ליברפול 2025/26: FSG סוף סוף פותחים את הכיס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. oranfu Member

להביא שחקן אגף בכסף של מועדון רציני, כזה שלא הוציא כסף על רכש עשור בערך.

12 מיליון פאונד שכר הופך אותו למשתכר השני\שלישי בקבוצה.
    זה אולי לא מטורף עבור מועדונים אחרים, אצלנו יש רק 2 שחקנים בהיסטוריה שדגדגו חוזה כזה, ואן-דייק וסלאח.
    וגם זה רק כשהיינו עם הגב לקיר וזה היה לתת להם חוזה כזה או לאבד אותם בחינם.

אגב, אין סיבה לחשוב שדיאז היה עושה אצלנו הבדל משמעותי העונה. סלוט העדיף עליו את גאקפו בעונה שעברה אז או שהוא היה משחק על חשבון אקיטיקה בהתקפה או שהיה עולה מחליף כשסלוט רוצה לתת לגאקפו לנוח (וסלוט שונא לעשות חילופים).

2. Scouser Member

יש טעם לראות היום בכלל?

מודה ומתוודה שדילגתי על סיטי בשבת. לא ראיתי טעם לראות סוף ידוע מראש. הערב כנראה אצפה אבל אצטרך כמות יפה של אלכוהול כדי לשרוד. לא רואה איך יוצאים עם פחות מ3-4 חתיכות משם. הקבוצה נראית מפורקת לחלוטין, בעיקר מנטלית. מהרגע שהם ישימו לנו את הראשון האחרים יגיעו במהירות.

3. k_700 Member

דיאז ביקש שכר סביר לגמרי לרמה שלו.
    בערך מה שהווינגרים הבכירים באירופה מרוויחים(פלוס מינוס).
    אין פה משכורת דמים שהוציא בשעתו מאנה מבאיירן או אלכסיס מאתנו שאתה אומר עם כל הכבוד, ביי.

12 מליון פאונד לשבוע עם עוד 3 מליון פאונד בבונוסים. משכורת של ווינגר שהוא וורלד קלאס בשיא של הקריירה. החלטה איומה שלכם.

אורן, הוא שיחק המון אצל סלוט בשנה שעברה. אין לי ספק בכלל שאם היה בסגל היה משחק המון וכנראה גם יותר מגאקפו כי הוא פשוט יותר טוב. סלוט לא מרגיש לי כמו מישהו שבכלל מחזיק משחקנים צעירים וההשפעה שלהם, אז הוא מתאבד לגמרי עם גאקפו מאה אחוז מהזמן.

4. alexshw Member

הרבה פעמים שמצפים לשחיטה, זה מסתיים רחוק מכך.

5. oranfu Member

סלוט העדיף את גאקפו על דיאז באגף בעונה שעברה.
    אין סיבה לחשוב שהיה מעדיף את דיאז על גאקפו העונה, ההיפך.

בתיאוריה אפשר לעקוץ גם, יש לנו את השחקנים בשביל זה.
    אבל סביר שזה ייראה זבל כמו ב99% מהמשחקים והשאלה העיקרית היא אם זה ייגמר ב3-0 סולידי או 6-0 פחות סולידי.

6. k_700 Member

סלוט לא חשב שיש לו חלוץ מספיק טוב אז שיחק עם דיאז חלוץ בעונה שעברה.
    קשה לי להאמין שדיאז היה מסופסל אצלו.
    כנראה היה מתחיל את העונה הקרובה כחלוץ כי ראית שלקח לו איזה שלושה חודשים להאמין שאקטיקה מסוגל לשחק 90 דק׳ ועם הזמן היה משחק איתו גם באגף כי הוא פשוט טוב מגאקפו.

אני חושב שבמועדון יותר משנה פשוט סימנו את היציאה הזאת של דיאז. לא שמעת בכלל שום שמועה על דיונים איתו על משכורת חדשה. פשוט רצו לקחת את הכסף ולברוח לפני שהערך יאבד. זו הייתה האסטרטגיה. הם ידעו מראש שהולכים על איזק ואקטיקה ביחד.

7. oranfu Member

הוא לא היה חשוב לצוות המקצועי\ניהולי כמו שאתה חושב שהוא היה, זה התבטא גם בהעדפות של סלוט וגם בנכונות של ההנהלה לתת לו חוזה שמשתווה לשל ואן-דייק.
    זה בנוסף לזה שהשחקן לא רצה להישאר.
    לא היו שום דיונים איתו על חוזה חדש כי אף אחד מהצדדים לא היה מעוניין בזה.
    ושוב, כשהוא נמכר היו לו עוד שנתיים בחוזה. אנחנו רואים שבמועדון לא מתחילים לדבר עם שחקנים על חזוה חדש כשיש להם עוד שנים בחוזה, על אחות כמה וכמה שחקן שגם ככה החוזה שלו הוא עד גיל 30.

8. k_700 Member

אין לי ספק שלצוות מקבלי ההחלטות הוא לא היה חשוב.
    אבל אם היה נשאר אצל סלוט בסגל הוא היה משחק והמון.
    היה פותח את העונה כחלוץ, היה עובר לאגף עם הזמן.
    משער שגם בתקופה שסלאח היה מושבת בגלל הריב הוא היה משחק גם בימין.

ההנחת עבודה שלך שהוא היה סוג של ריו בסגל כי לסלוט היה גאקפו ולגאקפו יש קלטות סודיות על סלוט קצת מוטעית לדעתי.
    גאקפו פשוט משחק המון כי סלוט לא מחזיק מהשחקנים הצעירים שיש לו+קייזה(שהוא אף פעם לא באמת רצה). זה לא היה הסיפור אם היית משאיר לו את דיאז.

אין ספק שתכננתם את המכירה של דיאז בדיוק בקיץ הזה. אני טענתי שזה משהו שתכנתתם לפחות שנה מראש. רציתם שיגיע לגיל 28, העונה האחרונה שהקבוצה התרוממה לאליפות היוותה טיימינג מושלם מבחינת האטרקטיביות שלו, שנתיים לסוף חוזה. תכננתם את זה.

מקצועית? החלטה מזעזעת. קשה מאוד להחליף ווינגר שהוא טופ 5 בעולם על העמדה שלו וכשבשורה התחתונה המסר שיוצא מכל זה הוא שפשוט לא רציתם לשלם לו 230 אלף פאונד לשבוע. זה די פשוט.
    לא היה שם מקרה דומה לקאסמירו שזכה בהכל ורצה 350 אלף פאונד בשבוע בגיל 29.

בכלל מה המסר שאתם יוצאים איתו? תשחק אצלנו עד גיל 28 עם חוזה מגוחך, נמוך מהחוזה של קובי מאיינו, תצטיין, תתן דאבל פיגרס כמה עונות, תגיע לשיא ונחפש לעשות עליך קאש אאוט אלא אם אתה ברמה של קונטנדר לבלון ד׳אור ותפרת עונה של מעורבות ב50 שערים?
    העברת את קובי בראיינט בשיא, ב2005 לשיקגו בולס. זה מה שעשית.

9. oranfu Member

אם הוא היה פותח כחלוץ אז הוא היה פותח במקום שחקן ההתקפה היחיד שתפקד אצלנו בתחילת העונה, ה"רווח" לא היה משמעותי (אם בכלל).

את דיאז בימין כבר ראינו בעבר. מרשים הוא לא היה.

הנחת העבודה שלי לא שהוא היה סוג של ריו אלא שהוא היה שחקן מחליף\רוטציה עם גאקפו ואני לא חושב שזה משמעותי.

בהחלט תכננו מכירה שלו בקיץ האחרון. לפי חלק מהדיווחים הוא ממש רצה ללכת עוד קיץ לפני אבל ביקשנו ממנו עוד עונה בשביל לעזור לצוות המקצועי החדש.

אתה אומר 230K כאילו זה נו בריינר ושוב נזכיר שבכל ההיסטוריה היו לנו רק 2 שחקנים שקיבלו חוזה כזה (או גבוה יותר).

"תצטיין, תתן דאבל פיגרס כמה עונות" בוא, למעט העונה האחרונה הוא היה אנדרוולמינג כמעט בכל התקופה אצלנו.

מה המסר? לא הבנתי את מי אתה שואל בדיוק, אני הרי בא בטענות לבעלים האלה כל הזמן על חוסר האמביציה שלהם והקמצנות בחוזים היא אחת הסיבות.

חפרנו יותר מדי על שחקן לא מעניין מבחינתי.

אנחנו כבר לא מתייחסים לזה פה אבל באמת השלשולים מהפה של סלוט בכל ראיון ומסיבת עיתונאים זה משהו לא יאומן.
    רק עכשיו קלטתי שהוא העביר ביקורת על מאמרדשווילי על ההפסד לסיטי ("במשך 35 דקות לא היינו צריכים בכלל שוער וב-20 דקות שלאחר מכן קיוויתי שהוא יעצור כמה כדורים אבל זה לא קרה"). כן, השוער היה הבעיה שלנו במשחק הזה...
    אני חושב שכבר בעשרות מסיבות עיתונאים הוא בא בטענות לשחקנים אינדווידואלים.
    אחר כך ישאלו למה המנטאליות של הקבוצה בקאנטים.

נערך לאחרונה ב: ‏8/4/26
  10. Ori8 Member

זה אף לא לא נעים לרצות שהקבוצה שלך תפסיד, אבל מאחר והחשש היחידי שלי כרגע בחיים מסתכם באפשרות שסלוט ימשיך עונה הבאה - אני מעוניין בכל תוצאה שתגרום להם להבין שזו לא אופציה. בזה אני נתלה כרגע עד שאדע אחרת.
    לכן גם במצב הזה ליגת האלופות פשוט לא מעניינת אותי.

אז אם 0-5 לפסז יעזור להשיג את מטרת העל, then so be.

11. oranfu Member

חושב שאין לזה משקל גדול. נצחון כנראה יעזור לו, אבל אלא אם תהיה פה תבוסה משמעותית מאוד (יותר מ-5) זה לא ישנה הרבה. מה שחשוב מבחינתם זה אם הוא ישיג טופ5. בלי זה הוא יילך הביתה כמעט בוודאות מוחלטת לדעתי. ישיג טופ5 וסיכוי סביר שהוא יישאר גם בעונה הבאה.

רוצה לנצח אבל אדיש להפסדים.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רוצה לנצח את המשחק, אני אוהד הקבוצה וזה רבע גמר אלופות.
    מי שרוצה להפסיד כדי שסלוט יעוף, סבבה, אני פשוט לא חושב שאם מפסידים אז סלוט עף או שיש הבטחה כזאת. אולי אם נושפל 6-0 או 8-0 אז זה משמעותי, לא יודע.

ההרכב תמיד מבאס אותי כי אמרתי כבר שלדעתי ריו כרגע השחקן התקפה הכי טוב שלנו, שיפתח וכל יתר ההרכב לא כל כך מעניין אותי האמת. בכל אחד מיתר השחקנים יש מינוסים ברורים העונה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. הווארד ווב Member

הם מקבלים בין 1.75 ל1.80 על ניצחון תיקו\ליברפול זה בין 4 ל4.20
    אני חושב שיש סיכוי להפתעה היום.

14. k_700 Member

לפי מירב הדיווחים שאני קראתי הוא רצה ובצדק שדרוג בשכר ושידרתם לו שזה בכלל לא בתוכניות שלכם או שיש סדר חידוש חוזים בתעדוף על פניו.

בכל עונה ששיחק אצלכם כמות סבירה של משחקים הוא כבש בדו ספרתי או היה על קצב של דו ספרתי(החצי עונה הראשונה).
    בעונה השנייה אצלכם שיחק משהו כמו 20 משחקים, חלקם לא בהרכב וגם שם היה אחראי ל8 שערים.
    אם הוא אנדרוולמינג אז כל ווינגר ששיחק באנגליה ב5-6 שנים האחרונות יכול להכנס לרשימה כאנדרוולמינג. אין אחד שלא תמצא אצלו עונה או שנה(אם קוראים לך אנטוני גורדון) רעה מאוד.

בקשר לגיבוי לגאקפו.
    לדעתי בסוף כדי להדוף ביקורות ולא לפתוח עוד חזיתות סלוט לא היה יכול להתחמק מדיאז ופשוט להשאיר אותו שנה שלמה כאיזה מחליף לגאקפו שנכנס דקה 65. זה לא היה עובר חלק. שנה שעברה גאקפו נראה הרבה יותר טוב ודיאז ענה לו על הצורך באמצע אז זה עבר מתחת לראדר.
    העונה? לדעתי בסופו של יום דיאז היה מוצא אצלכם את הדרך להרכב כווינגר. משחקנים צעירים הוא כאמור לא מחזיק ולא התיימר להחזיק, אז ריו שלכולם ברור שצריך לראות הרכב רואה פירורים.

15. k_700 Member

רץ לשים 3-0 פריז. תודה.