אהבה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Puyol5, ‏5/12/07.

1. xavi6 Member

טוב בואו שניה ניצא מהריב המטופש הזה שלכם. גלשתם עד להיתאבדות בגלל אהבה, לאן הגענו.

שאלה קטנה לכולם-האם אי פעם בין אקסים יכולה להיתפתח ידידות? או שפשוט עדיף לנתק את הקשר לגמרי ולא לשמור על ידידות כי זה פשוט לא ילך? ומדוע זה לא ילך?

נערך לאחרונה ב: ‏21/12/07
  2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כמובן שיש דוגמאות לכאן ולכאן, אך לדעתי הסיכוי לשמור על קשר טוב בין אקסים קלוש מאוד. בדרך כלל אחד מהצדדים פגוע יותר מהאחר / מאוכזב/ כועס או כל דבר אחר. מהניסיון שלי עד כה, זה פשוט לא עובד.

3. Jose Mourinho Member

הייתה לי חברה בינואר 2007, היינו ביחד כמה ימים אחרי שהכרנו, נפרדנו אחרי חודש בערך, ומאז ועד היום אנחנו ידידים טובים שמדברים כמעט על הכל. ולעומת זאת יש גם 2-3 בנות אחרות שהייתי איתן בחודשים האחרונים ואני כמעט ולא מדבר איתן. הכל תלוי בסיטואציה.

4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זה קשר קצר אז כן. אם קשר ארוך רוב הסיכויים שלא - יותר מדי מתח באוויר.

5. W.Rooney Member

הייתה לי חברה לפני שנתיים, היינו ידידים במשך משהו כמו שנה, הפכנו לחברים, וגם היום אנחנו ידידים די טובים.

לעומת זאת, יש מקרים שבהם עדיף בכלל לא לשמור על קשר. ריבים מיותרים ותאקלים מכיוונים לא צפויים.

6. 亚历山大帕托 Member

חברות של חודשיים-שלושה זה לא באמת קשר רציני, אבל בקשרים ארוכים עם אהבה אמיתית האדם שנזרק (כמעט ולא קורה שהפרידה היא בהסכמה הדדית) צריך להיות סמרטוט ומזוכיסט בשביל להישאר בקשר עם הזורק.

7. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

מזוכיסט כן, סמרטוט לא בהכרח.

8. xavi6 Member

נניח ואף אחד לא זרק אף אחד, פשוט שתיהם החליטו שצריך להיפרד ונפרדו בחום בלי כעס. עדיין יש סיכוי לידידות?

9. John Barnes Member

בטח שיש סיכוי לידידות, השאלה היא האם אתה מחפש מעבר לזה?

10. 亚历山大帕托 Member

אם היחסים טובים ושני הצדדים שלמים עם זה, אז בטח.

11. A. Arshavin Member

מחזק!

12. שער 7 Member

אם כבר פתחו את הדיון הזה (ושאפו למי שפתח, כמו שאומרת האופירע), אז גם לי יש סיפור :
    יש לי הרבה ידידות, חלקן קרובות אלי יותר וחלקן פחות (חרוז http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ), והבעיה שלי היא שכל מי שאני רוצה מעריכה אותי רק בתור ידיד ולא יותר מזה. שלא תטעו, אני נראה בסדר, יש לי ביטחון ואני יכול להיות ידיד נפלא (שלא לדבר על זה שנחמד לי לשמוע מישהי משתפת אותי בסודותיה הכמוסים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ) אבל אף אחת עד עכשיו מתוך הדייטים שהיו לי לא רצתה אותי מעבר לידידות. יש איזשהו פתרון למישהו?

13. xavi6 Member

אתה נכנס לכביש המהיר של "להיות ידיד". אתה עושה משהו לא בסדר, אולי אתה נותן לה את ההרגשה שאתה רוצה להיות ידיד ולא יותר מזה.

14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה יוצא איתה לדייט, ואז אתם נהיים ידידים? זה מוזר לי.
    כל מי שאני יוצא איתה לדייט, מקוטלגת אצלי ישר כפוטנציאל לקשר רומנטי ובטח לא לידידות, מבחינתי זה שקוף לצד השני (הרי מי מזמין לדייט בשביל להפוך לידידים?) כך שאני לא כל כך מבין איך אתה מגיע בכלל לנתיב הזה.
    אתה צריך לשאול את עצמך אם מדובר ברצף מסויים, או במגמה, ובעיקר איך אתה מכניס את עצמך לקשר מסויים מלכתחילה.

15. D@N Member

אל תשאל שאלות אישיות מדי, ואל תתעניין ממש, זה גורם להם לחשוב שבאמת אכפת לך מהם, ואז אתה באמת ידיד.

אגב, יום שישי הייתי במסיבת יומולדת ובאמת נראה לי שהיא רוצה איזשהו קשר/קטע או משהו, הלכנו הצידה ודברנו אבל לא התנשקנו או משהו כי היו הרבה ילדים, אמרנו שנצא לבד לסרט בשישי הבא.

תודה על העצות לקחת יוזמה, זה השתלם!