הנציגים שלנו בחו"ל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Jul 14, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. סמואל אטו Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Messages:
    15,002
    Likes Received:
    4,649
    כשאני אומר אדם, אני לא מדבר על לחלק סוכריות לילדים בבתי חולים.
    רונאלדו הוא שחקן גדול, כי הוא שאפתן,רציני וממוקד מטרה.
    זלאטאן שחקן גדול כי יש לו נחישות, ביטחון עצמי גדול מהחיים ומוסר עבודה.
    אתה לא יכול להסתכל רק על משהו ספציפי, אלא על הכל כמכלול.

    טוטו חושב שהוא יצליח ושהכל מגיע לו רק כי הוא טוטו, בגלל זה ההשוואה שלך לא במקום.
     
  2. eran levy Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,699
    Likes Received:
    0
    יכול להיות שההשוואה שלי לא במקום, אבל מה שאתה אומר מתבסס על דעה אישית בלבד. לא אתה ולא אני יודעים בביטחון שככה הוא מתנהל. קשה לבקר באופן אובייקטיבי אדם שחצן, ויכול להיות שטוטו הוא כזה, אבל גם בדעות שמושמעות כאן יש יותר מדי יחס לאישיות ופחות ליכולת.
    אפשר להביט על אירוע אלי טביב בזווית אחרת: בן אדם בלי בטחון עצמי לא היה ניגש בשידור ישיר לעמדת השידור ומקלל את הבוס שלו.
     
  3. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,401
    Likes Received:
    1,351
    זה ממש לא קשור לאלי טביב, טוטו הוא בן אדם דוחה שיורק לבאר שממנה הוא שותה בכל פעם מחדש, זה היה כשעזב את פתח תקווה, זה היה כשעזב את בית"ר וזה קורה כשהוא בהפועל תל אביב, אם יש פירוש במילון לאמרה ילד חרא הרי שהפירוש צריך להיות טוטו תפוז
     
  4. סמואל אטו Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Messages:
    15,002
    Likes Received:
    4,649
    אני לא חושב שזה דבר לא טוב.
    האישיות זה החלק הכי מכריע ביכולת של שחקן ובמימוש הפוטנציאל, וכיאה לכך זה צריך לקבל חשיבות גדולה מהכישרון עצמו.

    זה נכון שאני לא מכיר את טוטו באופן אישי, אבל אפשר להסיק כמה דברים מלשמוע את כל המסביב(אנשים שכן מכירים את מעלליו) ומהעובדה הפשוטה שהוא עדיין לא מימש את עצמו בתור שחקן כדורגל(יש פה סימן קריאה ברור לאישיות שלו).

    בעניין ההתפרצות על טביב: לא טענתי שיש לו בעיות בביטחון עצמי(ממש לא) ודווקא בגלל היחס הלא פרופורציונלי בין הביטחון העצמי שלו לשאר האספקטים הוא כזה מושא ללעג. אם כבר רונאלדו וזלאטאן, אני יכול לציין שהם שחצנים, אבל לפחות יש להם על מה להשתחצן.
    חוץ מזה, אפשר להסתכל על זה אחרת - אדם עם ביטחון עצמי לא היה מרגיש שהוא צריך להוכיח לאלי טביב משהו, או לחילופין אדם קצת יותר מחושב היה מעדיף לשמור על הכבוד שלו מאשר לרדת לרמה הזו.
     
  5. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 12, 2013
    Messages:
    2,535
    Likes Received:
    852
    Gender:
    Male
    נראה אותו יורק לבאר ברוסיה.
    יש הרבה מקומות שהם יכולים להעלים אותו בהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  6. eran levy Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,699
    Likes Received:
    0
    יכול להיות שהמעבר הוא הדבר הכי טוב שקרה לו. בארץ מכירים את כל השטיקים שלו, ודווקא בגלל השם שיצא לו לא רוצים להתעסק איתו. קצת שקט מהבלגן בארץ לא יכול להיות דבר רע, ולצורך זה לא משנה אם זה בקורטריי או ביקטרינבורג.
     
  7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,317
    Likes Received:
    10,481
    לאחר שטל בן-חיים חתם בסטאנדרד ליאז' ויובל שפונגין עבר למונס "מתנדנד" נוסף מוצא בית לעונה הקרובה - אלמוג כהן ישחק בעונה הקרובה באינגולשטאדט מהליגה השניה בגרמניה.

    כזכור כהן שיחק בנירנברג במשך שנתיים וחצי, בינואר ביקש לעזוב במפתיע להפועל ת"א ובנוסף לא התייצב לתחילת האימונים של נירנברג ולפיכך קיבל הודעה שהוא לא בתוכניות לעונה הקרובה.

    שיהיה לו בהצלחה.
     
  8. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    היו כמה 'נשמות טובות' ששמו לטוטו רגליים, אבל רוב הסטיגמות נכונות. אני מאחל לו הרבה בהצלחה אבל לא אתפלא אם הוא יחזור לארץ עוד חצי שנה. המנטאליות שלו לא מספיק טובה כדי להתמודד עם השום-מקום הזה ברוסיה. הוא אוהב כנראה את המסיבות, השטויות של ת"א, היחס החם שמי אמר שהוא יקבל במקום אחר. אגב, בבית"ר הוא 'לא סיים בטעם רע'. רצו למכור אותו והורידו אותו להתאמן עם הנוער. אם כבר הוא סיים בצורה מכוערת בהפועל ת"א ש'הצילה לו את הקריירה' במובן מסוים ואני לא מדבר רק על ההתפרצות כלפי אלי טביב. תמוז הוא שחקן של חצי עונה. הוא היה הכי טוב בעונה הראשונה בהפועל ומאז כמעט כלום. כל דבר קטן מפריע לו להתרכז בכדורגל. הוא שיפר הרבה אלמנטים מבחינה מקצועית - אני זוכר בישולים מאוד יפים שלו למשל, אבל זה לא מספיק.
     
  9. Ice Cream חסה

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    8,375
    Likes Received:
    201
    רוסיה זה לא קפריסין, גם שם יש תקשורת ויש אוהדים שמאוד לא אוהבים בלשון המעטה שחקנים שצבע העור שלהם מזכיר שוקולד.

    בחייאת אמוק! ילד בן 18 שקיבל חוזה עתק, יחד עם אמא שלו הרגיש חופשי לבכות כל פעם שהוא לא אהב משהו, העז לקלל אוהדים שביקרו אותו (היחיד משחקני בית"ר עד היום שראיתי, ואני יושב מעל הספסל 6 עונות ברציפות) וכשביקשו מילד בן 22 שהרוויח יותר מחצי מיליון דולר למצוא קבוצה שתקלוט אותו כדי לעזור לבית"ר שהייתה במצב קשה, כשהוא כבר עונה לתום החוזה שלו - הוא נפנף הצעות של 120 אלף דולר מחיפה בלי שבכלל היה לו אכפת מקבוצה שעשתה המון בשבילו, המון. אז שלחו אותו להתאמן עם הנוער (בדיוק כמו שבנאדו עשה לשלומי אזולאי ו-ויאם עמאשה), שם הוא היה מאחר לאימונים, מקלל, רב עם המאמן איתן מזרחי ועושה בעיות. אדריונס הוא ילד זבל, רוסיה והשכר שזרקו לו שם רק יאיצו את תחילת הסוף שלו (ואולי גם לא, הלוואי, ושיהיה לו בהצלחה).
     
  10. Ice Cream חסה

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    8,375
    Likes Received:
    201
    והנה רק דיברנו - http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/494/785.html
    ולכתבה המקורית: http://www.sovsport.ru/news/text-item/628872 (לא, הם לא מדגישים את העניין שתמוז הוא שחקן חופשי, רק אומרים את זה. אבל איכשהו הם ברוסיה החליטו שהוא סנגלי...)

    גם אצלנו מספרים על שחקנים מוסלמים שבאים להיבחן, אבל ברוסיה זו ממש מכת מדינה. אני לא מקנא במה שהוא עוד עלול לעבור, כשבהיסטוריה של הליגה הרוסית שחקנים שחומי עור היו מקבלים קבלת פנים דוחה אפילו מהאוהדים שלהם.

    http://fanlokonn.nnover.ru/data/myupload/3/392/3392110/object-16-1187369429.Xxx
    זה השלט שאוהדי ספרטק הכינו במשחק הבכורה למי שעתיד היה להיות אחד השחקנים הגדולים בהיסטוריה של הקבוצה...
     
  11. danielone Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    2,353
    Likes Received:
    353
    זה שהאופי של השחקן הזה. גועל נפש, לא אומר כלום לגבי הרמה המקצועית שלו. נכון בשנה האחרונה שלו בבית"ר. ובשנה האחרונה שלו בהפועל. הוא התנהג בצורה מגעילה. ולכן לא היה בכושר טוב. מעניין מאוד איך הוא יסתדר ברוסיה.
     
  12. Ice Cream חסה

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    8,375
    Likes Received:
    201
  13. Ice Cream חסה

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    8,375
    Likes Received:
    201
  14. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,401
    Likes Received:
    1,351
    בית"ר התייחסה אליו לא פחות טוב מהפועל תל אביב והוא גמל לה ביריקה לפנים, בתור ילד בן 17 שדפק כמה גולים בפתח תקווה הוא קיבל חוזה גבוהה מאוד, זכה לדירה שקנו לו ולמענק חתימה של יותר ממיליון שקל, מהאוהדים הוא זכה לכל מה שהוא רק רוצה, אהבו אותו מאוד, מדי פעם שהוא הגיע למסעדה מסוימת בירושלים ששייכת לאוהד בית"ר פינקו אותו בלי חשבון ולא לקחו ממנו אגורה כי הוא שחקן בית"ר, כשאורית הרגישה לא טוב, בית"ר מיד הקפיצה לה רופא פרטי ומה שהוא ביקש הוא קיבל עד שהכסף הגדול נגמר ואז רצו למכור אותו כי הוא היה שנה אחרונה בחוזה והוא התנהג כמו אחרון המנוולים, הוא בעצמו אמר "מצידי שבית"ר תתפרק ותלך לאלף עזאזל, אני אעבור עם כרטיס חופשי ביד" ככה מתנהגים למועדון שנתן לך הכל? אני לא חושב, הוא אפס וכפוי טובה וכל מה שלא יעשו לו ברוסיה מגיע לו, גם אם ישרקו לו כל האוהדים הביתיים בוז צורם, זה יגיע לו.
     
  15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    11,089
    Likes Received:
    1,838
    נציגנו היום:

    ביבראס נאתכו לא פתח (מפתיע) אלא עלה לשחק בדקה 72 בניצחון החוץ של קאזאן 1-2 בדנמרק.

    דודו ביטון לא נכלל בסגל בניצחון החוץ החשוב של ליאז? 1-2 על קסטיני היוונית.

    ציריך הפסידה 2-1 לליבריץ? הצ?כית. ריקן השלים 90 דקות, הוצהב וסחט את הפנדל שהעניק לציריך יתרון מוקדם במשחק. אגב, השופט ששרק לפנדל לזכות ריקן הוא לירן ליאני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

    ליאור רפאלוב פתח והוחלף בדקה 65 בהפסד החוץ של ברוז? 2-1 לשלאסק ורצאלוב. עודד גביש ישב על הספסל המנצח.

    (יצאו מקוריים עם תוצאות המשחקים)

    עריכה: למען האמת, ברוז? הפסידה 1-0 ולא 2-1 כמו שכתבתי למעלה.
     
    Last edited: Aug 2, 2013
Thread Status:
Not open for further replies.