אתה לא קולט האא? חשבתי שאתה מבין קצת יותר ששמות לא עושים קבוצות... אם זה ככה הכדורגל היה מאוד משעמם... חיפה הוכיחה את זה השנה כמה פעמים באירופה, והפועל ת"א הוכיחה את זה שנה שעברה... מה גם בזל "על הנייר" הרבה יותר טובה מליברפול לא? אז איך היא העפילה לשלב השני וליברפול לא? תבין, שמות לא עוזרים בכדורגל... ולא אכפת לי איזה שמות תביא פה... חיפה יכולה להתמודד ברמות הגבוהות ביותר באירופה... ככה שזה לא משנה אם זה מנצסט'רלברקוזןאולימפיאקוס או שזה קבוצה כמו פארמה, ליברפול, דינמו וכו'...
אני לא מדבר על שמות. תבין, חיפה יכולה להפתיע אבל הסיכוי נמוך ביותר. היכולות של שחקני בטיס, סלטה ולידס לדוגמה, הרבה יותר טובות מהיכולות של שחקני חיפה. לחיפה קשה להתמודד עם לחץ ועייפות, בעוד שלידס, בטיס וסלטה יותר מנוסות. אני מדבר על יתרונות, כמעט לכל הקבוצות (אם לא לכולם) שהזכרתי פה יש יתרונות שיעזרו להן לגבור על חיפה. אתה מבין את הכוונה?
קלייברט, בושה שאתה לא נזכר בכמה דברים : 1. באולד טרפורד, השער הכל כך יקר לכם שכבשתם אותו הייתה בעמדת נבדל ברורה. מה לעשות שהשוחד יוצא מגבולות ליגת העל. 2. במשחק השני מול אולמיפיאקוס, אם תסתכל שוב בקלטת, תראה שאולימפיאקוס שלטו במשחק. ושוב אני מזכיר את מאזן החוץ המגוחך שלה. וה3-0 הזה התחיל מפנדל שלא היה ולא נברא, מנפילה מקוממת של באדיר והשופט עוד העז להגיד שהייתה נגיעת יד. הוא גם נתן מוטיבציה לשחקני חיפה והכניס ללחץ את אולימפיאקוס, הפנדל הזה השפיע ועוד איך. 3. במשחק השלישי מול לברקוזן שיחקתם איום ועוד עם פנדל נוסף שקיבלתם. רוסו, שעליו הומצא הפתגם : "עדיף לחיות מכוער מאשר למות יפה", בגלל שכידוע - הוא היה מכוער הרבה לפני הכדורגל, מחליט ליפול ולחשוף את פרצופו המתועב, המשומן והבוגדני. נפילה מגעילה ומכוערת, הצגה עלובה שמסמלת את כל מה שהוא וחיפה עושים לכדורגל הישראלי. מזל שז'אנו עשה צדק. 4. במשחק השני מול לברקוזן שיחקתם מצוין??? אולי בתחילת המחצית השניה, אבל בכל שאר המשחק לברקוזן שלטו לחלוטין, וחיפה כלל לא התקרבה לשער. 5. מה לעשות קלייברט, שמלבד פרדיננד, אף אחד מאלה ששיחקו לא ראויים להיקרא שחקני כדורגל? האם אתה באמת קורא לפורלאן, ריצ'רדסון, גארי נוויל וג'ון אושה שחקני כדורגל? האם אתה מסוגל לקרוא להם בשם הזה? האם אתה מאמין שרוד ואן-ניסטלרוי, דיוויד בקהאם, חואן ורון, ראיין גיגס ואפילו צ'דוויק היו מפסידים גם כן לחיפה, ולא נכנסים לקיפאון למראה האלילים שראו רק בטלויזיה? 6. במשחק השישי אכן הייתה תוצאה מכובדת, אבל כמובן שחיפה הייתה מוכרחת להרוס את זה כשנתנה לשופט קצת כסף מהצד, ומשום מה היוונים לא קיבלו שני פנדלים ברורים. ורדליון, אני מצטער, אבל אתה מציג את עצמך כאדיוט. חיפה ברמה של ליגת אלופות? מה הם כבר עשו? לא ניצחו משחק חוץ אחד! רק שתדע, שלב הבתים הראשון הקליל הזה שחיפה כרגע שיחקה בו, זה לא ליגת האלופות. שלב הבתים הראשון הוא סתם עוד שלב שנועד לגייס עוד כסף לאופ"א. ליגת האלופות האמיתית היא השלב הבא, שבו כבר הקבוצות הגדולות מתחילות להתעורר ולהתייחס ברצינות ליריבות, ושם קבוצות כמו באזל, בואבישטה ואפילו מכבי חיפה, חוטפות תבוסות מדהימות. את שלב הבתים הראשון לא עברתם, מבית שבו מנצ'סטר סיימה אותו מזמן ונתנה לכם בידיים משחק, בית שבו נמצאת לברקוזן המתפוררת ואולימפיאקוס, שנופלת לה במעמקי הליגה היוונית. זה לא ליגת האלופות. בגביע אופ"א, בשנה שעברה, הפועל ת"א קיבלה יריבות מאד קלות. צ'לסי, לוקומוטיב, פארמה קבוצת התחתית של אז ומילאן ההגנתית של אנצ'לוטי הן קבוצות קלות מאד. אבל חיפה יכולה לקבל את ליברפול, פיינורד או ליון, ואתה הולך להבין מה ההבדל בין חיפה שלך לחיפה שאתה רואה בעיניך.
וידוקה אהבתי את כל מה שאמרת, עד לרגע שאמרת שמילאן אחת מהקבוצות החלשות, ושאמרת מילאן ההגנתית של אנצ'לוטי. מילאן לא הייתה הגנתית, היא הייתה מוכת פציעות ולא מחוברת.
נמאס כבר מההשתחצנות של המועדון המגעיל הזה. אעלק רוצים את ליברפול, את זה הם בטח אומרים רק לתקשורת, או שהם כל כך מטומטמים ורוצים לעוף כבר במשחק הראשון שלהם בגביע.
כן, כולנו זוכרים מה קרה במפגש האחרון בין שתי הקבוצות. הדף שכל מנהלי מכבי חיפה לא הצליחו לפענח. כדי להבין מה היה רשום באותו פקס, ההנהלה החובבנית של מכבי חיפה הייתה אמורה להיות לפחות ב3 יחידות אנגלית ומתמטיקה!!! אילו דרישות קשות!!! וחוץ מזה, אני לא רוצה שחיפה תהיה מול ליברפול (בסיבוב הבא, בתנאי שתעבור, אינשאללה שלא). אני לא מסוגל יותר להתמודד עם עידוד לקבוצה מאירופה שאני שונא (מנצ'סטר) רק כדי לנצח את חיפה. די כבר.
כן, כולנו זוכרים מה קרה במפגש האחרון בין שתי הקבוצות. הדף שכל מנהלי מכבי חיפה לא הצליחו לפענח. כדי להבין מה היה רשום באותו פקס, ההנהלה החובבנית של מכבי חיפה הייתה אמורה להיות לפחות ב3 יחידות אנגלית ומתמטיקה!!! אילו דרישות קשות!!! וחוץ מזה, אני לא רוצה שחיפה תהיה מול ליברפול (בסיבוב הבא, בתנאי שתעבור, אינשאללה שלא). אני לא מסוגל יותר להתמודד עם עידוד לקבוצה מאירופה שאני שונא (מנצ'סטר) רק כדי לנצח את חיפה. די כבר.