דווקא חילופים במקום. גאקפו נראה טוב מאיזק ופרימפונג היה זוועת עולם. אין לך משהו אחר מגומז אז הגיוני שיכנס. מקאליסטר ישרוד גם התקפה גרעינית.
יותר סיכוי לשלום עולמי מאשר שסלאח יעשה משהו מוצלח עם רגל ימין. סובוסלאי - רק לכסח ולרוץ. גלוריפייד ג'יי ספירינג. ליד מקאליסטר כל קשר ייראה וורלד קלאס.
מסלאח? כי הוא מסר את המסירה הזאת? אתה מבין שהוא מוסר קבוע את אותו כדור כל הזמן לא משנה מה קורה ברחבה? 1 ל100 זה יהיה מסירה גאונית, 99 פעם זה יהיה איבוד. ואם מוסרים לו לרגל ימין הלך הכדור. מת שמישהו פעם אחת יכין קליפ של מה שסבוסואלי עושה עם הכדור. אני לא חושב שאנשים בכלל קרובים להבין כמה הוא גרוע עם הכדור כשיש טיפה של צפיפות.
אני מבין שהוא מצליח לדחוף את הכדור קדימה, לא בורח ממנו, מלחיץ את השחקני הגנה שלהם, מייצר בלאגן. יש אינסוף הזדמנויות לבקר אותו העונה, הוא נכנס טוב מהספסל ולפחות לא מראה שהמעמד הזה מפחיד אותו.
הוא עושה פה מה שהוא עושה כל משחק. עוצר. מעביר לשמאל. מעביר כדור לעומק. אם יש מגן צמוד - איבוד או מסירה אחורה. אם נדרשת פעולה בימין - איבוד. בסוף הישועה מהשחקן הכי גמור - מקאליסטר. מוזר לי שמבטלים את הפנדל הזה, היה מגע, ביטול של VAR לא צריך להיות על דבר כזה. אם כבר אז השופט לא צריך מראש לשרוק על זה.
לא אמרתי שהוא מדהים, כתבתי שרוב מוחלט של סגל המשחק שלך נראה גרוע ממנו במשחק הזה. הוא נכנס טוב וזה לא מקרי שפחות או יותר מהדקה שנכנס שם במקום אקטיקה אתם דוחפים גבוה ומייצרים הרבה מצבים בקצב משחק גבוה. הינה יש לך פנדל. רק שהוא לא יבעט.
הלך הפנדל. חבל. לפחות נכנס השחקן מספר 1. אולי יש סיכוי עכשיו. גומז שיחק 20 דקות, זהו עכשיו צריך לנוח עד הידידות נגד פרסטון.
אני מסכים שמחצית 2 לפחות מנסים ומראים קצת כדורגל. אם כבר לעוף אז בסטייל. דווקא כשמשחקים קצת יותר טוב, סופגים. ליברפול. השוער הזה יכול לעצור משהו או רק צריך לבעוט קצת עם דיוק וזה גול בטוח?
אני באמת לא חושב שהוא יותר טוב מדודק ובארטז. אבל האשמה היא עלינו כי אליסון זה לא שוער שאפשר לבנות עליו. הוא מחמיץ כל עונה 2-3 חודשים ואתה רק מקווה שהנזק יהיה מינימלי בפוקס.