אבי רצון

הנושא בפורום 'Asoccer Classics' פורסם ע"י THE STRETFORD END, ‏11/3/05.

1. THE STRETFORD END Member

לא ידעתי היכן לרשום את זה כי זה לא רצון אבל זבל לא קטן גם כן,איל לחמן,לכן פינת הבהמה הולמת גם אותו,
    הקשר לאנגליה הוא לא גדול ובכל זאת,

קטע מראיון שנערך היום עם איל לחמן בידיעות:

"שאלה:גם לניוקאסל היו טענות על המשחק הנוקשה שלכם(של סכנין)
    לחמן:ניוקאסל הגיעה עד שלב רבע הגמר אחרי שעברה את בית המוות באופא רק בגלל שהיתה קבוצה קשה וטקטית,המשחק הראשון ברבע היה מול ברבוסה ובטו המוכשרים של ספורטינג נפתח בנסיונות של ניוקאסל לכבוש כשכל האמצעים כשרים כולל פגיעה של קירון דאייר בגלישה לפניו של שוער ספורטינג,סונס לא זע ממושבו וזה אותו אחד שנקט לוחמה פסיכולוגית וכינה אותנו בדברים."

במקרה ראיתי את אותו משחק שדאייר פגע בשוער ספורטינג בפניו לאחר גליץ לכדור אבל זה ממש היה ללא כוונה תחילה כמו שלחמן הרגיל את שחקניו לשחק ובמיוחד מול ניוקאסל.
    פשוט מגעיל איך לחמן מעוות את הדברים ועוד מעז לבקר את סונס שכבר ראה דבר או שניים יותר מלחמן בכדורגל העולמי שאמר כי מעולם לא נתקל בקבוצה מלוכלכת(לא המילה המדוייקת אך זו היתה הכוונה שלו) כמו סכנין של לחמן.

אני מאוד מקווה שבישראל הקבוצות ששימשיכו להעסיק את חיית המחמד של אברהם גרנט יהיו מאותו סדר גודל שהוא אימן עד כה(סליחה דפו ואיסטלנד)כ'ס,ראשון,סכנין.....או שבכלל אף יושב ראש לא יעסיק יותר את מאמן הקארטה השפל.

אגב בראיון נוסף איתו לפני כמה שנים,לחמן בתגובה לשאלה איזה סגנון כדורגל הוא המודל שלו ענה ....כדורגל איטלקי...ממממ...זה כבר מסביר את הכל!

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני לא מנוי למעריב, אבל עד לפני כמה חודשים קראתי את הטור של רצון בהארץ. אני זוכר את הטור האחרון שלו, לאחר שאיטליה עפה מהיורו:"לעולם מילאן, אינטר, יובה,רומא ורג'ינה יעניינו אותי יותר מדורטמונד ומנצ'סטר יונייטד, מברצלונה וארסנל...לא אחליף את הקלאצ'יו בשום בונדסליגה ובטח שבטח שלא בשום, חס וחלילה, פרמיירליג".

3. cityblues beter dead than red

איך אמר ג'רמיין ג'נאס?
    לראות את הפרצוף של אבי רצון אחרי ההחטאה של שבצ'נקו....

אני מחזיר את הדיון לכותרות כדי שכל אחד יוכל לברך את הבהמה....

אבי רצון שתתפוצץ

4. NewcastleFan Member

אבי רצון כרגע מסתתר מתחת לשמיכה במיטה.לועס גת.הרבה גת ואומר לעצמו:"הקלצ'יו יותר טוב מהכדורגל האנגלי המשעמם,הקלאצ'יו יותר טוב מהכדורגל האנגלי המשעמם"

5. MUFC - 1878 Member

EAT YOU FUCKIND HAT AND SUVE IT UP YOUR ASS!

AVI RAZON IS A WANKER!

בחיאת תביאו אותו לפורום שאלה אחת אני רוצה לשאול אותו...איך ההרגשה שמילאן שלו הפסידה לאנגליים?

6. Hammers Fan Member

שכחתי לגמרי מהפלצן הזה מרב ההתרגשות מכיבוש אירופה היום! זה הדובדבן שעל הקצפת!

אין סיכוי בעולם שאני מפסיד את תוכנית הטריבונה הקרובה!

:aaa12: :aaa12: :aaa12:

:aaarse: :aaarse: :aaarse:

7. robson Member

אתה יכול לשכוח מזה שהוא יזכיר אפילו במילה אחת את הגמר..גם אחרי הניצחון של ליברפול על יובה ברבע הוא לא אמר כלום ...

8. THE STRETFORD END Member

הייתי רוצה לראות את הפרצופים של שניים כשסטיבן גרארד הניף את הגביע,
    אבי רצון הבן-זונה ו......מייקל אואן!

9. KirkH Member

את מי נראה לכם שהוא יאשים - את השופטים, המשטרה, הקהל, אופ"א או את תנאי המגרש? :aaa12:

10. cityblues beter dead than red

הוא יאשים את חטיפת ילדי תימן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אותי אישית הרג כשקופמן, בראיונות לפני המשחק, אמר שהוא לא ממש מת על ליברפול, אבל שהוא מת שהם ינצחו את מילאן רק כדי לעצבן את אבי רצון, כי הבנאדם השניא עליו את המדינה האיטלקית, את הכדורגל האיטלקי בכלל ואת מילאן בפרט. כיף כיף כיף...

Long Live the Queen! :aaa12:

12. KirkH Member

איזה טור עלוב ונוטף התנשאות של רצון היום במעריב. אם מישהו חשב שהבומבה לפנים שהורידו החבר'ה של בניטז על העם היושב בפירנצה תזיז במילימטר את גוש העליבות הזה - הטור היום מבהיר שרצון נשאר דביל ושקוע בעצמו כתמיד.

מפרגן כבדרך אגב לקהל של ליברפול (כמובן תוך כדי השוואה של עשרות האלפים שהגיעו עם ליברפול לאיסטנבול לקהל שמילאן הביאה למדריד ב-)89. וכמובן שהוא לא שוכח גם לסכם את המשחק כמו אחרון האוהדים השרופים שהקבוצה שלהם פשוט הביכה אותם: "מילאן שהיתה טובה יותר ב‭114-‬ מתוך 120 דקות המשחק"...

רק בישראל בבון כמוהו מקבל טור קבוע ועוד נחשב ראוי מבחינת עורכי העיתון לתואר פרשן.

הטור למי שפיספס...

נערך לאחרונה ב: ‏27/5/05
  13. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אויייייייייי הוא כזה אידיוט!!!!!!!!!

14. Hammers Fan Member

עד טור ילדותי של רצון (114 דקות טובות מתוך 120... :aaarofl:, ג'רארד שיחק כדורגל "איטלקי" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx)

נכון רצון הוא התגלמות העיתונות העלובה והפאתטית בארץ, אבל אי אפשר לומר שזה לא מצחיק לקרוא את השטויות שלו כל פעם מחדש...

15. NewcastleFan Member

נחמד לראות את התיסכול שלו.כן יירבו טורים כאלו בו הוא מוציא את תיסכולו.אפס מאופס.