אבייתר אילוז מגנה המצויין של הפועל ב"ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י yoni, ‏26/4/05.

1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק כי בבית"ר פשוט כולם פורחים צומחים ומגיעים לאירופה, תזכיר לי איזה שחקן גדל במחלקת הנוער שלכם מאז אלי אוחנה?

קוביקה ופרוחננקובס? אתה צוחק? קוביקה סוס מת והוא לא שווה שקל מאז שעזב ליפן, פרוחה בכלל לא שחקן טוב, הוא לא קיבל דקה בדינמו מוסקבה המפורקת שכמעט ירדה לליגה השנייה בעונה הקודמת.
    אבי נמני מת אצלינו? רודריגו גולדברג מת אצלינו?

2. נדב מיכאלי Member

קודם כל זה לא דיון על בית"ר ,יש מספיק דיונים עליהם ויש לי מספיק ביקורת עליהם .
    אם קוביקה כזה גרוע למה קלינגר הביא אותו בשנה שעברה?
    וקוביקה חלוץ מצויין דרך אגב.
    פרוחננקובס גם חלוץ מצויין ,להזכיר לך את קריית גת ועונת האליפות של מכבי תל אביב?הוא היה מצויין אז.
    קילנגר ייבש על הספסל את נימני במשך כל העונה כמעט,כשהוא הזדקק לו הוא עשה איתו "סולחה" רק כדי שיביא לו אליפות,ישאיר אותו עוד עונה במועדון ואז הוא העיף אותו.
    בונפלד לא שחקן מוכשר?שחקן מוכשר מאד,הוא בא למכבי והוא בקושי משחק.
    מי אמר שאילוז ישחק כל הזמן ?אני מקווה בשבילו שאם הוא יגיע למכבי תל אביב שיזכה לשחר יותר מבונפלד

3. adir123 Member

אילוז אחלה שחקן!!

4. burning soil Member

מכבי עצמה הכחישה שפנתה או התעניינה באבייתר אילוז.

5. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאלה מצויינת.

כן, ב99.

ורק בקריית גת, בעונת האליפות הוא היה בינוני ביותר, הוא לא שחקן מוכשר, אין לו בעיטה מצויינת, אין לו מהירות או דריבל, יש לו רק תכונות נרכשות וכוח, אפס כשרון. גם גבריאל לימה נתן עונה ראשונה מצויינת, אם הוא היה עובר בסופו של דבר למכבי היו אומרים שזה אנחנו הרסנו אותו.

אוי נו באמת שתוק. נמני שיחק זבל עד הספסול ההוא מול חיפה, המהלך שקלינגר עשה הביא לנו נצחונות בין המחזור ה13 למחזור ה30 שכל אוהדי נמני למינהם בחרו לשכוח. נמני אגב במשחקים שכן שיחק בין המחזורים האלה היה מצויין, הוא פשוט לא קיבל את הקרדיט הבלתי נפסק הזה יותר, וזה עשה רק טוב לשתי הצדדים. נמני תחת קלינגר פשוט הפך לעוד שחקן במכבי וככה זה צריך להיות.

נכון, קלינגר תכנן להעיף את נמני מהרגע הראשון, זה הכל היה עבודה בעיניים, כמו שעכשיו הוא עובד על כולם שמכבי זבל של קבוצה כדי שעוד שלוש שנים נניף את גביע אירופה וקלינגר ולוני ישתלטו על העולם וייצאו להילחם בחייזרים מהמאדים בעזרת הטלת קובי מוסות לכוכב האדום.

6. Robben Member

אני נאלץ להתנגד לדבריך באופן חד ונחרץ.
    לאילוז צפויה קריירה מוצלחת מאוד בכדורגל הישראלי. טענת שהוא לא עשה כלום בקריירה שלו... הוא עשה המון דברים שאף שחקן שהוא בן גילו לא עשה העונה - תראה לי שחקן אחד שבגיל 20 מקבל קרדיט בגלל ששחקן נפצע (תומר חליבה) ומנצל את הקרדיט הזה עד הסוף - מאז פציעתו של חליבה אילוז כבש שלושה שערים וזה מעמדת המגן הימני, בישל עוד ארבעה ועשה עבודה מצויינת בעמדת המגן הימני. ראייה לכך היא הזימון שלו לנבחרת ישראל הבוגרת. טענת שהוא נכנס לאולימפית בגלל העדר מגנים... כמה שטויות אלוהים אדירים... - אילוז מאז ומתמיד שיחק בנבחרות הנוער של ישראל. הוא התאמן עם הבוגרת העונה ולאחר מכן הורד להשתפשף עוד קצת באולימפית. האומנם הוא לא פתח באולימפית בגלל שהוא לא פתח בהפועל ב"ש. מאז שהוא התחיל לפתוח בהפועל ב"ש הוא נכנס גם להרכב הנבחרת והוריד את איתן עזריה לספסל. הוא פתח בשני הניצחונות המוצלחים של ישראל מול אירלנד וצרפת והיה לא רע בכלל. נגד אירלנד היה לו משחק לא קל הרבה בגלל מקגידי המוכשר, שאם הייתי מעמיד אותו מול כל שחקן אחר הוא היה עושה לו בית ספר, מקגידי פשוט מוכשר ואין פלא שהוא נחשב לאחד הכשרונות היותר גדולים בכדורגל האירופאי. לדעתי אילוז עשה עליו עבודה מצויינת והעובדה לכך היא שגם בשער היחיד של האירים מקגידי לא היה מעורב. גם בכל פעם שמקגידי הצליח לעבור את אילוז, אילוז ידע לעשות עבירה חכמה שלא תאפשר לאירים להגיע למצב מסוכן.
    לגבי המשחק נגד צרפת הוא היה מצויין, אחד הטובים במגרש, יחד עם אלברמן, עזרן, אוחיון ואבוטבול. לא יודע איך אתה יכול לעלות על עצמך להאשים אותו בשער הראשון של הנבחרת. הטעות היא אך ורק של תום אלמדון. אילוז ניסה להרחיק, במידה והוא לא היה מגיע לכדור זה היה שער בטוח של הצרפתים, זה שאלמדון השמיט כדור בטוח זו כבר בעיה שלו. שום טעות של אילוז, הוא היה מצויין.
    לסיכום - אני ואתה לא רואים את אותו אביתר אילוז. לטעמי אילוז הוא אחד הכשרונות הטובים ביותר בכדורגל הישראלי. ואם יש היום מגן ימני שאפשר להגדיר כטוב יחד עם קלימי סבן זה אילוז. אני מאמין שבמידה והוא יתפתח פיזית הוא יכול להקנות לעצמו מקום של קבע בעמדת המגן הימני של נבחרת ישראל.

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

תחזור לפה עוד 5 שנים, יודע מה, עוד שנה, ונראה מי יזכור בכלל מי זה אביתר אילוז. מכל צ'אח עושים תותח...

8. yoni Member

הידיעה הראשונה שפורסמה לראשונה באינטרנט על ידי מתבררת כנכונה.
    ניר קלינגר מעוניין מאוד בשירותיו של אביתר אילוז לעונה הבאה. כך נמסר היום מאלי ז'ינו וזאת לאחר שאלי דריקס פנה אליו.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

איתי, כמה שאתה מדבר שטויות.
    אין סיכוי שראית את אילוז השנה בקביעות כי אחרת לא היית מדבר כל כך הרבה שטויות.
    אבל עזוב, תשאר עם מכבי חיפה ואוזן, יותר מתאים לך, למה לך להתעסק בדברים שולים כמו הדור הבא שהולך להוביל את הכדורגל הישראלי.

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אוותר על הישארות עם אוזן, עדיף להביא לעמדה הזו זר כי בארץ רק אפסים שאין להם מושג משחקים מגן ימני, כי פשוט לעמדה הזו שולחים את כל השחקנים חסרי הכשרון במחלקות הילדים כדי שיעשו כמה שפחות נזקים על המגרש. ושוב, אני חוזר, נחזור עוד 5 שנים (עזבו 5 שנים, עוד שנה גם יספיק) ונראה מי צודק.