מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

  1. TariboWest Member

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    3,008
    Likes Received:
    8
    במחשבה שנייה אני לא בטוח שהייתי רוצה את קולמה במכבי חיפה. יש לו יכולות טובות מאוד, אבל הראש שלו קצת דפוק - מההחרמות אימונים האינסופיות שלו בסכנין ועד המרפקים לצלעות של שופטים. קצת פסיכופט הבחור.
     
  2. AVISEY Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    676
    Likes Received:
    0
    דירסאו לא היה פסיכופט ? שחקן מעולה ,
     
  3. LiranSHA Member

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    שחקן ביצים. אפשר להביא זר הרבה יותר טוב ממנו. וכיאל יותר טוב ממנו. סתם בזבוז כסף ומקום של זר. וגם עוד נגר בקבוצה.
     
  4. FC_Bayern Member

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    1,305
    Likes Received:
    0
    קולמה את כיאל יוצר מרכז שדה טוב מאוד, למרות שקבוצה כמו מכבי חיפה צריכה קישור יותר חזק מזה. אני שמח שסוף סוף רוצים לפתח את רפאלוב ולראשונה הוא יהיה שחקן הרכב לגיטימי בכל המשחקים העונה (בדיוק כמו רוסו של העונה החולפת). הגעתו של קולמה גם תסיט את בוקולי לעמדה קדמית יותר, וזה גם הופך את חיפה למסוכנת יותר. בוקולי לא צריך לשחק מאחורה, הוא פשוט לא טוב בעמדה הזו. חיפה צריכה להביא את יבואה כפרטנר של פאנטיני- וזה יוצר לנו בהחלט חוד מסוכן ויציב. ההגנה לעומת זאת, היא החולייה החלשה בקבוצה. אמנם אני מאוד אוהב את שי מימון, מור דהאן ואלון חרזי, אבל לא הם אלה שצריכים להיות בהגנה של מכבי חיפה. פיטר מסיללה הוא ההתנחמות היחידה שלי בחולייה הזו. מה שכן, בעמדת השוער אפשר להיות סופר-מרוצים. בקיצור- חיפה תתחזק ביחס לעונה שעברה, עם הגעתם של קולמה ויבואה (אני מקווה) יהיה לנו סגל יציב יותר, אך עדיין- סגל נחות מזה של בית"ר ומכבי ת"א. וחבל.


    הייתי רוצה לראות גם את טועמה ומשה אוחיון מגיעים. נשמעים לי שחקנים מאוד מעניינים לחיזוק הסגל, מה גם שיש להם כבר רקורד אירופאי, והם יודעים מה זה לשחק ברמות גבוהות יותר מהליגה שלנו. סגל קשרים עם כיאל, קולמה, בוקולי, רפאלוב, טועמה ואוחיון - יכול להיות מאוד תחרותי לקבוצות עם התקציבים הגבוהים באמת.

    השחקנים שצריכים להגיע:
    קולמה, יבואה, אוחיון, טועמה, סטרול, ובנוסף- מגן ימני זר ובלם זר.

    רק כך תהיה לנו קבוצה שיכולה לרוץ לאליפות.
     
    Last edited: Jun 7, 2008
  5. EladLR Member

    Joined:
    Aug 1, 2002
    Messages:
    914
    Likes Received:
    0
    צודק מאוד.

    אם אלו יהיו הקניות שלנו נהיה קבוצה חזקה מאוד. צריך לשנות ולשחק עם 2 חלוצים אמייתיים בחיפה.

    בנתיים לפי דעתי, אלישע עושה עבודה טובה. הדבר היחידי שאני חושב שזה לא יהיה נכון, זה להביא את דאגלס דה סילבה או את ליאוניד קרופניק לחיפה. בעמדת הבלם צריך להתחזק בצורה רצינית ביותר ולא על ידי בלמים כאלו.


    שוב, לא צריך רק שמות נוצצים בקבוצה, צריך גם שתהיה קבוצה.

    לדוגמה, מכבי ת"א, קונה שמות גדולים ומבזבזת הרבה כסף עליהם, לדוגמה בוזגלו שנותנים לו את הכסף שהוא רוצה ואני אישית לא חושב שהוא שווה את הסכומים האלו. עכשיו השאלה כמה השתן יעלה לו למח וכמה הוא ישתלב בתור צעיר שבא מקבוצה אחרת שצריך להוביל את הקבוצה ואיך יקבלו אותו השחקנים האחרים בקבוצה.
     
  6. B23K Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    בוזגלו לא שווה אפילו חצי מהסכום שמציעים לו, כמו גם יניב קטן
    לא צריך להשקיע 2 מיליון דולר על רכש זר, אם פיני זהבי [ידוע בקשריו לשחר] יכול לעזור להביא רכש טוב וזזול

    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
  7. אלי מתחן Member

    Joined:
    Dec 8, 2003
    Messages:
    13,335
    Likes Received:
    316
    פיני זהבי כבר מזמן לא איזה סוכן קטן שמתעסק בסכומים שחיפה מדברת עליהם. נכון שיש לו קשרים מפה עד הודעה חדשה, אבל זה לא מבטיח כלום.
    בינתיים, מכבי חיפה נאבקת בגדולות של היבשת על שחקן של 10 מיליון יורו.
    http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/743/933.html
     
  8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,949
    Likes Received:
    3,599
    שורה קטנה שרשמתי עליו בדיון מילאן.
    לא רואה אותו בא אליכם.

    כל מי שצפה בליברטדורס יכול לראות את הכישרון העצום שלו.
     
  9. B23K Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    חבל שאלישע יצפה בו אם הסיכוי שלו להגיע לפה קלוש..
    אלא אם יבטיחו לו כמו לרנאטו שתוך חצי שנה הוא באירופה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

    בכל מקרה מדובר בשחקן מצויין והוא יהיה פה מעל הליגה באיזה רמה או 2.. מדובר בשחקן שזומן לנבחרת הבוגרת של ברזיל
     
  10. shamirlv Member

    Joined:
    Jun 7, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    מה אם הבלם שמעתי שהוא גם תותח לא נורמלי אם שתיהם יבוא מה שנירא לי שאין סיכוי כולם ישכחו מבוזגלו ומכל הצרות ויחכו רק לראות אותם משחקים
     
  11. FC_Bayern Member

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    1,305
    Likes Received:
    0
    לא חבל לבזבז את הזמן בצפייה בשחקן שאין סיכוי שיגיע? זאת דוגמה להתנהלות לא נכונה, וחבל שזה קורה. יש לי הרגשה חזקה שגם העונה לא נצליח לבנות סגל מספיק חזק כמו שאנחנו רוצים בזמן המתאים.
     
  12. שגיא Guest

    מה לבזבז את הזמן? רשום שאלישע לוי יצפה גם בבלם מאותה קבוצה.

    בכל אופן, היו גם דיבורים על לנסות להביא שוב את בטאו הבלם שדובר עליו כבר בעונה שעברה. כמדומני הוא סגר בעונה הקודמת בצרפת, אבל חזר לברזיל ועכשיו משחק בסנטוס.
     
  13. B23K Member

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    על בטאו שמענו גם בעונה הקודמת, ועל הרצון שלו לא להגיע לישראל ולא משנה ההצעה ..

     
  14. תומר22 Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Messages:
    3,097
    Likes Received:
    0
    אין צ'אנס להביא את השחקנים המדוברים מפלומיננזה (גם לא את הבלם שמבוקש בליגות בכירות בהרבה משלנו). זו קבוצה שרק בשבוע שעבר העפילה לגמר הליברטדורס, הסכומים שרצים כרגע בעניינם של השחקנים שלה הם כאלה שאף קבוצה ישראלית לא יכולה בכלל לחשוב עליהם. חבל על הנסיעה של אלישע.
     
  15. N כמוני Member

    Joined:
    Oct 23, 2005
    Messages:
    1,064
    Likes Received:
    30
    אני לא מבין את הזלזול הזה בקולמה.
    בשנה שעברה לא היה אף שחקן בחיפה שהיה יותר טוב ממנו (כולל בירם כיאל).הוא אולי לא דירסאו,אבל חיפה צריכה להבין שהשנה היא לא תקח כבר אליפות,וקולמה כרגע הוא הכי טוב שהיא יכולה להשיג.