ליברפול 2025/26: FSG סוף סוף פותחים את הכיס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. oranfu Member

איזה תוצאה נוראית. גם לא משאירה סיכוי לגומלין וגם לא תבוסה אז הוא ינסה לגנוב דעת.

משחק של 5-0 קליל שלהם, לא פחות. יש להם משחקים יותר קשים נגד מועמדות לירידה בצרפת.

ואני חושב שזה אומר הרבה יותר עלינו מאשר עליהם. פתאטית זה אנדרסטייטמנט להגדיר את ליברפול של סלוט.
    לא רק שעלובים עם הכדור, לא רק שעלובים בלי הכדור אז גם עם כושר גופני של קבוצה ישראלית.

Scouser Tommy ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  2. alexshw Member

ברור שלא כמו בעונה שעברה, אבל פריז צריכה להיות בכל זאת מאוכזבת. לפי מצבים היו שווים 4-0.
    סלוט עשה אמורים. מערך פחדני, ועדיין הגנה חלשה וכלום בהתקפה.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  3. Esomech Member

קבוצה מתה.
    תוצאה לא מפתיעה, צורת משחק לא מפתיעה.
    יום חלש של פסז מול השער שלנו, גם בבונקר הזה היינו צריכים לקבל 4 חתיכות.

לא עושים כלום, לא מנסים לעשות כלום, ההשלכות של ההישארות שלו עד עכשיו על השחקנים האלה יהיו גדולות מאוד, בנה פה אופי ומנטליות של רכיכות אדישות שלא אכפת להם.

לצערנו ההפסד הזה כנראה לא יספיק כמותית בשביל להיפטר ממנו במיידי. המון מזל היה לו היום.
    שיחקנו חרא, אבל אנחנו יודעים שהאנשים המעורבים בתקשורת ידעו איך לסובב את זה לטובתו ואיך להפוך את זה ל2-0 ״מכובד״ אחרי התבזות מול סיטי, ולא יתייחסו להופעה הבזוייה הזאת (כרגיל)

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. Scouser Member

קבוצה מתה, גמורה.

שתגמר העונה הזו ובתקווה במקום 5. לא בא לי לראות שום משחק יותר.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אשכרה לא ראיתי אתמול רבע גמר צ׳מפיונס שלנו. זה דבר חסר תקדים מבחינתי, שפל של 25 שנה כאוהד של הקבוצה. לא הייתי מסוגל לצפות בחרא הזה וכשראיתי את ההרכב - עוד יותר.

דיכאון מוחלט. לא מבין מה הוא עוד עושה פה.

6. Scouser Member

זה חד משמעית השפל הכי גדול שאני זוכר. היו לנו קבוצות רעות יותר מבחינת שחקנים ותוצאות אבל כרגע אנחנו עולים לשחק כשברור לכולם שאנחנו לא מסוגלים לנצח כלום.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. oranfu Member

הקבוצה היחידה שהיתה יותר גרועה שזכורה לי ב-30 השנים האחרונות היא של הודג'סון, והיה שם סגל של אמצע טבלה במקסימום.

זאת קבוצה שבורה לחלוטין מקצועית, פיזית ומנטאלית. לא יאומן שלא נפטרו ממנו עדיין, כל הצדדים פשוט סובלים.
    לא שזאת הבעיה הכי גדולה, אבל השלשולים שיוצאים לו מהפה בכל מסיבת עיתונאים... הוא פשוט תבוסתן. להגיד דברים כמו "לא משנה מה עושים מבחינה טקטית אין לזה סיכוי מול פסז' בבית שלה" או "לא הכנסתי את סלאח כי לא רציתי שיתעייף סתם כי כל מה שהיה לנו לעשות זה להגן עוד 20-25 דקות בחצי שלנו".
    מכבי חיפה של ברק בכר הראתה יותר אמונה וביטחון עצמי מול פסז' מאשר ליברפול של סלוט.

פשוט דיכאון וייאוש טוטאלי ממה שנהיה מהקבוצה הזאת. חד משמעית להעיף את כל אנשי המקצוע שקשורים לקבוצה הבוגרת, כולל יוז ואדווארדס (שאני בטוח שלא רלוונטי בכלל ובכל מקרה יעזוב). זה שהוא עדיין המאמן זה פשע של המועדון כלפי האוהדים.

8. oranfu Member

לפי הטלגרף, FSG תומכים ומאמינים בסלוט ורוצים שיישאר גם בעונה הבאה ואז יקבלו החלטות אם להיפרד ממנו או להאריך לו חוזה.
    לעומת זאת, יוז ואדוווארדס (שגם מסיימים חוזה בקיץ הבא) לא צפויים להישאר מעבר לחוזה שלהם.

אז שוב אני שואל - מי אחראי לזה שהוא עוד המאמן? מי אחראי לכל התדרוכים? לי זה נראה ש-FSG החליטו שהוא נשאר, וזהו. ספק אם ליוז ואדווארדס יש בכלל מילה בנושא.
    המבחן של סלוט יהיה בעונה הבאה, יוז ואדווארדס בכל מקרה לא ימשיכו מעבר לעונה הבאה.

אפשר לקפל את העסק, חזרנו להיות קבוצת אמצע טבלה כמו שחששנו שיהיה בימים שאחרי קלופ.

רומאנו מיישר קו עם השמועות\דיווחים בימים האחרונים שקונאטה קרוב לסיכום על חוזה חדש.

רשמית רוברטסון יעזוב בסיום העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/4/26 ב- 20:36
  9. k_700 Member

אז יוז ואדוארדס בעצם הגיעו לליברפול כדי להיות על תקן חותמת גומי ויס מנים?

10. Ori8 Member

עוד טעות פטאלית של המועדון, שממשיך לאבד את מעט האשכים שעוד נותרו לו על הדשא.

העונה הזאת לא מעניינת אותי, ולדעתי כגיבוי הוא הרבה יותר מראוי להישאר ועוד יהיה אדיר בכל מועדון אליו יגיע.

באופן אישי מדובר כנראה בשחקן האהוב עליי ביותר בתקופת קלופ. עצוב ממש.

מקווה שיבחר נכון וילך לקבוצה בה ישחק כל שבוע ולא לאיזו טוטנהאם/מילאן שבה יימחק לגמרי.

מלך העולם.

LFC-Gerrard1 אוהב/ת את זה.
  11. k_700 Member

די נו מה גיבוי? מה אתה ברייטון? הוא לא בקצב, הוא נראה כמו שחקן עבר.
    אתה שואף איכשהו לחזור להתחרות בעונה הבאה, לא?

איטליה תקסום לו מאוד לעת זקנה. אין קבוצה בסריה א׳ שהוא לא יכול להשתלח להרכב שלה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. Esomech Member

תיהיה בטוח שיש להם מילה.
    לפני שבוע, FSG תומכים בסלוט
    אחרי סיטי FSG רוצים לתמוך בסלוט אבל הם לא עיוורים למה שקורה בקבוצה
    עכשיו שוב FSG תומכים בסלוט

וזה שלפני השיח היה בכלל זה שאדוורדס ויוז תומכים בו, ואין אלטרנטיבה.
    ועכשיו מאז ש״דלף״ שאדוורדס מאוכזב, ויוז מבוקש בסעודיה. פתאום רק FSG תומכים בסלוט.

לשני הליצנים הייתה אחלה שליטה עד עכשיו. הם כנראה בדרך החוצה כבר בקרוב מאוד. אז פתאום הם המסכנים שרצו לשנות אבל לא נתנו להם.

הם חלק גדול מזה. חלק גדול מאוד. פשוט הם החליטו לנטוש את הספינה כבר עכשיו.

ואדווארדס הוא חלק מFSG. צריך לזכור את זה. זה שהוא ממונה לנהל את המועדון, לא אומר שהוא עובד תחת המועדון. נשמע קטנוני, אבל בעיתונות של היום זאת סמנטיקה מאוד דקה שמשנה את התמונה מאוד. לא אתפלא אם עושים שימוש ציני בשם הזה בשביל לא להגיד אדוורדס בצורה מפורשת, שהוא לא יקבל את הביקורת חלילה, האגו מניאק הזה

13. oranfu Member

אוקיי, אז איך זה מסביר למה סלוט יישאר?

שלושתם צריכים ללכת הביתה מבחינתי. סלוט כי הוא המאמן הכי גרוע שדרך במועדון ויוז ואדווארדס שלא פיטרו אותו (או לא התפטרו אם הישארות שלו היא לא על דעתם).
    אבל כמו שאני רואה את זה כל התדרוכים מהתקופה האחרונה היא שהישארות של סלוט זאת החלטה של FSG ולא שלהם.

כמו שזה נראה יש הרבה יותר סיכויים שסלוט יישאר במועדון אחרי יוז ואדווארדס, זה אומר לא מעט לדעתי לגבי מי זוכה ליותר תמיכה מהבעלים.

אולי אלה תדרוכים של אדווארדס, אבל הם לא מוציאים אותו טוב אז אני קצת בספק.

14. k_700 Member

גם אם סלוט שורד את הקיץ הוא ברווז צולע יותר ממה שהיה טן האח בחודשים האחרונים שלו.
    3,4 הפסדים בתחילת העונה הבאה והוא יבעט. לא חושב שזה גם קריטי באמת להתקדמות שלכם בעונה הבאה בהנחה שתתנהלו כמו בני אדם בקיץ עם הרכש(ושם סביר שתיפלו).

15. Esomech Member

למה הוא פה עדיין זה שאלה טובה.
    את הגיבוי המלא מהבעלים שמעתי גם שבוע לפני שרודגרס פוטר, וגם שבוע לפני שדלגליש פוטר.

זה שיוז ואדווארדס בדרך החוצה זה לא אומר שלסלוט יש יותר גיבוי.
    על האכזבה של אדווארדס כבר שמענו, על ההצעות של יוז מסעודיה גם.

כל הדיווחים האלה בתקשורת כל יומיים, זה תדרוכים שמגיעים מהמועדון, קשה לי להאמין שהנרי או וורנר שולחים הודעות או מגיבים כל יומיים להודעות של ג׳יימס פירס.
    בין אם אלה אנשי הקש של אדווארדס שמנסה להוריד מעצמו אחריות, או אלה משחקי מו״מ מול מחליף פוטנציאלי. בין אם זה בעיניי חוזה ובין אם זה בענייני שליטה.

אחד הדברים שנאמרו על הגיבוי שסלוט זוכה לו מהבעלים, זה שהם חושבים שמגיע לו לפחות 4 חלונות העברה. זה נשמע לך מחשבה רציונלית שמגיע מFSG ותרבות הניהול הפיננסי שלהם?
    אחרי החלון של דלגליש ב11/12, הקופה נסגרה עד שהגענו לגמר הראשון מול ריאל.
    קלופ ששינה את המועדון הזה מהקצה לקצה, עבר חלון בלי רכש אחרי זכייה בליגת האלופות, חוסר חיזוק בקרייסס פציעות הזוי, חוסר גיבוי בקיץ של 22 אחרי שהפסדנו אליפות בנקודה וליגת האלופות לטיבו קורטואה.
    אז פתאום סלוט, זה שקיבל 500 מיליון ברוטו, לא כולל משכורות לשחקנים שלפני כמה חודשים אף אחד לא ראה באופק איתנו משלמים סכומים כאלה. הוא פתאום צריך 4 חלונות העברה? כאילו הולכת להיות פה עוד איזה מהפכה בסגל ורכש מאסיבי?

לא קונה את זה. זה תדרוכים שקל להוציא החוצה, אבל הם שווים לאפס במבחן המציאות.

הכל פה זה ספינים, לא אומר שאני משוכנע שסלוט יעזוב ונמאס להם ממנו, אולי הם באמת אוהבים אותו. אבל אני לא אפול מהכיסא בכלל אם זה יוצא עכשיו כגיבוי מהבעלים רק בשביל יחסי ציבור טובים ולהשכיח את כל עניין עליית מחיר הכרטיסים, או אפילו שזה דרך של אדווארדס להפעיל לחץ על FSG ולהפיל עליהם עוד יותר אשמה כי גם ככה יש עליהם עכשיו אש עם כל סאגת הכרטיסים.

אין מה להקשיב ולהתרגש לאף אחד מהכתבלבים האלה, מה שהם אומרים זה מה שהם רוצים להשמיע במועדון. לא משנה אם זה טלגרף/טיימס/גיב-מי-פוטבול. אין חשיבות לשם של הכתב או לאמינות של העיתון, נטו חשיפה.