה (דרך אגב אם שמעת שדקרו שם איזה מישהו בגלל חניה איזה מישהו אז אני היית באותו יום וראיתי את זה בעיניים שלי..) אני חייב לציין שהיו ויש בהרצליה המון המון כוסיות.. פייייי קיבלתי נקע בעיניים בכיפור. ארז אתה גר בעיר כזו יש משו לנשנש? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
אוי מסכן שלי, רחמיי עליו... אני בעיקרון אם לא היה המשחק של אורוגוואי הייתי עושה השנה צום מלא. שנה הבאה בתקווה לעשות אותו בבסיס גדול בדרום הארץ יחד עם עופר באוהל.
חח פשוט הוא הלך 40 דקות הלוך חזור למגרש. וגם בראסמי כולם חוגגים את הניצחון דופקים שם שתייה אוכל והוא בטח מת לגעת. אבל בתכ'לס אני מאמין שהוא כל כך שמח שהוא שבר תצום או שפשוט לא אכפת לו מרוב שמחה. חח תאמין לי ערן אני חושב אני מכיר את כל הכוסיות באזור פתאום בכיפור אני קולט שיש לנו פול כוסיות שבחיים שלי לא ראיתי. נראה לי יוצאות רק בכיפור חח. דרך אגב כולם עכשיו הולכים לפיתוח הולך להיות מפוצץ באווזי , נאפיס, אגאדיר כל האזור.סעאמק עד שאני יקבל לאפה יהיה כבר יום כיפור הבא.
קודם כל, אם הייתי במקומו הייתי צם יממה כשהייתי חוזר לארץ. לאלוהים לא משנה מתי עושים את זה. דבר שני, הרצליה זה עיר של כוסיות! דבר שלישי, תמיד ביום כיפור רואים מלא כוסיות אבל ניסינו החבר'ה לחשוב על משפטי פתיחה טובים ביום כיפור ולא ממש מצאנו...
פייייי סדר משו!!! כן גם אצלנו ככה.. בתקווה עמוס עד 0 מקום אנשים ישובים על המדרכה לאכול... אבל אני בערך שעה 12 יילך לאכול בתקווה שבשעה הזאת לא יהיה עמוס (בטוח יהיה אבל יהיה אפיה שהו לשבת חחח)
כבר ארבע שנים שאני אפילו לא מנסה לצום. בכל מקרה מיד אחרי יום כיפור כולנו חוזרים לעשות בדיוק את אותם החטאים שעשינו לפני יום כיפור. אז כל היום הזה הוא רק בשביל שאנשים ירגישו יותר טובים ויותר שלמים עם עצמם. אני מרגיש הכי שלם עם עצמי אחרי שאכלתי 2-3 פולקע'ס והורדתי 2 בירות. איש איש באמונתו יחיה *סמיילי של הגרעפס של אחרי הבירה*.
תגיד פולדש כמה הוצאת בתנ"ך...? כל התנ"ך בנוי על זה שעם ישראל חוטא, נענש, מכפר, חוטא, נענש, מכפר, ואני חושבת שהבנת את הפואנטה, אז כן, זה האמונה, שיש יום אחד שבו מכרפים על חטאים וכו'
היה לי אחד מימי כיפור הקשים בהיסטוריה, בין השאר כי אני די חולה. רוב הזמן הייתי עם בחילות וכאבי ראש, אבל החזקתי מעמד.
אין כמו לצום כולה 18 שעות גג בלי אוכל בלי שתיה ורוב הזמן אתה מטייל עם חברים שלך .. בקשר לאלה הצבועים שרק יום כיפור רואים אותם בבית כנסת תראה אני גם לא צדיק עולם כן.. וגם לא עושה עוונות. אבל בכיפור יש לך תחושב שאתה יכול לתקן את הזגרה למעלה בשמייפם אז מהפחד כולם באים להתפלל .. אבל בתכלס עד שאנשים לא מקבלים בום שפןגע בהם באמת בדבר רגיש רק אז הם חזורים להתפלל ולהניח תפילין וכו'.. תראה אני לא רוצה לספר לך סיפורים כן אבל שמעתי היום שהיה הפסקה סבא שלי סיפר סיפור על חילונים היו חילונים גמורים לא צמו לא כלום. אפילו זיר הם אכלו. יום אחד התגלה אצל הבת שלהם סרטן ההורים את כל הכסף שלהם הוציאו בשביל תרופות מכרו את הבית כדי שהלדה תשרוד. יום אחד בא איזה רב לבקר חולה ובמקרה עבר לידו האבא אז הרב דיבר איתו ואמר לו נכון שבת שלך יש לה את המחלה וכו'.. הבנאדם ניהיה בהלם. בקיצור הוא אמר לו שכל יום יניח תפילין בבוקר וישים צדקה אפילו 10 אגורות. לא רציך לשמור שבת וכל השאר שיתחיל מזה. והיום? הבת שלו בסדר גמור אין לה פתאום כלום והם חזרו בתשובה גמורה. אז תשמע נכון יש רבנים שהם חארטה ויש כאלה שלא...
לפי ההלכה, אם אתה חולה ואתה צם בכח זה עוון.....ואסור אחי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
אני כל לילה מתפללת, אבל שהלכתי היום לבית כנסת לא התפללתי רק שיחקתי עם הבת של חברה שלי אז מה זה אומר ? שאני חוטאת ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx