אוכלים בחוץ!

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Hotspur, ‏4/3/08.

1. M_T_A Member

סוף סוף נושא שאני יכול להתחבר אליו.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

פיצה: לא חובב גדול של הפצות בארץ, אבל צריך לציין לטובה את פינו ועגבנייה
    חומוס: רק אשכרה
    המבורגר: מוזס, המבוגר איכותי, זול ורטבים מעולים. אני לא רואה סיבה ללכת להמבורגרייה אחרת מתישהו..
    סושי: מסעדה יפנית בקומה השלישית בעזריאלי, לא זוכר את השם
    פלאפל: 4 טעמים באבן גבירול. המציאו את הפלאפל מחדש
    שווארמה: פה אין לי העדפה מסוימת. יש הרבה מקומות שאני מכיר עם אחלה שווארמה

2. JR-Riquelme Member

פינתי בירושלים, הכי טוב שיש בלי וויכוח. בכלל החומוס גרגירים בירושלים הכי טעים בארץ...

3. Cesc_Fabregas Member

יש בירושלים גם את רחמו, מורדוך ועוד כל מיני מקומות טעימים למי שמכיר.. וגם את "מעורב בחצות" או משהו כזה.. טעים אש. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏14/3/08
  4. MHFC Member

נושא ממש טוב, אני ידוע בתור אחד שמאוד מתחבר לאוכל שהוא לא ביתי.

אם אתם רוצים לאכול חומוס אמיתי אמיתי והכי טעים שיש, תנסעו לאבו שאקר בעיר התחתית בחיפה, אתם תראו מה זה חומוס אמיתי, חומוס פשוט מושלם ודי זול יחסית. המסעדה המזרחית הכי טובה בחיפה לטעמי, מי שטעם שם יודע על מה אני מדבר (למרות שהמסעדה עצמה היא מקום ממש קטנטן אבל האיכות היא גדולה).

אם אתם רוצים לאכול שאוורמה או פלאפל בחיפה אני מציע על 'סאלח' בעיר התחתית, בדרך כלל אם אני לא אוכל בשכונה שלי פלאפל אני אוכל בעיר התחתית פלאפל, שווה לנסוע לשם רק בשביל לזלול מנת שאוורמה או פלאפל במחיר הכי זול שתמצאו (וכשתראו את כמות האנשים שנמצאת שם אתם תבינו למה זה מקום כל-כך פופולרי..). בנוסף פלאפל זוהר בנווה שאנן בחיפה הוא אחד הטובים שאכלתי, שווה כל שקל ושקל.

בקיצור אין על האוכל שיש בחיפה...האוכל הכי טוב שיש והכי טעים שיש..מילה שלי.

5. Juvy-Yoni Member

תגידו כמה מכם (אלו שלא גרים בערים)
    זוכרים שבכל צומת היה 'פלאפל הצומת'

6. מילאנזי בנשמה1 Member

בירושלים יש הרבה מסעדות חומוס, אבל אני אוהב בעיקר 4, הראשונה זאת פינתי, מי שאוהב חומוס זה המקום בשבילו, אי אפשר לאכול שם בלי להזמין חומוס-זה פשוט חטא.
    השניה זאת טעמי, יש להם גם חומוס מעולה, ועוד בשרים, מה גם שזאת מסעדה עם מסורת שפועלת לפחות 30 שנה.
    השלישית זאת סימה, מסעדה בשוק מחנה יהודה. אחלה מסעדת בשרים, גם אהבתי את הסלטים שהם מגישים בהתחלה.
    הרביעית זאת סטקיית חצות, והיא המועדפת עליי מבין הארבעה, זאת מסעדה גם בשוק מחנה יהודה, שפועלת 40 שנה פלוס מינוס, שם טעמתי את הסטייק עוף הכי טעים שטעמתי בחיים. במסעדה עצמה יש מקום ל-TAKE AWAY ששם אפשר לראות איך הם מכינים את הבשרים (המקום המועדף עליי), ויש את המסעדה עצמה, שבה יש הרבה תמונות של בעלי/עובדי המקום עם מפורסמים-שחקני כדורגל, סלבריטאים..

7. 13.11.1997 Member

אני חייב להחיות את הדיון הזה.
    אוקטגון! מסעדת בשרים מעולה, במקום יפה,חוץ מקינוח שהיה בו עובש הכל היה מצוין.

8. slagoo Member

אני נורא אוהב אוכל. (במיוחד לאכול בחוץ).

אז יש את המקומות הפשוטים, "אצל דוד"(שווארמה), "פלאפל הנשיא"(יאמי!), חומוס בדליית אל כרמל או אבו-גוש(זה אלוהי), ויש את קניבר שתמיד מצליחים להשביע אותי עם המבורגר בינוני.

המקומות היותר טובים, לפחות אלה שיוצאים לשבת ולאכול זה פאפאגיו, דנטה, ליצ'י, ספגטים, אל גאוצ'ו, סינטה בר(.....) חלק מהמקומות כאן טובים יותר וחלק פחות.

9. 13.11.1997 Member

לפי המיקום של המסעדות אני מבין שאתה חיפאי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx סינטה בר זה ללא ספק מסעדה מעולה!

10. slagoo Member

חיפאי, ואוהד הפועל ת"א.

11. אדום עולה בבלומפילד Member

וואי אתה ממש מתגאה בעובדה שאתה אוהד הפועל .

מעניין מה אריק היה אומר על זה...
    http://www.youtube.com/watch?v=FAaEYhYbEM4

אה ואם כבר אני כותב פה, אז יש רק מסעדה אחת בארץ שראוייה שאני אצא מהבית בשבילה- אל גאוצ'ו.

נערך לאחרונה ב: ‏26/3/08
  12. slagoo Member

חח, אם אין הצלחות לפחות שתיהיה גאווה.

13. spurs229 Member

מקפיץ.

מחפש המלצות למקומות עם אוכל טוב בראשון או רחובות (שפתוחים הכיום כמובן). נראה לי שאני מכיר הכל אבל אני רוצה לנסות משהו חדש.

14. XabiAlonso Member

אם כבר פלאפל, אני חייב לציין "שפלאפל הנשיא" בעפולה פשוט מדהים! הכי טעים שאכלתי.

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מחפש המלצות למסעדות, עדיף לא בשר באזור תל אביב.