Supercopa De Espana

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Aug 13, 2011.

  1. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,633
    Likes Received:
    3,524
    Gender:
    Male
    http://estaticos.marca.com/imagenes/2011/08/19/futbol/equipos/real_madrid/1313786481_extras_mosaico_noticia_1_g_0.Xxx

    יאללה, סולחה? איקר קסיאס, קפטן ריאל מדריד, התקשר לצ'אבי ופויול, הקפטנים של ברצלונה, במטרה להיפגש וללבן את העניינים לאור האירועים האחרונים במשחקי הסופר-קופה. קסיאס שוחח עם פויול אולם צ'אבי לא ענה לו כי היה אצל משפחה, והחזיר צלצול אחר-כך. המפגש עשוי לצאת לדרך בימים הקרובים. קסיאס נשאל לגבי העבירה הגסה שביצע מרסלו ואמר - "הכל נבע מאמוציות, הוא לא התכוון. אנחנו מברכים את האלופים". מנגד, קסיאס זעם על החלטות השיפוט של פרננדז בורבלאן. שני הצדדים חושבים שהתחממות הרוחות מיותרת ושהיריבות חצתה את גבול הטעם הטוב. המטרה העיקרית היא להבטיח שהאירועים האלימים לא יחזרו בסופר-קלאסיקו הבא. אסור לשכוח שהשחקנים אמורים לשתף פעולה במשחקי הנבחרת, אולם השחקנים דאגו לדווח לויסנטה דל-בוסקה שאין שום דבר על רקע אישי.

    גם מוריניו הביע חרטה על התקרית עם עוזרו של גוארדיולה וכשהתראיין לתקשורת אמר את הדברים הבאים - "יום אחרי המקרה עשיתי חשבון נפש עם עצמי והבנתי שטעיתי. לא הייתי נוהג כך שוב". בינתיים חורחה ואלדאנו הספיק לבקר את מוריניו על התנהגותו ואמר שאינה מכבדת את מועדון הכדורגל ריאל מדריד.
     
    Last edited: Aug 20, 2011
  2. xavi6 Member

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    7,893
    Likes Received:
    0
    הוא התקשר כדי להתנצל בפניהם על ההתבטאות שלו. חד וחלק. לא ללבן, להתנצל.

    שטיפת המוח של מוריניו כ"כ גדולה, עד שהיא גרמה לשחקן כמו קסיאס אשכרה להאמין שססק צלל במספריים של מרסלו...להתנצלות של מוריניו אני לא מאמין אפילו לא לשנייה אחת. הוא יעשה אותם דברים מתגרים גם במפגש הבא.



    השליחים מוריניו. פדרו צריך להיות שופט, לא מפספס שום דבר של החלאה פפה. במשחק הוא משתמש במרפקים יותר מאשר אשכרה עם הרגליים..
     
    Last edited: Aug 20, 2011
  3. doundoun Member

    Joined:
    Aug 15, 2007
    Messages:
    1,120
    Likes Received:
    94
    Last edited by a moderator: Aug 22, 2011
  4. Keyser Söze Member

    Joined:
    Mar 20, 2011
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    אני רואה שגם פיקה הצטרף לחבורה; מקבל ליטוף בכתף ותופס בכלל את הפנים.
    יש לו עוד מה ללמוד מבוסקטס ואלבס.
     
  5. Muurad Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    6,560
    Likes Received:
    58
  6. Bensh Member

    Joined:
    Jan 27, 2005
    Messages:
    6,643
    Likes Received:
    0
    במקרה ובוסקטס או אלבס עסוקים, הוא תמיד יכול לקפוץ לחבר מהבירה לאיזה השתלמות. בכל זאת הם מכירים מאנגליה...



    רגע, מה?! לא הגיוני שזו התחזות, הרי הוא לא לובש חולצה כחולה-אדומה!

    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
     
  7. RaulMadr!D Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    פשוט נפלא, הלכת ליוטיוב לחפש התחזות של רונאלדו ומצאת אחת מלפני שנתיים וחצי. אני גאה בך חבר - שאפו.
    תגידו לא נמאס לאנשים בארץ הקטנה והמתוסבכת שלנו לנסות להוציא את ריאל כאילו זה המועדון הכי גרוע בעולם וברצלונה זו קבוצה של מלאכים? אתה מביא פה איזה סרטון של רונאלדו מול מילאן מלפני שנתיים, אני יכול באותה מידה להביא לך 15 התחזויות של פדרו, בוסקטס, אלבס, מיצי, וייה ומסצ'ראנו רק משני הקלאסיקו האחרונים. מה ההיגיון שלכם בכלל? במקום לשמוח על ניצחון הקבוצה שלכם אתם הולכים כמו ילדים קטנים כדי לנסות להציג את הקבוצה שהפסידה לכם בסיכום שני המשחקים (למרות ששיחקה יותר טוב) כקבוצה שעובדת בשליחות אצל השטן הגדול מכולם הלא הוא מוריניו.
    יש לי חדשות בשבילכם - אתם לא משכנעים פה אף אחד עם כל הסרטונים האלה, אתה באמת רוצה להגיד לי שאני אמור להגיד "סבבה, רונאלדו מתחזה" על איזה הצגה מלפני שנתיים? אפילו אם תביא לי חמש הצגות שלו מהעונה האחרונה אתה לא תשכנע אותי חבר. רונאלדו פעם ב... עושה הצגה, אבל לרמה של בוסקטס ופדרו המגעילים הוא בחיים לא יגיע. ההבדל בין חבורת המתחזים שאצלך בקבוצה לבין שחקן או שניים בריאל שמדי פעם עושים הצגות הוא הבדל מפלצתי. בכל קבוצה בעולם שתביא לי אני אוכל להביא לך שחקן או שניים שעושים מדי פעם הצגות. אצל ברצלונה זו תופעה שרק נהיית חזקה יותר ממשחק למשחק, על אחת כמה וכמה כשזה נגד ריאל מדריד שמתחילה להראות שהיא יותר טובה ממנה.

    במקום להתרכז במה שחשוב וזה היכולת של הקבוצה שלכם על המגרש ולחשוב על נקודות חולשה ויתרונות שהיו במהלך שני המשחקים האחרונים, לדון בדברים המדאיגים אתכם בקשר להמשך העונה כמו היכן צריך לחזק עוד את הקבוצה ואיך פותרים את הבעיות שריאל יצרו בהגנה של ברצלונה אתם ממשיכים להתעסק בשטויות. חבל, כשאני אנצח אני לא אבוא לפה ואנסה לריב על מי יותר מלוכלך או מי יותר מגעיל, אני אשמח מהניצחון ואעבור הלאה להתמקד בדברים שצריך להתמקד בהם, ממליץ לכם להתחיל לנסות את זה. ערב טוב.
     
  8. Bensh Member

    Joined:
    Jan 27, 2005
    Messages:
    6,643
    Likes Received:
    0
    מה גם אתה רוצה עכשיו?