כדורגל מצוין, משוחרר, דמבאלה זיין אותם פעמיים, שער גדול של קווארדונה, שליטה מוחלטת בכדור. תפרגן. ככה מנצ׳סטר סיטי הייתה צריכה להראות אם היה לה מאמן.
זה כזה חרא כי זה הרבה הרבה מעבר לסתם חבורת שחקנים שלא יודעת מה רוצים ממנה. זו קבוצת שחקנים שכנראה מנותקת לחלוטין מהצוות המקצועי שלה. אין שם שום קשר וגם לבקר את הסיטואציה הזו ואת ההופעות האלה זה באמת מיותר. אני לא יודע אם זה ברמת הסבוטאז׳ אבל זה ברור ששחקנים מעבירים את הזמן ומחכים שהעונה הזו תיגמר ונתחיל משהו חדש לגמרי. אין אופציה אחרת. זו כרגע קבוצה בלי מאמן, וכנראה לא כי סלוט מאמן גרוע כלכך אלא בגלל שהוא פשוט מזמן איבד את התפקיד שלו בפועל.
כשסיטי שיחקה נגדנו בימי השיא שלה היא נראתה פי כמה וכמה טוב יותר מזה. לא היה אפשר להחזיק בכדור ליותר מ2 שניות.
גם פה אתה בעיקר יכול לצלם את הכדור. חוץ מוירץ מול 8 שחקנים מהירים ממנו אתה לא מחזיק בכדור לשנייה. היו להם פה חוץ מהשני שערים עוד ארבעה מצבים מצוינים וכל זה כשאתה כל כולך מתבנקר בלי כוונה בכלל ליזום משהו. בימי פפ הגדולים השארת שטח לסיטי. מי לא מדהים היום בפריז? דזרה דואה?
בסדר כי אני אפס...לא כי הם כאלה גדולים. זה שהם ענקיים לעומתי זה ברור. המבחן שלהם יהיה נגד באיירן מינכן.
הם קבוצה טובה, אבל הם לא כאלה טובים. היו הרבה יותר טובים בעונה שעברה. הם משחקים פה נגד קבוצה פתאטית שאין לה בכלל התקפה אבל גם אין לה מושג\חשק לעשות הגנה. הם לא יפגשו העונה עוד קבוצה ש"לוחצת" עם 3 שחקנים ואז משאירה להם בור באמצע המגרש לעשות מה שבא להם. אבל גם כשחוטפת את הכדור אין לה מהירות\כח לנסות לעקוץ במתפרצת. וכן, אני חושב שסלוט עד כדי כך מאמן גרוע. הוא בקריסה מוחלטת, אין לו שום מושג מה לעשות. זה שנתנו לו להגיע עד המצב הזה כשזה ברור שהוא דג מחוץ למים זה ביזיון מטורף.
הם נראו נהדר מול צ׳לסי והם משתעשעים נגדכם. הם קצת מזלזלים כשהם ברחבה שלכם, אולי כי מרגישים שגם בעוד 20 שעות של משחק לא תעברו את החצי. לא מאשים אותם, קשה לשחק במאה קמש מול שטיח. זה קצת אכזרי להגיד שהם לא כאלה טובים. גם שנה שעברה היו בררה בשלב בתים והעלו הילוך אחר כך וכרגע זה נראה שזה מה שקורה אצליהם. ההגרלה לא סידרה להם את הטיול שנתי של ארסנל אז הם באמת יצטרכו להיות אדירים כדי לעשות גמר שני ברציפות שזה דבר קשה מאוד.
שיהיה להם בהצלחה אני בעדם בסיבובים הבאים. רק לא ארסנל. מי יציל את הקבוצה שלי? סלאח נראה כאילו תיכף הוא קופץ על סלוט ומביא לו ביס בקרחת.
כמה מצבים מול שוער הם חירבנו כבר? 5? תוצאה גדולה לסלוט. יוכל להגיד שעם פחות ריכוז היה נגמר 9-0 לצרפתים. מאמץ גדול שלכם.
יפה 2-0. מה שסלוט חיפש, עכשיו יוכל לגנוב דעת להגיד שאם רק הגרוזיני היה מציל קצת היה תיקו. יאללה לפולהאם.