לוקה טוני? טוב מי עוד יתן לו סכום כזה ואיך אפשר לסרב? עד לא מזמן הוא שיחק בסריה ב', לכן קשה עד בלתי אפשרי לומר להצעה כזאת לא. כמובן שזה לא יספיק. העונה הכושלת של באיירן נובעת יותר מהגנה החלשה, והקישור הלא יצרתי עליו מדברים כל הזמן במועדון. נראה מה הלאה.
גם מגביע אופ''א אפשר ליסוע לאנגליה ולספרד, דווקא העונה גביע אופ''א חזרה ובגדול עם משחקים נהדרים והרבה דרמה(לא ואני לא כותב אתזה כי יש 3 ספרדיות בחצי גמר גביע אופ''א), בכל מקרה, עם באיירן לא תשחק בליגת האלופות, מה שסביר להניח שיקרא, באיירן בהחלט תרצה להיות בגביע אופ''א, נכון שזה לא המקום שלהם, אבל זה עדיף מכלום. בקשר לטוני, אני מסכים איתך סרגי, השחקן בן 30 כבר, נכון שהוא בשיא שלו בשנתיים האחרונות, אבל לשפוך 18 מיליון יורו עם משכורת עתק, לפי דעתי תיהיה טעות של באיירן. עדיף להביא חלוץ צעיר ומבטיח, כמו הונטלאר למשל. רק שלא ילמדו מריאל מדריד.
Doch הכותרת אומרת שהונס מכחיש את ההתעניינות בפאן דר פארט, אבל כנראה שזה פסיכולוגיה הפוכה מול התקשורת כדי להנמיך פרופיל במשא ומתן עם השחקן ועם המבורג. שימו לב, התגובה הזו של הונס באה אחרי מספר ימים מפרסום הדעה של בקנבאואר לפיה ביירן זקוקה לשחקן כמוהו וכמו לינקולן. עוד שבוע שבועיים נראה מילתו של מי על העליונה בקבוצה.
אמת ויציב. לגבי המשחק היום. הפסדנו ובצדק. אין הגנה. לוסיו חוזר להיות לוסיו, אין קישור הגנתי ואין קישור התקפי. אם כי חובה לזכור את רשימת הפצועים מהסגל (שאצלי זה עדיין כולל את דייסלר שבנו עליו כשתיכננו את הסגל). הפסד 10 העונה (פעם אחרונה שהפסדנו 10 משחקים בעונה זה היה לפני 15 שנה). פיזארו כבש את שערו ה - 100 בליגה והראשון בכלל לשנת 2007 והוא הזר הרביעי בגרמניה שמבקיע 100 שערים. אותי מרגיז שבמשחקים כאלה משחקים קארימי וברצו וכאלה במקום לתת להומלס ופרוסטנר ועוד כמה צעירים מקבוצת החובבים או הנוער את הבמה ואת האפשרות לבדוק אותם בזמן אמת. את לוסיו לא הייתי מושיב בשום מצב, כי אם הוא יסופסל זה יוריד מהמחיר שלו בקיץ. אז עדיף לתת לו לשחק כדי להראות כאילו אנחנו עוד מעוניינים בו. עוד מרגיז זה, שוויתרנו על שחקן כמו גררו (גם שחקן וגם בנאדם, בניגוד ללפחות חלוץ אחר שלנו) והשארנו את פיזארו וסנטה קרוז. בעניין לוקה טוני. קודם כל אני חייב להודות שאני לא ממש מכיר אותו אבל בכל זאת. אני נגד הבאתו. אני מעדיף את קלוזה שיותר צעיר ממנו, הוא שחקן נבחרת גרמניה, ראינו שיש הבנה טובה בינו לבין פולדי והוא הוכיח את עצמו גם בזירה הבינלאומית (פעמיים מלך השערים במונדיאל - כשפעם אחת עם נבחרת מאוד בינונית). עם כל הכבוד לשערים של טוני נגד פיאצנזה ואמפולי וכו' - זה לא ריאל ולא ברצלונה ולא צ'לסי. כבר ראינו כל כך הרבה פעמים שחלוץ ליגה מצויין (בכל ליגה) עלול להיות חלוץ אירופאי בינוני. ואם אי אפשר להביא את קלוזה, אז עדיף לתת למקאיי עוד עונה ולחפש בכוח חלוץ בשנה הבאה לשנה אחריה. ממילא אין לנו ליגת אלופות על הראש. ולמי ששאל - באיירן כבר הביאו חלוץ איטלקי (שהיה בזמנו שם לא רע, חלוץ ליגה אטלקית טוב) - ריציטלי. כמו שהוא בא, ככה הוא הלך. חבל שבא ובזבז זמן יקר.
היום הבדיקות הרפואיות של טוני במינכן לפי הבילד עוד : גם עם הרכישה של טוני, קלוזה עדיין עניין אצל באיירן. גם רובן ווסלי סניידר מאייקס בתמונה. וגם כתוב שהיצפלד רוצה להחזיר את זה רוברטו מסנטוס. אבל לכו תדעו.. זה בילד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
לפי התסריט הבידיוני משהו שה"בילד" העלה רובן + סניידר + טוני כולם תמורת 62 מיליון יורו לבאיירן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx בכל אופן יש כל מיני לינקים אירופאים שמאשרים התעניינות של באיירן בסניידר, כמובן שגם ברצלונה, מילאן וולנסיה מוזכרות באותה נשימה. לגבי רובן יש התעניינות בווארית, גם רובן לא בדיוק אמר לא. בכל אופן מקאי, פיזארו, קרימי, שול, הרגרגיבס וסליהאמיצ'יץ בעונה הבאה לא יהיו בבאיירן. גם מעמדם של ואן בוייטן, איסמעל, סניול לא ברור.
אולי בכלל שווה להחזיר את ציקלר שיהיה חלוץ רביעי? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
עדיף על סנטה קלאוס שגם בחג המולד לא יבקיע שערים במועדון. חלוץ רביעי? שיהיה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
האם במקרה לא רשמת את השמות של: סנטה כרוב, לוסיו ודוס סנטוס?! (לגבי האחרון אני יודע שלפי מס' חודשים דובר על עיסקה עם הזאבים, אך לא יודע אם היא תצא לפועל לאחר פציעתו)
על לוסיו אין שום דיבורים, לפחות לא בנתיים. לגבי סנטה קרוז הרבה ספקלוציות. לגבי דוס סנטוס קודם כל שיחזור מפציעה, אחרי זה הזאבים יכנסו למו"מ. למרות שלדעתי דוס סנטוס כבר רוצה לחזור הביתה. מצד שני הוא יכול ללמוד מהצפון אמריקאים של שטוטגארט וללכת לקבוצה קטנה ולהמשיך להתפתח ( כמו וולפסבורג).
לא יודעים עדיין מי עודב ולאן. אני אשמח לראות את ציקלר חלוץ רביעי, מאוד אשמח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx