אגב תקשיבו לסיפור מעניין. אמא של חבר שלי הייתה ביום הולדת של חברה שלה. בקיצור ליום הודלת הזמינו את אחד המשתתפים בתכונית של אורי גלר להופיע שם. במקרה הוא לקח את אמא של חבר שלי מכל הקהל ואמר לה לחשוב על משהו שקרה לה בילדות והוא התרכז ותוך כמה שניות ידע על מה היא חשבה. עכשיו היא כמו כל הקהל הייתה בשוק שהוא הצליח אבל מה.. מסתבר שלפני שהוא קרא לה לבוא לבמה הוא אמר לה לכתוב בנקודות על דף את כל מה שהיא הולכת לחשוב עליו כדי שהיא לא תתבלבל. והוא אמר לה שהיא יכולה לשים את הדף איפה שהיא רוצה אצלה, להגדרתו זה רק בישבילה. אני העלתי השערה שבדף היה מתחת קופי ואז הוא פשוט היה צריך לקרוא את מה שהיא רשמה. מה אתם אומרים?
אם לאורי גלר היתה האפשרות לחזות תוצאות ספורט מראש, מישהו מכם בכלל מטיל ספק שהוא היה משאיר גם את החשבונות בנק של גאידמק ואברמוביץ' מאחור תוך ימים ספורים? הכל התחזות ודי עלובה שהצרכנים שלה הם אנשים שמחפשים לקנות יותר מאשר לברר את טיב המוצר. מסתובב באינטרנט סרטון שמסביר די בבירור את כל הסיפור של ההוא ש(לא באמת)עצר לעצמו את הדופק. את הפראמדיק שהיה נוכח שם אני מכיר באופן אישי והולך לברר איתו איך לעזאזל הוא עמד שם ושתק..? אגב, הילד ש"עצר לעצמו את הדופק" יום אחרי והתמוטט- נו, גם אני יכול לחנוק את עצמי ולהתעלף...אם אתם שואלים אותי- אז גם אתם! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx
אתם חייבים לשים לב לשפת הגוף של המשתתפים כל הזמן,חלק אולי תאמו מראש כמו ההוא עם הריבוע של המטריציה,שאין מצב בחיים שהוא בונה ריבוע כזה כלכך מהר או שהוא סתם ממספרים רנדומליים מקבל ריבוע כזה. שפת הגוף ומה שהם אומרים מעבירים מסרים פשוט,בתת מודע.בדיוק כמו בבלתי נתפס,רק ששם נמרוד הראל לא אומר שיש לו כוחות אלא שהוא פשוט יודע להשתמש בשפת גוף ובמסרים האלה.
אני לא מאמין לכל המקרים המתרחשים בתכנית - אורי גלר מחפש את היורש, איך יכול להיות מצב שבו אחד האנשים שמנסים להיות היורש של אורי גלר,מצליח לזהות את התוצאה? לדעת באיזה דקות בדיוק יובקעו השערים? מי יבקיע? שיהיה כרטיס אדום וכו'. לדעתי כל זה חרטה, מה גם שכל מי שמנסה לעשות משהו, הוא מצליח, לכן אני לא מאמין למקרים שמתרחשים בתכנית. אגב אני ממליץ לראות את התכנית של נמרוד הראל 'בלתי נתפס', תכנית מצוינת לטעמי. הוא לא מחפש את היורש, אתמול הוא גילה את הטריקים שהוא עשה, לעומת אורי גלר. למרות שאני לא מאמין לכמה מקרים שקרו בתכנית בלתי נתפס, בתכניות שקדמו. מי שעוד לא ראה את התכנית, מוזמן לראות בערוץ 10 בימי שני בשעה 21:50, לאחר מי רוצה להיות מיליונר. http://www.10.tv/upLoadImages/Nimrod-Harel.bekarov.Xxx
לי עדיין נראה משעשע שבנאדם שמסוגל לחזות את העתיד ישב לחכות לתוכנית הזו ולא חשב עוד בגיל 10 בערך שעדיף לו להפוך למתעשר המפורסם ביותר על-חשבון הטוטו... אם באמת יש לו היכולת הוא חייב להיות ממש ממש ממש טיפש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx שאלה- שמתם לב שבכל התוכניות האלה הם תמיד מראים את הניחוש שלהם אחרישהתוצאה הושגה?! זה מוריד מהאמינות.
בעולם הזה אין כזה דבר 100% מזוייף צריך כישרון של אחיזת עיניים וגם של קריאת מחשבות איך לעזאזל אתם מסבירים את מרובע ה81 של אהוד שגב צריך זיכרון ענקי כדי לזכור כזה דבר בסדר מדוייק בשידור ישיר שכל ריבוע, אלכסון, קצוות, שורה וטור יהיו שווים 81 ולדעת למי זה קשור
תראה יש כל מיני ריבועים שנותנים מספרים מסויימים. כאשר והוא עולה על המספר הוא יודע איזה טבלה לעשות. תבין, זה העבודה שלו על זה הוא חי, הם כבר שנים המקצוע הזה, בסופו של דבר זוכרים את כל האפשרויות.
שמע אני עכשיו עם ישעמם לי (מתאים לאשכול שישנו כאן) אני אוכל לעשות לך גם ריבוע כזה עם מספרים אחרים. אבל הוכיחו שכוסות נשברות מעצמן וכפיות מתעקמות זה בלי שום טריק וזה אמיתי וגם הטריק הזה עם התכשיט שאשאיר מומחים אמריקאים המומים איך אתה מסביר שהוא הצליח והוא כתב עוד לפני שהוא מצא את התוצאה אבל זה שזה הצגה הרוב אתה צודק אבל שמע כמו הWWE אולי זאת הצגה אבל הצגה טובה
אני ראיתי הרבה סירטונים באינטרנט על איך כפיות מתעקמות וכוסת מתנפצות - הכול בולשיט אחד גדול. תבין, אורי גלר קוסם, פשוט קוסם כמו כל קוסם. כמו קוסם שמוציא שפן מהכובע, הוא פשוט הלך לחלק אחר בקוסמות, אין הרבה אנשים וקוסמים רגילים שמבינים בזה ובגלל זה אנשים מאמינים. הכול קסם, לכל דבר יש הסבר. אחי מטומטם היה בתוכנית הזה שחזה את המשחק של מכבי חיפה, חכם גדול, נראה אותו אומר את זה לפני המשחק. לפחות שיגיד את המבקיעים לפני המשחק. סתם חרטא. תראו את התוכנית של נמרוד הראל שהוא לא כמו אורי גלר אומר שהוא על טבעי הוא מגלה את הטריקים שלו, והכול מאוד הגיוני רק צריך לחשוב קצת מוזר והפוך. אצל אורי גלר המשפט הבא עובד. בין קוסם לנוכל ההבדל הוא מאוד קטן. ועוד דבר אם לאורי גלר היה מיליונים כמו שאומרים מחברות נפט וכו'. למה הוא צריך לצרוח לנו בטלויזיה. "1...2...X ??". ולמה לו לעשות תוכנית מטופשת שכזאת, התוכנית הזאת כבר לא מושכת אותי. אבא שלי למד מקוסם כזה שני טריקים של גילוי מחשבות, אני לא יכול להסביר את זה כאן. אבל זה כל כך פשוט שזה לא יאומן, הכול טריקים זה הכול.
לגבי הפרסומת זה פשוט שהוא מפורסם וזה בכלל מארץ נהדרת שבמקום 1.... 2.... 3... זה 1... 2... X... וחוץ מזה אם יש שם דברים יפים ומותחים כמו למשל הזה עם הסכין או עם השרשרת אז יש דברים יפים ומדהימים לא אכפת לי שזה מזוייף עם זה יפה אז אני צופה בלי שום קשר שזה מכור
אני יודע שזה סוג של פארודיה עם ה1..2..X. אני אישית לא יכול לראות משו שאני יודע שהכול הצגה ומכור מראש, פעם ראיתי המון WWE, ומהסיבה שזה עד כדי כך מבויים הפסקתי לצפות ולא נהנתי יותר. היו להם גם כמה פאשלות, יש את המתמודד הזה שלקח את גיא איריאלי ועוד אחת שאני לא זוכר את שמה, וגיא אריאלי הצביע לאמצע המכונית לכיוון החלון, והוא בכלל סימן במקום אחר לגמרי, ושם את המדבקה במקום עוד יותר שונה ממה שגיא הצביע. דבר ראשון, מאיפה את יודע? מאיפה שמעת? אם זה נכון, צעד מבורך ובאמת כל הכבוד !