חיים בר בכדורגל של היום היה משחק שלושה משחקים בעונה. שחקן הוגן ? אולי רוצח שכיר אבל בכדורגל של פעם הוא היה בלם ענק.
ונעשה סוויץ' לדיון המקורי על הבהמה מהטריבונה. על פי הידיעות אבי רצון איבד את מקומו כמגיש תוכנית כדורגל בערוץ 10 ואת התוכנית יחליף עמנואל רוזן בתוכנית ספורט אחרת. ביי ביי קבנוס
אני לא רוצה. הסיפור עם דבורין היה כל כך מכוער, פרימו ואופירה אסייג התבאסו ששדרתי משחקים מרכזיים לפני 4 עונות בשירים ושערים וניסו לשים לי כל הזמן רגליים, זה כבר היסטוריה
הבעייה של השדרים בארץ שהם כל כך קנאים,למשל מעונה שעברה על רן בן שמעון אני רואה שמנסים להקניט אותו ולא אוהבים את זה שהוא ניהיה מהר מאוד שדרן מוביל תוך שנה וחצי שהוא רק עוסק בתחום והם 15 שנה ודופקים אותם אז לכן זה ניהיה מגעיל,מה שהם לא קולטים שאלה השדרנים הכי טיפשים שיכולים להיות כי הם מדברים שטיות במיץ עגבניות כמו שדרנים מהדור הישן.
רן בן שמעון קודם כל אינו שדר, אלא פרשן, ומרוב שהוא לא טורח לסתום את הפה הוא פולט שטויות בקצב וחבל, כי הוא בן אדם די אינטיליגנט, פשוט צריך להקפיד על מה שיוצא לו מהפה. ד"א, איך לעזאזל עמית הורסקי שידר אתמול? קראתי לפני כמה חודשים שחתכו אותו מרשות השידור אחרי שצעק במשרדי הרשות (לא נגענו): "עם מי צריך לשכב כאן כדי לקבל יחס?". זקני רוממה ממה שהבנתי לא אהבו את זה, אבל כנראה שהורסקי שכב עם הגורמים הנכונים.