אין סיפוק כמו לראות מנהל גרוע אוכל את מה שהוא בישל. האירוניה שהם לרוב לא מבינים שהם הבעיה. אגב לדייץ’ היו את האחוזים הטובים ביותר מכל המאמנים תחת הליצן הזה, אז בהצלחה עם זה.
ב- 1970 ישבו זוג הורים אוסטרי ובחרו לקרוא לילד אדולף כשזה שם המשפחה שלהם. איזה טירוף. זה ייחשב אנטישמיות אם הוא יוריד את טוטנהאם ליגה?
זה בסדר, יש בבאיירן מינכן ונבחרת גרמניה כדורגלנית ממוצא טורקי בשם Alara Şehitler. לפחות היא משתמשת בשם הפרטי כשם הבמה.
ווקר המאמן הבא מהפס ייצור של פפ PEP’S NEXT PRODUCT | UEFA B coaching with England icon Kyle Walker - YouTube
אם הם יביאו את דייץ' זה ייצור סיטואציה מצחיקה שבה ווסטהאם וספרס מתחרות בפורסט על הירידה, והמאמנים שלהן אימנו את פורסט *העונה*. מתאים לי שספרס יירדו, קודוס במחיר הנחה זה אולי לא סלאח אבל לא בטוח שיש טובים וריאלים ממנו בשוק.
הבעיה בקודוס זה שהוא פצוע ויותר מדי זמן. יהיה מסובך לגעת בו במצב כזה. באסה שטודור הלך, זו הייתה ירידת ליגה בטוחה. אגב, הם בודקים אפשרות לשים את בן דייויס מאמן חחח בור של חרא. Shout out that random assistant manager who was hired and sacked before his work permit even cleared, what a club
קין יעשה להם טרור, לא יהיה אדישים שלא רצים Next Tottenham manager prediction as Roy Keane and Harry Redknapp point made | Football London
פורו ואפילו אודוגי זה מאסט לכל קבוצה בליגה. אבל אני הייתי לוקח את ואן דה וון קודם כול. בלם על- זה ריאל מדריד מטריאל.