ואולי המדיה יתחילו לעשות את רצח האופי הראוי לבאלאק. בוא נגיד שהם כבר בכיוון הנכון, ואם לא הם, אז התקשורת האנגלית כבר רואים מה הגיע לליגה שלהם.
בגרמניה ישנה ציפייה לחגיגת שערים מחר מול סן מרינו, המדורגת 191 בעולם מתוך 197 נבחרות, עם יחס שערים 143:4. יש כבר מי שמזכיר את הנצחון הגבוה ביותר של גרמניה אי פעם: 0:16 על רוסיה ב-1912... הלוואי וקלוזה ופולדי יחגגו מחר.
לא צריך להגזים ולהגיע למספרים כאלה אסטרונומיים, אבל לגרמניה בהחלט יש סיכוי להגיע ל-6 עד 8 שערים במשחק. תלוי כמה טוב היא תנצל את המצבים. תוצאה של 7-0 תספק אותי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
בתקשורת הגרמנית בינתיים נערכים לקראת המשחק: עם הפרש שערים של 301:11 צריך להיות גיבור כדי לעמוד בשער של סן-מרינו. הבילד.
עם כבר בבילד עסקינן, אז ההרכב של הנבחרת לפי הבילד בלי שינוי גדול למעט ברובסקי במקום שוויני בהרכב הראשון היום בערב. גרמניה עולים עם ההרכב החזק ביותר בלי כל זילזול ביריב. http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/aktuell/2006/09/06/deutschland-sanmarino-titan/aufstellung-gross.Xxx
כן. מישהו יכול להבין למה בורובסקי משחק במקום שוויני (שהיה אחד היותר טובים במשחק נגד אירלנד)? ואליך קייזר (לא יודע איך לא ראיתי את זה). לאם שיחק מגן ימני גם נגד שבדיה בגלל שארנה פרידריך נאלץ לשחק כבלם (עקב הפציעות). לאם יחזור שמאלה מיד כשיתאפשר.
אני מאמין שהוא רוצה ביינסן שחקן הרכב. ייתכן שאני טועה בגדול, אבל נדע רק אחרי החזרה למגרשים של הפצועים.
אם הוא רוצה בינסן כשחקן הרכב זה אומר שא. פרידריך יאבד את המקום (לאם הוא אחד הראשונים בהרכב - אחרי חבר שלך באלאק ולהמן) ואני דווקא חושב שא. פרידריך מאוד מוארך. בכל מקרה יש לנו צרות טובות. עודף מגינים ובלמים.
באמת שאתה משגע אותי לפעמים, קייזר: אם נגד סן מרינו לא נצפה לחגיגת שערים אז מול מי כן?... דקה 56 וכבר 0:7 לנו. יאללה, לשבור השיא מ-1912 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
נו אדון סלע, אני חושב שהייתי צנוע בזה שרציתי רק 7-0 לא? באמת חשבת שננצח פחות מזה? עריכה: נו טוב, ל-11 בטח לא ציפיתי, אבל אני חייב להגיד שיש לנו נבחרת עם ההתקפה אולי הטובה בעולם. ואני לא אומר את זה רק על סמך 11 השערים עד כה, אני אומר את זה על סמך המונדיאל האחרון, ובכלל- שחקני ההתקפה הם פשוט כישרון ענק אחד אחד. גרמניה נבחרת מצויינת. כל הכבוד. עריכה נוספת: 12 , 13 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
קרה הרגע משהו מצחיק, גרמניה קיבלה פנדל ולהאמן הלך לבעוט, שחקני סן מרינו (בצדק מוחלט!) ביקשו ממנו לא לרדת לרמה הזאת ולהאמן בספורטיביות חזר לשערו. באמת לא יפה מצידה של גרמניה, מינימום כבוד. אבל בסה"כ חבל שיש בכלל משחקים כאלה במסגרת רצינית כזאת, סן מרינו פשוט לא ברמה של ליגה ראשונה כמעט בכל מדינה באירופה שלא לדבר על כדורגל בינלאומי.
פשוט לא ייאמן, איזה תוצאה אסטרונומית. אפילו שזאת סן מרינו, לא ציפיתי לחגיגה כזו של שערים. באמת כל הכבוד לגרמניה, ואני בדעה שאסור לרחם על יריבה. בכל משחק צריך להוציא את כל התותחים החוצה, ולגמור את היריבה עד טיפת הזיעה האחרונה. יפה, רק שימשיך כך.
פששש פשוט מדהים. ככה גרמניה צריכה להראות, חסרת רחמים, קשוחה, דורסת בלי להסתכל לאחור. תוצאה מדהימה בלי שום קשר ליריבה, אני זוכר הרבה נבחרות שבקושי מנצחות נבחרות חלשות 3-0. תראו את שבדיה שניצחה את ליכטנשטיין 3-1... 13-0... תוצאה אדירה, פודולסקי כיכב עם רביעייה, כל הכבוד.