אבי רצון

הנושא בפורום 'Asoccer Classics' פורסם ע"י THE STRETFORD END, ‏11/3/05.

1. Rudess Member

גאון? :aaarofl:

מלר מבין ויודע נתונים סטטיסטיים על הכדורגל האנגלי, אך לא מעבר לזה. אין לו הבנה טקטית של המשחק.

2. Andrea Pirlo Member

בחיים לא שמעתי את מלר מפרגן לקבוצה איטלקית, וזאת עובדה. אבל שמעתי ממנו מלא פעמים אומר כמה שהכדורגל האנגלי נפלא..... וזה משפיע מאד, לא כמו אצל מלר. למשל השידורים של ליגת האלופות, 4 ספרדיות, 2 אנגליות, צרפתיה, וגרמניה, אבל אף קבוצה איטלקית. את המשחק של מילאן מול פנרבחצ'ה לא משדרים, אבל כשמנצ'סטר "הגדולה" שיחקה נגד פנר אז הייה שידור ישיר. מנצ'סטר- ויאריאל אני עוד יכול להבין, גם ברסה ברמן ואפילו ריאל ליון(דווקא את מנצ'סטר וריאל אני הולך לראות כי באמת המשחקים האלה מעניינים), אבל לעזאזל למה ליברפול- בטיס???? את מי זה מעניין, עדיף הייה לראות אודינזה- פנאתינאייקוס או שאלקה- איינדהובן ואם כבר אז גם בנפיקה ליל יותר מעניין.

נ.ב. מזל שהרמה של הטימטום של ספורט 5 לא הגיע לכך שישדרו את ארסנל- טון או חס וחלילה צ'לסי- אנדרלכט, כי בכנות יובנטוס- ברוז' ואינטר- ארטמדיה לפחות נראה שואו, אצל האנגליות לא.

נ.ב.נ. זוכרים איך שנה שעברה התלהבו מחצי גמר האלופות בין ליברפול- לצ'לסי. משחק ענק, משחק הגדול בכל הזמנים...... אפילו ליגת העל יותר מעניינת... קיבלנו 180 דקות של כדורגל מכוער, אבל משום מה הם השאירו את מילאן- איינדהובן ששם באמת קיבלנו דרמה ושואו בצד. ואתם עדיין טוענים שמקבלי ההחלטות בספורט 5 לא אנגלופילים?????? חוץ מרון ברבש ואולי קצת שגיא כהן כולם שם מזלזלים בכדורגל האיטלקי, עובדה.... והם אנשים משפיעים. אבי רצון הוא אחד, אנגלופילים סטייל אבי מלר מתרבים בקצב עצום.

3. ARSI Member

אבי מלר לא קובע את המשחקים שישודרו. עם יש העדפה לשידור של קבוצות אנגליות וספרדיות זה אולי כי הם יותר מעניינות. פחות בונקר. ח

4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבוב, מלר לא בוחר את השידורים של ערוץ הספורט. בקשר לכדורגל המכוער בחצי הגמר - אין מה לעשות, צ'לסי וליברפול לא ידועות בכדורגל התקפי יותר מדי, בלשון המעטה, ואת זה רואים גם בליגה. חוץ מהן, פחות או יותר כל שאר הקבוצות בפריימרשיפ (להוציא קבוצה או שתיים) משחקות כדורגל התקפי שמטרתו לכבוש בניגוד לאיטליה ששם המטרה היא קודם כל לא לספוג ולכן לצפות במשחק מהליגה הזו זה עינוי טהור.

נערך לאחרונה ב: ‏9/9/05
  5. Rudess Member

אני לא חושב שהם מזלזלים בכדורגל האיטלקי, הוא פשוט לא מעניין אותם.

6. Andrea Pirlo Member

לא אכפת לי אם כדורגל איטלקי לא מעניין את אבי מלר, הוא לא עובד בשביל עצמו אלה בשביל צופים, ותאמין לי שיש בארץ כמות אדירה של אוהדים איטלקיים. לגבי הבונקר האיטלקי אז זאת תדמית שכבר מזמן לא קיימת, גם ברמת הנבחרות אנגליה הרבה יותר בונקריסטית וגם בקבוצות. חצי הגמר משקף את זה היטב, חוץ מזה 2 החלוצים הגדולים בעולם משחקים באיטליה(שבה ואדריאנו) ויש גם 4 שמתבשלים ויכנסו עוד לא הרבה זמן לרשימת הגדולים(טוני, ג'ילה, קסאנו וזלאטן), אני לא טוען שהליגה האיטלקית עדיפה על האנגלית(למרות שאני אומר שכן, שהקב האיטלקי יותר טוב וגם האווירה הרבה יותר טובה, אבל להבדיל מאבי מלר אני מנסה להיות נייטרלי), אבל לבטח לא נופלת ממנה. מתי פעם אחרונה קבוצה אנגלית הייתה ב2 גמרים ב3 שנים????? או 3 קבוצות אנגליות בחצי גמר??? אולי גמר של 2 אנגליות???? ואת כל זה השיגה איטליה ב3 השנים האחרונות ואיך לא? מסורת... זכיות בצ'מפיונס ליג, מקום ראשון איטליה וספרד ורק אז באה אנגליה. על נבחרת אני לא אדבר כי הנבחרת שלכם פשוט גרועה. ואיך בדיוק שחקן מילואים של אינטר הוא שחקן הגנה מוביל של הקבוצה שלקחה אצלכם מקום רביעי??????

נערך לאחרונה ב: ‏9/9/05
  7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא שידרו חי את יונייטד נגד פנרבחצ'ה. לא בעונה האחרונה ולא בזמנו ב-1996/97, תבדוק את העובדות שלך. ראיתי שלושה מארבעת המפגשים הללו וכולם היו בערוץ הטורקי, לא הישראלי.

ליברפול - בטיס זה משחק בין אלופת אירופה לקבוצה ספרדית חזקה בבית שהוא לטעמי ודעת רבים המעניין מבין השמונה כי הוא כולל שלושה קבוצות חזקות (בכמה עוד בתים יש את זה?). והייתי אומר אותו דבר אם במקום צ'לסי וליברפול היו בבית הזה יובנטוס ואינטר.

בחירת השידורים של ערוץ הספורט השבוע - לחלוטין מוצדקת.

אני לא הולך להיכנס יותר מדי לעניין של איזו ליגה טובה יותר. אין לי ספק שהאיטלקית איכותית יותר, וזה לא משנה את העובדה שאני פשוט אוהב את האנגלית יותר, ככה זה.

8. Andrea Pirlo Member

סוף סוף בן אדם חכם ושקול שיודע מה הוא אומר.

9. The_Magpie Member

מה אתה מבלבל ת'מוח, מה התחלת עם הזבל של 3 איטלקיות בחצי הגמר או 2 בגמר.
    במשך 4 שנים או אפילו יותר אם אני לא טועה עד הגמר שמילאן זכתה נגד יובה אף קבוצה איטלקית לא הגיעה לרבע הגמר של המפעל, אז לך לפורום האיטלקי ותבלבל שם את המוח.

10. Roberto Baggio Member

חוץ מ-4 השנים האלה היתה איטלקית כמעט בכל גמר ב-15 בהשנה האחרונות אבל לא משנה...

גם ליגה אנגלית וגם ליגה איטלקית אלה שתי ליגות איכותיות ועמניינות שכיף לראות ,אבל אתם חייבים להסכים שבארץ פיתחו סטיגמה על בונקרים והגנה ושאנגליה זה הכי טוב (את הליגה האנגלית משדרים מ-94' ואת האיטלקית רק מ-03' אחרי החצי גמר האיטלקי) למרות שהליגה האיטלקית התעלתה מאוד באירופה במשך השנים. אבי רצון זה בנאדם אחד שגם ככה אף אחד לא באמת לוקח אותו ברצינות ואוהבי ליגות אחרות (יותר נכון שונאי ליגה איטלקית) תמיד טוענים שליגה איטלקית זה בונקר והגנה ומשמעם למרות שבאיטליה יש לא פחות שערים מאנגליה , ספרד וצרפת (בגרמניה זה משהו אחר).
    אני לא זוכר שמישהו ממכם פתח אשכול ודיבר על משמיצי ליגה איטלקית , אבל כשיש אחד שהוא משמיץ ליגה אנגלית ואומר שליגה איטלקית יותר טובה (וזכותו הוא לא קובע גם ככה כלום) אז הוא מייצג איטליה בישראל וכל הליגה שם חרא כמוהו.

תלמדו לאהוב כדורגל ולהנות מהכל , תמיד אפשר להעדיף משהו אבל לא להיות עיוור לגמרי לגבי האחר!!!

11. cityblues beter dead than red

אנחנו לא צריכים ללמוד לאהוב כדורגל,אנחנו אוהבים כדורגל ובשביל זה אנו מוכנים לשלם הרבה כסף,בין אם זה לשלם וצפה ובין אם זה בצלחת מיוחדת.
    אבל...שאני בוהה בערוץ 5 במשחק מהליגה האיטלקית,אני רואה אוסף של כוכבים בעלי שמות מפוצצים משחקים כדורגל מתוכנת ומתוחכם שמוציא את כל החשק לצפות בו,למען ההגינות אציין שיש כמה משחקים טובים וקצביים בליגה האיטלקית.
    לכן אמליץ לכל אחד להשאר עם מה שהוא אוהב ולא לנדוד למחוזות אחרים.

12. ISH Member

יש כאלה שאוהבים את זה יותר ויש כאלה ואת זה יותר, אי אפשר לקבוע מהו הכדורגל היותר יפה, היותר אטרקטיבי והיותר טוב, זה לא מציאותי. אתה יכול להגיד רק מה לדעתך, לא לקבוע לאנשים אחרים שבישבילם הכדורגל הכי טוב זה מתוכנת ומתוחכם שמתסכל את הקבוצה השניה ושהמטרה שלך היא לגנוב גול מסריח ולנצח 1-0. אני הייתי ממליץ לטעום ולהנות מכל סוגי הכדורגל, אבל שכל אחד יעשה מה שטוב לו.

נערך לאחרונה ב: ‏10/9/05
  13. Andrea Pirlo Member

בדיוק כמו שאתם טוענים שאיטליה בונקר, אני יכול להגיד לכם שב4 פעמים האחרונות שניסיתי לראות כדורגל אנגלי(שני החצי גמרים של צ'לסי- ליברפול, מגן הקהילה השנה, גמר הגביע השנה), כמעט ונרדמתי כי פשוט הייה קצב חרא ומשחק משעמם, אז כל אחד והדעה שלו, מבחינת השמות אולי ליגה אנגלית מרשימה, על המגרש לפחות לדעתי המשחק דיי משעמם, מלבד מנצ'סטר שרונאלדו ופארק מוסיפים המון טכניקה ויופי למשחק שלהם ואולי גם קצת טוטנהם. צ'לסי, ארסנל, ליברפול, ניוקאסל וכל השאר פשוט משעממות....

14. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז אל תראה. מאז שאין לכם זולה אין לכם כלום.

15. Andrea Pirlo Member

אה אומר את זה בגלל שהוא שיחק באנגליה???
    אז רק שתידע ששני שחקני השנה האחרונים נדבד ושבצ'נקו משחקים אצלנו, קשר השנה באירופה קאקה אצלנו, הקפטן של השגנית שלכם ויירה בא עלינו כי הוא אמר שהגילה שלנו יותר אטרקטיבית, טוטי, ג'ילרדינו, נסטה, גאטוסו, פירלו, קמורנסי, זאמברוטה, קנאברו, זלאטן, טרזגה, קאפו, אדריאנו, זנאטי, מנסיני, קסאנו, טוני, פיורה, ויירי, פיזארו, פיגו ורבים אחרים..... אין לנו כלום חוץ מזולה???????