דיון העבודה הרשמי

Discussion in 'פורום אוף טופיק' started by A. Arshavin, Jun 24, 2008.

  1. REAL MADRID Member

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Messages:
    7,689
    Likes Received:
    0
    ככל הנראה אני אשכנע את ההורים להפעיל טיפה פרוטקציות ולארגן לי משהו טוב.. מסע השכנועים יתחיל מחר.
     
  2. Andrea21 Member

    Joined:
    Aug 22, 2005
    Messages:
    865
    Likes Received:
    79
    בתקופת התיכון לא הייתי עובד הרבה,לא בגלל שהשקעתי בלימודים אלא בגלל שהייתי עצלן מסריח,אולי שתי חופשים עבדתי ברשות הדואר כשאמא שלי סידרה לי,הייתי עושה 1400 שקל בשבועיים של עבודה מ7 בבוקר עד 12 בצהוריים - Not too bad is it?

    כיום אני באוסטרליה ואני עובד בחנות לניקוי יבש ועושה שם בעצם הכל,מהניקוי של הבגדים דרך הגיהוץ שלהם ועד השירות לקוחות,קיצור כוסית אש :]

    אני עובד 5 ימים בשבוע - שני עד שישי,משעה 7 בבוקר עד 3 וחצי אחה"צ עם הפסקת לאנצ' של חצי שעה באמצע,מידי פעם אני גם עובד בשבת(מתי שהבוס רוצה ללכת לפוטובול),משהו כמו פעם בחודש.
     
    Last edited: Jun 25, 2008
  3. פול סקולס Member

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    5,690
    Likes Received:
    324
    אתה אוכל רק ארוחה אחת בשמונה שעות?
     
  4. Andrea21 Member

    Joined:
    Aug 22, 2005
    Messages:
    865
    Likes Received:
    79
    יש לי עוד שתי הפסקות של 10 דקות,אבל אני לא אוכל בהן,אני מעשן סיגריה ומקסימום קונה פחית קולה באחת מהן.

    וכן אני בא ב7 בבוקר,עובד 4 שעות ואז יוצא לחצי שעה לאכול משהו,ואז חוזר לעוד 4 שעות וחוזר הביתה,לגיטימי מאוד לטעמי,וככה זה נהוג פה,יום עבודה הוא 8 שעות ובאמצע יש לאנצ' של חצי שעה,זה מספיק לדעתי.
     
    Last edited: Jun 25, 2008
  5. W.Rooney Member

    Joined:
    Apr 16, 2006
    Messages:
    4,521
    Likes Received:
    0
    התחלתי לעבוד בשבוע שעבר ב-TNT בקניון החדש במודיעין, ממש ליד הבית. עבודה נהדרת, אנשים נחמדים, כוסיות, חברים ובונוסים. 20 שקל לשעה, 6 משמרות בשבוע.
     
  6. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    אני מעדיף לחכות לחופש רק בשביל לישון...יש מישהו כזה או שכל החברים שלי עובדים?
     
  7. 亚历山大帕托 Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    13,734
    Likes Received:
    0
    איזה הזוי, לא הייתי מחזיק מעמד ככה. אני אוכל לפני שאני יוצא מהבית, אוכל בעבודה פעמיים (8 שעות משמרת) ואוכל כשאני חוזר הביתה לפני השינה. וכל זה ארוחות די גדולות ולא סתם נשנושים. לפעמים יוצא שאני אוכל 5-6 פעמים ביום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx. אני מתפגר בלי אוכל בעבודה.
     
  8. daniel_As Member

    Joined:
    Nov 10, 2007
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    אבא שלי רואה חשבון..רוב האנשים במשרד שלו הם יצורים :S
     
    Last edited: Jun 26, 2008
  9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    19,692
    Likes Received:
    0
    לי זה כבר עבודה אחרי צבא, פול טיים.
    לדעתי זה רצח הפסקות כל כך קצרות, אני בעבודה שלי לא מסוגל בלי ההפסקות (כשהפסקת צהריים היא באיזור השעה)
     
  10. לא מצאתי כינוי Member

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    2,890
    Likes Received:
    1
    אני עובד בגן אירועים באיזור(לא בעיר) On and off מאז סוף ינואר . לא כמלצר, אלא בעיקר נותן ליד לאחראי בתחום הלוגיסטיקה שמה(אם זה מדיח, מטבח, עזרה בסידור מכולות ציוד/שמירה על ניקיון במקום וכו'.). מרוויח אחלה שכר לגילי(23 שקל לשעה), עוד חודש וקצת אני מתגייס, אז באופן רשמי הפסקתי לעבוד - אבל אני עדיין פה ושם מחליף אנשים במשמרות ועובד מתוך רצון לעשות עוד קצת כסף וגם לשמור על תעסוקה.

    הא, ויש אחלה שעות (מינימום 10, אבל אם אתה רוצה אתה גם יכול לעבוד הרבה יותר אם אתה בא למשמרת הקמה של הגן שעתיים לפני בצהריים, או שאתה נשאר מעל 2:30 בלילה, ואז אתה יכולה להגיע ל14-15 שעות באירוע)
     
    Last edited: Jun 26, 2008
  11. samoel Member

    Joined:
    Mar 11, 2007
    Messages:
    2,517
    Likes Received:
    0
    שלוש שנים עבדתי בתור, עוזר מציל בימית (2000) . אין לי 18 ואני לא יכול לצאת לקורס מצילים בעקבות כך. חוצמזה שהשכר לא משוה, העבודה דיי קלה (עם אחריות רבה כי אני לא חאפר) ויש פווול כוסיות כמובן, אה ואנ ימקבל ארוחה בגלל פרוטקציות. בכל אופן, כמובן שרוצים אותי שם שוב השנה. אבל כבר אמרתי שאני תפוס ביולי (בגרויות בחצי הראשון, חופשות עם חברים בחצי השני) ובאוגוסט אני מתכוון לנסות להתקבל למלצרות איפהשהו ואז לעבוד 3 פעמים בשבוע גם כמציל. שהלחץ ירד אז גם לא ירצו אותי הרבה ואני אבקש לצאת לקורס מצילים(חובה להתחייב לעבוד במקום העבודה כדי שישלחו אותך לקורס) אני אוציא את הדיפלומה, אמשיך לחסוך לקראת השירות בצבא(קטן בגיל, מתגייס במרץ, ומתכנן לעשות קד"צ אז עוד יותר מאוחר יצא לי) וכמובן יממן את הקורס גלישה שאני מתכנן להתחיל ברגע שאני אחזור מחו"ל(באוגוסט כלומר). כן אני איש של מים.
     
  12. Love Is Red Member

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Messages:
    5,822
    Likes Received:
    721
    אני גר במקום שבו למעשה לא צריכים עובדים, ואפילו יותר מזה, רוצים להפטר מעובדים - באר שבע, כל מקום שאני שואל לא צריכים עובדים, ואשכרה אני צריך מזל בשביל לנסות רק להתראיין לעבודה, ועוד הרבה מזל בשביל להתקבל לאחת...
     
  13. ACBenb Member

    Joined:
    Dec 2, 2006
    Messages:
    2,868
    Likes Received:
    0
    עוד מעט אני ודוד שלי הולכים לכמה אולמות אירועים עדי לחפש עבודה בתור מלצרים.
    כדאי להתקשר אליהם קודם או פשוט ללכת ולבקש ולראות מה אפשר לעשות?
     
  14. spurs229 Member

    Joined:
    Apr 19, 2006
    Messages:
    5,840
    Likes Received:
    0
    לכו לשם, בטלפון הרבה יותר קל לנפנף אתכם.
     
  15. ACBenb Member

    Joined:
    Dec 2, 2006
    Messages:
    2,868
    Likes Received:
    0
    עוד הרבה המליצו לי ללכת ולא להתקשר קודם, זה מה שאני יעשה. תודה רבה!