אואן ניצח את ולנסיה; בארסה ממשיכה בפסגה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by rivaldo, Oct 22, 2004.

1. Yeste Member

חורחה אנדרדה הוא בדיחה! אחד הבלמים הטובים בעולם?
    מאז שנייבט עזב לטוטנהם,ההגנה של התרנגולות הפכה להיות אחת החזקות בפריימר ליג.
    לעומת זאת,ההגנה של דפור חטפה 13 שערים ב-8 מחזורים(חכו,אני כותב את זה במחצית),בינתיים הגנה יותר גרוע מזו של חאטפה,נומנסיה והקבוצה של בניון ואוואט. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    סזאר הוא בלם ספרדי,ככה שהרמה העלובה שהוא מציג השנה ממש לא מפתיעה אותי ...

פבלו אמו?
    שמישהו בהנהלה של לה קורוניה יתעורר ,לפני שהם יאבדו את כול מה שהם השיגו ב-10 השנים האחרונות!

2. Yeste Member

לפי מה שאני רואה ב"אס" ,מיגל אנחל,שם די אלמוני לחובב כדורגל ממוצע,ממשיך להיות השחקן מספר -1 על המגרש בכול משחק של מלאגה השנה.
    עם הכושר של רובן בארחה בזמן האחרון,אני מאמין שלא יעבור הרבה זמן עד שהוא יוזמן לנבחרת ספרד.

3. Joel Gion Member

חבר'ה,יש למישהו לינק למשחק של ולנסיה??

4. John Barnes Member

1-1 בין דפור' למלאגה, שער של טריסטאן שנכנס כמחליף בדקה ה85.

כמה שהוא היה חסר לדפור'...

http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2004/octubre/23/5.Xxx

Last edited by a moderator: Oct 23, 2004
  5. John Barnes Member

יובנטיני, תנסה בבלוג טי וי של תפוז, בטח יהיה שם משהו.

6. Joel Gion Member

אפשר לינק לבלוג?

7. John Barnes Member

8. Joel Gion Member

תודה רבה!
    עכשיו אני גם רואה שמראים שם יובה-סיינה,חבל שלא ביקשתי את הלינק לפני שעתיים...

9. שגיא Guest

ריאל מדריד בדרך לניצחון על ולנסיה. כבר עברו 86 דקות והתוצאה היא 1-0 לריאל מדריד משער של מייקל אואן כבר בדקה השמינית של המשחק. תוצאה כזו תהיה טובה לבארסה, שאם תנצח מחר, תוכל לפתוח פער גדול יותר בצמרת..

10. John Barnes Member

http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2004/octubre/24/24.Xxx

לפני זמן קצר הסתיים משחק הצמרת בין סביליה לאתלטיקו מדריד בתוצאה 1-2 לסביליה שעולהלמקום השני שלרשותה 17 נקודות ( 2 נק' פחות מבארסה נכון לעכשיו). בפיסטה ואוסיו כבשו למנצחים .
    וכל זה בשעה שאנחנו צפינו בשיעממון של סנטאנדר ב5 פלוס...

מה דעתכם, האם היה צריך לשדר את המשחק הזה? או שאולי על ערוץ הספורט להמשיך ולשדר את השיעמום שנקרא סנטאנדר?.

11. city Member

הלוואי וערוץ הספורט יראו משחקים טובים. קרבות התחתית של סנטאנדר ממש לא מעניינים אותי, וגם מבחינת כדורגל המשחקים האלה תמיד נגמרים באיזה 1-0 מגעיל.
    מקווה ששנה הבאה בניון יעבור לקבוצת צמרת ואז נראה משחקים יותר טובים.

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20041025a/60_archivo55_graphic_10_1_2_20041025_YAT01M1.Xxx.Xxx

13. Barcik Member

ריאל מדריד צריכה להיות מעודדת. סוף כל סוף, החרא הלבן לא צף למעלה, והמדרילנים אשכרה נראו כמו קבוצת כדורגל. זידאן תפס משחק ענק (אל תדאגו מדרידיסטאס. 9 הבאים יהיו חלשים, הבן-אדם גמר את הסוס), ראול הפגין מנהיגות ובטחון מפתיעים משהו מעמדה אחורית יחסית. אואן פעל ללא הפסקה וגם רונאלדו לקח חלק פעיל מאוד בהתקפות של ריאל מדריד. מדריד באמת נראו כמו קבוצת כדורגל, מכונה יעילה עם רגעי קסם וגאונות. אם זה ימשיך ככה, ובמיוחד אם הם ידעו לבנות על ראול, הם בדרך לעלות למקום השני ולהצטרף למה שיהפוך למירוץ זוגי לעבר התואר בין שתי הגדולות של הכדורגל הספרדי.
    מנגד, ולנסיה הייתה פשוט עלובה. אני עדיין מתקשה להאמין שמוחמד סיסוקו, אפס מגושם ונטול יכולות כדורגל בסיסיות, פתח במקום פאבלו איימאר, שחקן שנהג בשנים האחרונות להשפיל את הגנת המרנגוואס שוב ושוב ושוב. ברגע שהוא (ופיורה) נכנס, המשחק של האלופה קיבל צורה באופן מיידי. לפני כן, סיסוקו קיבל כדור, כמעט לבדו, ואיבד אותו. איימאר ניתב את המשחק של ולנסיה, שאמנם הייתה רחוקה עדיין מיכולתה הטובה באמת, אבל השיפור היה ניכר. מי שמאוד אכזבו אותי בולנסיה היו רובן בראחה ודוד אלבלדה. בעונה שעברה, הדאבל-פיבוט הטוב באירופה כולה (עם תחרות עיקשת ממאניש וקושטיניה). ביום שבת? פרוצים כמו זונה בארגואייס. זידאן, פיגו וראול לא זכו לשום לחץ מצד הצמד הספרדי, ויכלו לפתח את המשחק של ריאל מדריד ללא הפרעות. זו הבעייה האמיתית של ולנסיה במחזורים האחרונים, לא חוליית ההגנה. המשחק הדפנסיבי של ולנסיה תמיד התבסס על העוצמה של הצמד הזה בקישור, ובלעדיו האלופה תתקשה מאוד. בקצב הזה, ולנסיה תשאיר בקרוב את הבמה לשני הקבוצות הגדולות באמת של ספרד.

באשר לקבוצה הגדולה האחרה של ספרד, היה התעשתה, אחרי 40 דקות נוראיות. דקו ושאבי, אולי מוקד העוצמה האמיתי של ברצלונה העונה, היו אשמים בהנעת כדור בלתי תכליתית שמנעה מג'יולי, רונאלדיניו ואטו להביא את היכולות שלהם לידי ביטוי. צמד הננסים החזיק את הכדור רחוק מדי מהשער של אוסאסונה, ושלח את השליישיה הקדמית רק בכדורים ארוכים וקשים. בלטי מצדו תקע את המשחק של ג'יולי בצד ימין, ונטרל את אופצית המעבר קדימה באגף ימין בעזרת הספרינט של הצרפתי. אבל לאחר הגול של אטו (אחלה סיומת ובישול של רוני), המחסום הפסיכולוגי נפרץ ובארסה הבריקה. לאחר מחצית ראשונה שבה רוני נראה כמו הצל של עצמו, הברזילאי נתן את 45 הדקות הטובות ביותר שלו העונה. הוא היה חלק לגיטימי מהקבוצה, דומיננטי אבל לא היחיד. אי-אפשר לתאר את ההקפצה המדהימה שלו מעל אחד מבלמי אוסאסונה (מרוב תדהמה אפילו לא שמתי לב מי זה היה) במילים. אפשר רק לאמר שאין אף שחקן אחר בעולם, בכל הזמנים (גם לא מראדונה ופלה) שיכול לבצע פעולות כאלה מדהימות מתוך משחק. חבל, חבל, חבל שדקו לא נתן למהלך הזה את הסיום לו הוא ראוי. בסיום, מסי ואינייסטה (לקראת הופעה ראשונה בהרכב מול גראמאנט בגביע) נכנסו והוסיפו הרבה רוח נעורים, כולל בישול טוב מאוד של אינייסטה לאחר שיתוף פעולה מצויין עם אטו. הקמרוני אגב, נראה כל כך טוב באמצע. אני עדיין רחוק מהלספיד את שיטת החלפת המקומות בין לארסון, אטו ורוני, אבל אין ספק שמרכז ההתקפה זהו מיקום ברירת המחדל של שחקן השנה באפריקה. תענוג.

וכמה תגובות כלליות: מזל"ט לראסינג על נצחון אדיר. נראה שנומנסיה איבדה את הכיוון לאחר שכל מאמציה בקאמפ נואו היו לשווא. וסביליה תופסת פורמה. סחתיין.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ראיתי רק את ההתחלה של ריאל- ולנסיה ובאמת היה נראה שיש בהחלט שינוי בקבוצה. ריאל שטפה את ולנסיה שבקושי עברה את החצי (לפי מה שאני ראיתי בתחילת המשחק). אני מאמין ומקווה שזה לא משהו שיראה על העתיד, אני מקווה שזה לא איזו נקודת תפנית עבור ריאל העונה ושזה סתם חד פעמי. ומנגד ולנסיה.... עצוב עצוב לראות את ראניירי הורס את הקבוצה הזאת.

בארסה עם עוד ניצחון משכנע (ע"פ התוצאה) שגם אותו לא יצא לי לראות והעיקר שהפער נשאר 5 נקודות מהמקום השני, אבל סביליה לא נחשבת כי אליפות היא לא תיקח אז אני יגיד פער 8 מולנסיה שבמקום השלישי.

15. אלי מתחן Member

לדעתי השאלה זה כמה נקודות יאגרו ריאל לפני מועד ההעברות בינואר שבו הם יביאו קשר אחורי או שניים.