TIM CUP - גביע איטליה 18/19

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Roma, Jul 22, 2018.

  1. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    9,610
    Likes Received:
    3,737
    כמו שאלגרי אמר בסיום - זה היה באוויר. יש גבול לכמה אפשר לחרבן ועדיין לנצח.

    חסר לנו בקישור שחקן עם נסיון ומנהיגות, ויכולת לנהל את החבורה, מישהו כמו... קלאודיו מרקיזיו נגיד.

    נשארו לנו בכלל בלמים?

    פיורנטינה עלו היום באדום או משהו? לא מבין מאיפה המחווה למנצ׳סטר
     
    DRORIKO likes this.
  2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,785
    Likes Received:
    2,428
    Gender:
    Male
    הפיטורים של דיפרה לא יועליו במאומה,צרכים לסחוב איתו עד סיום העונה.
    בקיץ אני מצפה למאמן חדש וחריש בסגל (הגנה בעיקר).

    לא מוסברת לי ההתפרקות הזאת,מביך. אין מילה אחרת לתאר.
     
  3. טל. Member

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    9,388
    Likes Received:
    2,363
    Gender:
    Male
    החלפת edf לא תשנה דבר ולא תועיל במאומה אבל השארתו כן?

    חוץ מזה אתה גם מיתמם.

    גםגאם אכן הפיטורים לא יועילו במאומה - זה רק כי השמות היחידים שעל השולחן להחליף אותו זה דונאדוני ופאולו סוזה.
    אבל זו תעודת עניות לרומא שזהו המצב. תרתי משמע.
    מה, אין מאמנים מהשורה הראשונה בעולם שיושבים בחוץ היום ומחפשים קבוצה?
    מי שרוצה משהו מהשורה הראשונה צריך לשלם יותר. סה לה וי.

    הבעיות ברומא הן לא בעיות חדשות. שום דבר לא נולד אתמול. האנשים שאמונים על פיתרון הבעיות ברומא לא עושים דבר ולא חצי דבר לפתור אותן - וגם אם כן - עדיין לא מצליחים.
    לא המאמן. לא ה ds. לא הצוות הרפואי.
    האסון אתמול לא נולד יש מאין. זו היתממות לכתוב אחרת.

    זו היתממות לכתוב 'לא מוסברת לי ההתפרקות'.
    הרי גם נגד טורינו ואטלאנטה אתה בעצמך כתבת לדעתי שהיה יכול להגמר עם 5-6 גולים לחובת רומא.
    הכתובת היתה על קיר. כולם יודעים את הבעיות של רומא. שום דבר חדש לא התגלה אתמול.

    ההנהלה של רומא מציגה ניתוק וחוסר הבנה, או לחילופין חוסר אונים... תחליט אתה מה יותר גרוע מבין השניים.

    השארת edf כמאמן תהיה סתם עוד צעד באותה דרך רעה שהביאה את רומא לאן שהביאה אותה מלכתחילה.
     
    Last edited: Jan 31, 2019
  4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,785
    Likes Received:
    2,428
    Gender:
    Male
    @טל. אף מאמן המשורה הראשונה לא יגיע אלייך עכשיו. בקיץ יהיו יותר אופציות.
    מה גם שהחלון נסגר ואין אפשרות לבצע שינויים.

    ואין פה שום היתממות,זה שהגנה שלנו זה הפקרות זה ידוע עוד מתחילת העונה,אבל זה גם לא היחסי כוחות (7-1) בנינו לפיורנטינה. למרות ההגנה הבעייתי אתה שווה הרבה יותר.
     
  5. טל. Member

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    9,388
    Likes Received:
    2,363
    Gender:
    Male
    EsheD
    אני חושב שדווקא להפך - עכשיו באמצע עונה זה הזמן הכי אופטימאלי להשיג מאמן מהשורה הראשונה.

    אני חושב שדווקא להפך - בקיץ יהיה הכי קשה להשיג אחד כזה, כי בקיץ יחזרו אחריו הרבה יותר קבוצות... והרבה יותר קבוצות עשירות, ליתר דיוק.

    הכל עניין של היצע וביקוש. בקיץ, גם אם תרצה מישהו יהיה קשה לסגור איתו חוזה ותנאי שכר לא מופרכים. (הרבה יותר קשה להתמקח מול מאמן מהשורה הראשונה שהרבה אופציות אחרות פתוחות לפניו).

    באשר לחלק השני של ההודעה שלך:
    גם מול טורינו וגם מול אטאלנטה היינו יכולים לחטוף שישיה.
    אין הבדל כזה גדול בין פיורנטינה - לטורינו ואטאלנטה...

    הדבר היחיד שמנע מאיתנו לחטוף שישיות מול טורינו ומול אטאלנטה זה חוסר החדות של חלוצי היריבה מול אולסן...

    פיורנטינה בעטה לך לשער 15 פעם ו-9 למסגרת.
    אטאלנטה בעטה לך לשער 23 פעם ו-5 למסגרת.

    הכתובת היתה על הקיר. בגדול.
    זה שאף אחד לא רצה ועדיין לא רוצה לקרוא אותה זה כבר משהו אחר.

    לך כמה הודעות שלי אחורה ותבדוק אם לא כתבתי פה בפורום הזה (עוד לפני המשחק מול פיורנטינה) כתבתי שחור על גבי לבן שההגנה של רומא היא הכי נחותה מבין מקומות 1 עד 8.

    לא 1 עד 4
    לא 1 עד 6
    אלא הכי נחותה ממקומות 1 עד 8.

    לך כמה הודעות שלי אחורה תבדוק אם כתבתי את זה או לא.
     
  6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    7,357
    כתבת את זה טל, אני זוכר.

    יש מצב שהמשחק היום גורלי בשביל העתיד של ספאלטי באינטר. הפסד ללאציו עשוי לערער מאוד את מעמדו, כשקונטה שולח רמיזות לכך שהוא מוכן לקבל על עצמו את אינטר.
     
    טל. likes this.
  7. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    מתאים לי דרבי מילאנזי בחצי גמר הגביע האיטלקי, לפני קצת יותר מ-15 שנה ראינו אותן ראש בראש בחצי גמר הצ'מפיונס אבל הכדורגל האיטלקי דעך מאז, אני די מאוכזב מהאיטלקיות וחוץ מיובה שחזקה למרות הכל וקצת נאפולי - הרמה די נמוכה לדעתי; הופתעתי מהתבוסה של יובה, כבר הגול הראשון היה 'אנטי יובה' קלאסי, איבוד כדור רשלני קרוב לרחבה, ומעבר לכך לא היו לה את האנרגיות לחזור והיא בקושי עשתה משהו. דיבאלה די מאכזב אחרי שקיבל צ'אנס לשחק בעמדה קדמית יותר לדעתי כשמנדג'וקיץ' לא שיחק. מישהו הזכיר את מרכז השדה של יובה, לדעתי שם נעוצות חלק מהבעיות גם כשפיאניץ' משחק.

    אני לא אוהד רומא אבל כשראיתי את התוצאה מתעדכנת שם בספורט1, כבר ב-3:1 האמת הייתה לי תחושה של קטסטרופה ואמרתי לעצמי - 'יאללה, שיעצרו'. קולארוב למשל נתן גול מטורף, שקל את צעדיו בקפידה ובעט נפלא לרשת, אבל בהגנה זה יותר גרוע משחקן פחות כי הוא גם שובר את הנבדל, כפני השיערות הלבנות. רומא קיבלה פעם שביעייה ממנצ'סטר יונייטד ברבע גמר הצ'מפיונס אבל זה היה אחרת, ממש אחרת. מונצ'י נכשל שם בגדול לדעתי, בנו על יותר מדי צעירים. פאסטורה פצוע, נז'ונזי לא הצליח ודז'קו לרוב די בודד. לדעתי זו רומא מהחלשות שאני זוכר. תמיד היה לה את טוטי אבל לא רק, לפחות עוד כמה שחקנים שמדגדגים את הטופ.
     
  8. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,665
    Likes Received:
    14,889
    Gender:
    Male
    יש הרבה במה שאתה אומר, וחשבתי ככה גם בקיץ, אבל בכדורגל של ימינו הפן השיווקי הוא סופר חשוב(כמובן כל עוד לא מגזימים איתו והופכים להיות פופוליסיטים) רונאלדו הובא קודם כל בשביל לשדרג את המעמד של יובה ואת כח המשיכה שלה, זה יותר חשיבה לשנים הבאות(מצחיק שמדברים על שחקן בן 33 בהקשר של חשיבה לטווח ארוך) אבל כן זה היה ברור לכולם שעמדת החלוץ היא אחת החוליות שלא זקוקות לשדרוג.
     
  9. itzik.miro Member

    Joined:
    Oct 21, 2014
    Messages:
    5,431
    Likes Received:
    1,619
    Gender:
    Male
    הבעיה היא לא בהבאת רונאלדו אלא שמאז הוא הגיע נראה שאלגרי והשחקנים קודם כל מנסים לרצות את כריסטיאנו ורק אז לנצח.


    אלגרי מאכסב בענק בקטע הזה

    Sent from my SM-N950F using Tapatalk
     
  10. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,665
    Likes Received:
    14,889
    Gender:
    Male
    תראה זה גם קשור לרונאלדו כי מדובר בחתיכת פרימדונה והשחקנים לא רוצים לריב עם הסופרסטאר של הקבוצה, אבל בסדר גם בריאל זה היה ככה והם הביאו 4 צ׳מפיונס, הבעיה שאנחנו לא מצליחים להזין אותו כמו שצריך, זה גם באשמת אלגרי אבל גם באשמת חומר השחקנים. שלישיית הקישור של ריאל דאז היתה 2 רמות מעל זאת שלנו, ומי שאמור להיות ה״איסקו״ נראה השנה אבוד לגמרי, ממש כמו הצל של עצמו, האם זה יותר באשמת אלגרי או יותר באשמתו? אולי אתה יודע את התשובה כי אני לא :)
     
    תומר1989 likes this.
  11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    May 11, 2005
    Messages:
    9,610
    Likes Received:
    3,737
    הבעיה האמיתית הייתה בהימור על אמרה צ'אן - בטח שלא ברונאלדו.
    שחררו מהר מדי את סטורארו ועל מרקיזיו כואב לי בכלל לדבר. עונה שעברה שחקנו רוב הזמן 4-2-3-1 כך שהיה נראה ש5 מקומות יספיקו.
    זה לא עבד טוב כל כך ולכן אלגרי עבר ל4-3-3 שעשה טוב יותר גם לרונאלדו וגם קידם את מנדזוקיץ'. הבעיה שהמערך יצר בור בקישור(כי 5 שחקנים על 3 עמדות זה לא מספיק) וחוץ מזה דיבאלה מתקשה מאוד במערך הזה.
    תוסיפו לזה את הפציעות בהגנה ובקישור + השחיקה העצומה שחוו בנטנקור ומטווידי ותקבלו מצב של קבוצה שמתקשה מאוד בלייצר התקפות ועסוקה בעיקר בלשמר את עצמה. עד עכשיו בעיקר חולשת היריבות ומשחק אגפים טוב פתרו לנו את רוב הבעיות, אבל כבר תקופה שנראה שזה לא עובד,בטח מאז הפציעה של קנסלו.

    להפיל את זה על רונאלדו זו בדיחה. הבעיה גדולה מזה.
     
    itzik.miro likes this.
  12. uri מנהלים

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    16,753
    Likes Received:
    3,838
    Gender:
    Male
    אני רק מקווה שלקראת אתלטיקו יחזרו קייליני, בונוצ׳י, פייאניץ׳ ומנדזוקיץ׳ כי לדעתי הם ה-שחקנים הכי חשובים ליובנטוס העונה.
     
    itzik.miro likes this.
  13. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,665
    Likes Received:
    14,889
    Gender:
    Male
    להוציא את בונוצ׳י כולם אמורים להיות כשירים, נכון להרגע(צמד מילים חיוני כשמדברים על יובה)
     
  14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734
     
  15. VAR Member

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    15,268
    Likes Received:
    7,206
    ייקח לי זמן להתרגל לכך שאינטר משחקת בתלבושת בהירה ולאציו בתלבושת נראזורית.