הפועל פ"ת, אז אם ככה אתה מצדיק עזיבה של כל הזנדברגים למינהם.. מה זה תן לו ללכת? הם יכולים לעשות עליו קופה\ הוא יכול לתרום להם הרבה סתם ככה לשחרר אותו? בעיה שלו שהוא חתם על החוזה, נצלן מסריח, מילא זה שהוא רוצה לשחק בטורקיה והכל, זה המולדת שלו ואני עוד יכול לכבד את זה, אבל לעשות סצינות כאלה כאילו מישהו הכריח אותו לחתום
אני ממש לא מצדיק עזיבה של שנדברגים למינהם, אבל זה ממש ממש לא המקרה, זנדברגיםפ למינהם הצליו מאוד בקבוצות הבוגרים! הבוגרים! ואז נמכרו בכלום כסף אחרי שהגיעו לנבחרת ושיחקו עונה מעולה. ההבדל פה הוא שהילד לא הוכיח כלום, והוא טורקי, אין מה לעשות, כמו שישראלי ירצה לשרת בצה"ל כך הילד הזה רוצה לשתר בטורקיה ולחיות בטורקיה כטורקי, אם כול הכבוד לו הוא לא חסן שאש, הוא כולה שחקן נוער, שאם היה נשאר בישראל והיה ישראלי הסיפור היה שונה, והיתי חושב שהפועל צריכים להילחם עליו, אבל במצב שנוצר, הילד רוצה לחיות ולשרת את המולדת שלו, טורקיה, מה הקטע של להחזיק אותו בכוח?
הוא עדיין לא חסן שאש אתה מתכוון, אתה לא יודע מה יכול לצאת ממנו, מן הראוי שהם יקבלו עליו סכום על זה שהם גילו אותו וקיבלו אותו למחלקת הנוער המכובדת שלהם
אוקיי אחי, יש לנו דעות שונות, אני חושב שבנאדם שהוא לא ישראלי, שהמולדת שלו היא בטורקיה, והוא מת לחזור לשם והוא בגיל הנוער, אפשר צלגלות רגישות ולשחרר אותו, זה לא שחקן ישראלי, או אפילו זר שנתן תפוקה מדהימה ושאי אפשא לוותר עליו, הוא אולי מוכשר, אפילו מאוד. לדעתי להשאיר בנאדם כזה שרוצה לשרת במולדת שלו, בטורקיה זה לא בסדר.