אוואט או דוידוביץ'

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏15/8/06.

1. Robin Member

באמת תהיתי, למה הוא עושה את זה?

2. d3fton3s Member

אוואט.
    כמה שאני אוהד מכבי חיפה,
    דוידוביץ לא שוער יציב. לצדהצגות דוגמת מקרה "התמנון" בואלנסיה, ישנו מקרה מאלמו, איי פארו נדמה לי, ועוד מספיק מקרים כאלה.
    אוואט לעומתו, שגם היה פשלן לא קטן, שדרג את עצו בגדול בספרד והטעויות שהוא מבצע לא קריטיות ותכופות כמו של דוידוביץ, ככה שאני שם את המפםתחות לשער בידיים שלו.
    לגבי שאר השעורים שהוזכרו פה, הם אולי היו רלוונטים בעבר, אבל שביט וקורנפיין הם כרגע לא ברמה של אוואט, אין על מה לדבר בכלל, וזאת אני אומר מנקודת מבט אובייקטיבית ביותר.

3. burning soil Member

אתה טועה כי אוואט פתח בכל המשחקים של מוקדמות יורו 2004 עד סלובניה ומלטה שבהם שיחק אלימלך,
    פרט להפסד 3-0 בצרפת שם אכן שיחק דוידוביץ'.

מה גם שגרנט השתמש ב-6 שוערים שונים בשני הקמפיינים שלו(כולל אוהד כהן, שטראובר, ואלמדון).

4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדוידוביץ' כלל אין מקום בסגל הנבחרת. כאמור בנבחרת כל המשחקים הם קריטיים ודוידוביץ' דואג היטב לפשל בכל משחק חשוב בו הוא מופיע, גם השער שחטף מול ליברפול הוא ביזיון לא קטן, מאלמו, רוזנבורג, דנייפרו, איי פארו, בוסניה, אוסטריה... עם כל הכבוד במשך כל הקריירה שלו הוא הצטיין כשוער במועדון צמרת בליגת העל, ברמה הבינלאומית או ברמה האירופאית עם חיפה הוא לא הראה שום דבר - אין לו את זה, הוא ליצן.

עדיף כבר נניח לזמן את שביט אלימלך, שבאמת הוכיח כבר גם בנבחרת שהוא מסוגל לתת שקט והופעות טובות (בניגוד לדוידוביץ', שכל כדור גובה אצלו זה פאניקה מוחלטת בהגנה, רק שדוידוביץ' לא יעשה מזה גול), ונתן הופעות הירואיות נגד צ'לסי למשל. מה עוד שבקריירה שלו הוא גם הצליח במו ידיו לסדר להפועל גביע, כשבפנדלים היה פנומנלי, אומנם זה היה מזמן אך יש לו מקום כשוער שני בנבחרת. שוער שלישי? לדעתי שטראובר יתאים, רק לא דוידוביץ'.

5. תונל Member

צודק אלימלך שיחק את 2 המשחקים האלה, עדיין אם כבר יש לי טענה לגרנט בנושא זה שהוא כן היה מקובע מדי, הוא היה צריך לשים את אלימלך כשאוואט נהיה יותר ויותר אפס לאורך העונה ואלימלך היה מעולה.
    אולי הגול המעפן שאוואט קיבל מזידאן בהפסד 2-1 בפאלרמו היה נמנע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

6. d3fton3s Member

פחחח יופי שלא הגזמת.. אתה רוצה דגמא טובה לעומת רעה? סבבה..

דוידוביץ במשחק מול ולנסיה <-----> דוידוביץ מול מאלמו
    אלימלך מול צלסי <----> אלימלך מקבל דרדלה מעידן טל וגורם להפסד הפועל ת"א בקריית אליעזר בעונה שעברה

דוידוביץ הוא בהחלט המתאים לאפודת השוער השני.
    והשער שמכבי חטפה בליברפול נבע מטעות בסגירה של מגרלשוילי שפשוט נשאר מאחור והשאיר שני שחקנים חופשיים, דוידוביץ הדף ברפלקס במקרה הזה.

7. dani12 Member

לא מבין איך הדיון הזה הגיע ל4 עמודים.
    אוואט לא רואה ממטר את דוידוביץ'.
    הטעיויות של דוידוביץ' הם טעויות של שוער שעובר לשחק ממגרש של 7 על 7 למגרש של 11 על 11.
    ניר ישחק מול הכח עמידר אוואט יעמוד נגד הגדולים בעולם.

8. SeRgInHo Member

מרוב השיעמום קראתי כרגע חצי מהפורום. אני תוהה ומתפלא איך כזה דיון הגיע לארבעה עמודים. כאילו מה? מה יש להשוות פה? מצד אחד דוידוביץ' ומצד שני אוואט. האחד מעבר לשיא והפציעות כבר גמרו אותו מזמן, והשני משחק באחת הקבוצות הטובות בספרד וכעט הוא בשיא קריירה.
    אין פה בכלל מקום לויכוח. אוואט אוואט ושוב פעם אוואט