אברם גרנט בפורטסמות': הסוף

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Oct 7, 2009.

  1. KirkH Member

    Joined:
    Nov 27, 2002
    Messages:
    13,515
    Likes Received:
    70
    וואוו חתיכת חלום.
     
  2. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    9,326
    Likes Received:
    460
    בלינק השני שנתת אסף מרגלית רושם :

    :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:
     
  3. Selby Member

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    4,859
    Likes Received:
    4
    עזבו מאמן מילאן, גרנט לראשות ממשלת איטליה!
     
  4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    15,795
    Likes Received:
    145
    בני, גם אותי הציטוט הזה הרג...

    שמעתם פעם על מאמן כדורגל שראשי ממשלה ממליצים אחד לשני על למנות אותו למאמן?

    תארו לעצמכם כותרת "ראש ממשלת פורטוגל נפגש עם ראש ממשלת ספרד והמליץ לעמיתו הספרדי לשקול את ז'וזה מוריניו כמועמד לאימון ריאל מדריד"...
     
  5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    כבר לפני כחצי שנה היו שמועות כאלה (מה שכמובן לא מפריע לאופירה לשים "פרסום ראשון"). זה לא חדש שלגרנט יש אשרם חברים ומקורבים בכל העולם, בכל תחומי החיים ובכל שכבות האוכלוסיה שפועלים בשבילו, אבל אני מאמין שברלוסקוני הוא איש מספיק רציני כדי לא למנות מאמן רק כי אולמרט המליץ לו.
     
    Last edited: May 20, 2010
  6. Jack Wilshere Member

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    5,112
    Likes Received:
    0
    לא יאמן. איזה ליצנות. מי זה האסף מרגלית הזה?! אני בכלל לא מבין איך אפשר לטעון ברצינות שצ'לסי מועדון הרבה(!) יותר גדול ממילאן. רק באתר הנחות של אופירה אפשר למצוא דעות הזויות כאלה.
     
  7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    סביר להניח שגם מר מרגלית יודע שמה שהוא כתב זה שטויות, אבל בוואן נוצר נוהג שכל "ידיעה בלעדית" שהאתר מעלה צריך ללוות טור דעה שתומך בה, כנראה כאות תודה למדליפים.
     
  8. Jack Wilshere Member

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    5,112
    Likes Received:
    0
    אברם כרגיל הצליח לערבב את ראשי פומפי, שמשוכנעים שהוא הודיני ושהוא רוצה להישאר בפומפי. אין לי ספק שאם ישנה הצעה קונקרטית מווסט האם, אברם ינטוש את הספינה הטובעת ויקבל את ההצעה.

    http://www.skysports.com/story/0,19528,11685_6162657,00.html

     
  9. Berby Member

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    עשיתי לי מנהג לפני כמה שנים לא להיכנס לוואן אף פעם, אבל הייתי חייב לראות על מה אתם מדברים וקיבלתי שוק טוטאלי O_O

    עזבו את זה שהכתבה עצמה ראויה לפרסום אולי במקומון של בית ספר בפתח תקוה - אבל הטור דעה שבא להצדיק את הכתבה המסכנה של אתר הגליצ'ים גרם לי לשפוך את הקפה על המקלדת כמעט. חבל שהבחור לא מבין בכדורגל כמו שהוא מבין בגסטרונומיה.. מעניין כמה כסף הוא קיבל כדי לגבב את ערימת השטויות הזאת ולהעלות אותה לאינטרנט.

    בחזרה לנושא אברם - בסקר שראיתי ב-Kumb לגבי מי הם רוצים בתור מאמן בשנה הבאה אברם הוביל, כנראה שזאת לא רק קפריזה של הבעלים וכנראה שחושבים באנגליה שהוא ראוי לצ'אנס בקבוצת פרמייר ליג לגיטימית על סמך העבודה שהוא עשה עד עכשיו

    http://www.kumb.com/forum/viewtopic.php?f=...&sd=a&start=380
     
  10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    20,606
    Likes Received:
    5,230
    הוא התפטר מפורטסמות', ולא שכח לנסח מכתב פרידה סוחט דמעות.

    This was one of the most difficult decisions I’ve had to take in my football career.

    After a lot of soul searching and under the circumstances I’m taking a different direction.

    It’s been both a difficult and complex year for us at the club, but at the same time, it’s been a wonderful and uplifting professional and personal experience.

    I have been inundated with letters and emails from fans. Many have brought tears to my eyes and take it from me; it takes a lot to do that.

    I will never forget you, the loyal fans of Pompey who, without a doubt, helped me protect the team under such complex circumstances. There are very few teams in the world that have fans as passionate and devoted as you are.

    Seeing you all so proud with your heads held up high is the best reward I can receive.

    It has been a great experience to be part of one of the most wonderful occurrences that has happened in the history of British football and also shows that even in the most desperate times, loyalty, devotion, professionalism and passion can be demonstrated.

    I wish you all the possible success which you genuinely deserve.

    Portsmouth has given me a feeling of home away from home. I might be leaving Portsmouth physically, but you cannot take Portsmouth away from me and my heart.

    I have informed Andrew the administrator that if and when the need arises, I will be at his disposal to assist in any way I possibly can.

    At this point I would like to mention the good job the administrator is doing, under very difficult circumstances after he received the club from Mr. Chainrai and Mr. Levy which they had saved from liquidation. Thank you for that.

    I can never fully repay the faith and backing I got from the fans, players and staff who gave a hundred per cent. I truly thank you all for granting me the opportunity and the privilege to be part of your special city and unique club.
     
  11. Jack Wilshere Member

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    5,112
    Likes Received:
    0
    הבלנדר הצליח לערבב את ראשי פומפי שחשבו שהוא לא רוצה לעזוב ויצר מצג כאילו זו ההחלטה הקשה ביותר בחייו כדי שבסופו של דבר ההחלטה שלו לעזוב תתקבל ברוח טובה. היה די ברור שהוא לא יפספס את ההזדמנות לקבל קבוצה במצב טוב יותר בליגה בכירה יותר. צפוי.
     
    Last edited: May 21, 2010
  12. KirkH Member

    Joined:
    Nov 27, 2002
    Messages:
    13,515
    Likes Received:
    70
    כן, אכן סוחט דמעות...

    דבר חיובי אחד הולך לצאת מזה. לראשונה בקריירה ה"עולמית" של הזבל הזה - הוא הולך להישפט על סמך ההישגים שלו בעונה הבאה. בין אם זה במילאן ( :aaarofl: ) או באפטון פארק - אני מת לראות אותו סוף סוף מתרץ את היכולת של הקבוצה שלו נטו.


    יהיה כיף.
     
  13. Jack Wilshere Member

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    5,112
    Likes Received:
    0
    אני גם חושב שאפשר לומר כמעט בודאות שהוא סיכם בווסט האם לעונה הבאה (או בקבוצה אחרת), שאחרת הוא לא היה ממהר להתפטר והיה ממשיך בדרמה של "קשה לי לעזוב את פומפי".
     
    Last edited: May 21, 2010
  14. KirkH Member

    Joined:
    Nov 27, 2002
    Messages:
    13,515
    Likes Received:
    70
    מה שבטוח - סוכנויות ההימורים צריכות להוציא הימור אנדר / אובר על מספר המשפטים שהשקרן הפתולוגי מוציא מהפה לפני שהוא פולט את המנטרה הקבועה והאולטימטיבית שלו: "כמו כל הקבוצות שלי בעבר, גם כאן, בלי ספק נעמיד קבוצה שתשחק כדורגל התקפי ואטרקטיבי.."

    אני מהמר על משפט חמישי.


    איכס.
     
  15. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    15,795
    Likes Received:
    145