ארסנל 2025/26: ברטה טיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Clock End Stand, ‏5/8/22.

1. k_700 Member

תירוץ של לוזר.

עוד מעט יגידו לנו שהוא בעצם עושה אוברדוביץ' בגמר כדי להרדים את פפ והיריבות.

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. k_700 Member

למה בכמה תארים זכיתם ב20 שנה האחרונות שאתה יכול לברור לי פה תארים?

30 ומשהו שנה אגב לא זכיתם בתואר הזה.

3. cheddar Member

אוקי זה באמת יותר מדי זמן.
    בעונה הזאת אפשר קצת לברור כשיש דברים יותר טובים בדרך, בעונה הבאה שכולם יתהפכו עלינו תביא לי ת'גביע הזה

נערך לאחרונה ב: ‏23/3/26
  4. oranfu Member

אבל מה זה לברור? אתה בגמר, זה כבר לא מוסיף לך יותר עומס או משהו כזה. משחק אחד, אתה כבר שם, האוהדים שלך בוומבלי.

האם הזיז לליברפול שלא זכינו בתואר הזה בעונה שעברה?
    זכינו בזה לפני שנתיים עם חבורה של ילדים, היה נחמד.
    האם זה מאוד הפריע כשזכינו באליפות? לי לא.
    העונות של קלופ הרגילו אותנו להתמודד (וגם לזכות פה ושם) בתארים הכי גדולים, גביע הליגה זה בונוס נחמד.
    חוץ מזה שבמקרה שלנו המשחק ההוא נגד ניוקאסל הדליק הרבה מאוד נורות אדומות. לא נתנו לו עדיפות נמוכה (כמו שאתם לא, זה סתם תירוץ), פשוט נראינו בו גרוע.
    זה היה סימן ראשון שהקבוצה לא בירידת מתח כי הליגה הוכרעה אלא שהקבוצה בדרך לקריסה מקצועית.
    את מה שראינו אז (בהופעה מביכה) אנחנו רואים כבר על בסיס קבוע כל העונה.

ואני לא אומר שזה מה שיהיה עם ארסנל.

פשוט פה היה גמר נגד הטוענת השניה לכתר, "הקבוצה לנצח" if you will, ובמקום לבוא ולהראות שאתם הטופ דוג החדש שיחקתם בגישה השלילית של ארטטה של קבוצה שכאילו באה להפתיע ולעקוץ משחק גביע נגד יריבה עדיפה.
    זה חד משמעית התואר הכי פחות חשוב שיש לכם העונה, ועדיין אני חושב שלא הייתי אוהב את זה אם הייתי אוהד ארסנל. יותר מהתואר עצמו זאת הגישה, לדעתי.

אני אגיד עוד משהו, שאולי לא אומר הרבה ואולי כן - לאורך זמן רק מאמנים התקפיים ואמיצים בונים קבוצות חזקות לאורך זמן בליגה הזאת.
    יכול לבוא איזה מאמן כמו קונטה ולקחת תואר עם סגל חזק, אבל זה יהיה פיק קצר מאוד. אני חושב שאם ארטטה רוצה להמשיך לזכות בתארים בעונות הבאות זה לא יילך בגישה כזאת.

5. סמואל אטו Member

אני פשוט לא מבין את המרדף הזה אחרי עוד גביע שהוא בעצם אותו טורניר שכבר קיים תחת שם אחר.
    כמה אנרגיה משקיע מאמן כמו פפ על הטורניר הזה(שכולל חצי גמר כפול) בעונה שגם ככה עמוסה במשחקים. ועכשיו הוא יחגוג גביע בלי שום חשיבות, עם הופעה טקטית מוצלחת, אחרי שבליגת האלופות איבד שוב את הראש. זה הזיה.

כל זה כמובן לא בשביל להוריד מכישלון של ארטטה אתמול. מילא להפסיד, מילא להפסיד לסיטי, אבל ארסנל נראו מובסים. אפילו לא נתנו פייט אמיתי.
    אמרתי בתחילת העונה שעשו רכש טוב שיחזק את הרצפה אבל לא יגדיל את התקרה. הכישלון עם יוקרש עצום וארטטה רק מגדיל את זה עם כמות הדקות שהוא ממשיך לתת לו(אם השחקן הזה מסוגל לשים דו ספרתי בפרמיירליג, אז אני בטוח שערן זהבי היה יכול להשתלב בכל ליגה). הניסוי הזה נכשל ומכשיל את ארסנל. השאלה אם ארטטה יעשה חושבים.

6. cheddar Member

אנחנו לא הטופ החדש, מתישהו בתקופות של סיטי היה פחד שהם הולכים להשתלט על הליגה ולא ישארו פירורים לאף אחד אחר וקבוצות בקושי עברו את החצי מולם לפעמים, זה לא המצב כרגע.

7. Clichy COYG

אוברול הוא לא עומד בציפיות ממנו העונה אבל ייאמר לזכותו שמינואר הוא שחקן ההתקפה הכי טוב שלנו (לא אתגר כזה גדול).

העניין הוא שהוא תלוי בקבוצה שמסביבו - הרבה יותר משחקן כמו אקיטיקה, פדרו או אפילו האלנד. וההבדל העיקרי משנים קודמות הוא הפרסונל ב-2 עמדות: מגן שמאלי וקשר 8.
    את העמדה של המגן השמאלי איישו בשנים האחרונות זינ'צנקו, לואיס-סקלי וקלאפיורי - כולם עם יכולת גבוהה להכנס לאמצע כאינברטד ולהוות חלק מכריע בהנעת הכדור ושבירת קו הקישור, לעומת היום שהינקפייה מאייש את העמדה ויש לו 0 תרומה בהקשר הזה.
    ובעמדה של ה-8 התרגלנו לראות את ג'אקה, סמית' רואו והאברץ - כולם עם אוריינטציה הרבה יותר התקפית מרייס ברמה של תנועה ללא כדור ואיום על השער.

והדבר הזה פשוט מסרס אותנו התקפית. במקום שיהיה overload בקישור ועם שחקנים טכנים, הכדור רוב הזמן נע במרובע שבין הבלמים לרייס וזובי - מה שגורם לנו להגיע למעט מצבים.

והכל כמובן נעשה ב100% מודעות של ארטטה. את מלכת היופי לא ניקח, בוא נראה אם זה יספיק לאליפות...

8. k_700 Member

9. עידן444 Member

החדשות הטובות הן שגבריאל היה שחקן ההרכב היחיד ששיחק אתמול ויש כאן כמה שחקנים שהפסידו אתמול לקבוצה שהיא ממש לא נחותה מהם ברמה. בן וויט זוועת עולם. את סקיילי ארטטה די גמר. מרטינלי כבר הוכיח כמה פעמים העונה שהוא לא מסוגל להתבלט גם מול קבוצות מליגות נחותות, אפילו כשזו היתה מאנספילד. זסוס נראה כמו שחקן שפרש. האברץ ב 10 עבד כל כך טוב מול סיטי, אז למה לא שוב? מוסקרה מוכיח יכולות גבוהות בסיטואציות מסויימות אבל בסך הכל אפשר להגיד שהוא בלם בעייתי מאוד בשלב זה.

החדשות הרעות זה שאני לא בטוח מי ומתי אמר לחזור. זה מדהים הנזקים שארסנל סופגת בכל פגרת נבחרות.

והחדשות הכי רעות הן שככה ארסנל נראית לאחרונה גם בהרכב מלא יותר.

זה נחמד כישראלים להתלהב מדניאל פרץ אבל בואו נגיד את האמת- זו היתה הופעה בהזמנה לשוער. מחצית ראשונה הוא היה די מובטל. ובמחצית השניה קיבל כמה כדורים נחמדים לפוזה אבל לא משהו ששוער רציני אמור לספוג.

Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  10. Roma מנהלים

אני לא רואה איך אפשר לשאוב אופטימיות מהמשחק אתמול גם גבריאל נפצע וגם ההרכב הראשון פשוט מזעזע.
    לפחות רשימת המכירות לקיץ ברורה.
    להגנת שחקני הספסל אפשר לומר שאי אפשר למחוק אותם רוב העונה ואז לצפות מהם להציל אותך.

מרטינלי כל כך גרוע ועם הראש ברצפה שאחרי עבירה הוא דוחף את השופט שיזוז מהכדור.

Clock End Stand ו-עידן444 אוהבים את זה.
  11. alexshw Member

הידוענים יכולים לנשום לרווחה, ארון רמזי הודיע על פרישה.

12. cheddar Member

צריך לתת לארטטה עונת כבוד נוספת סטייל סלוט ואז הביתה, אי אפשר לראות את זה

13. k_700 Member

כבוד על מה?
    זכית במשהו?

14. cheddar Member

לעומת הדברים האחרים מרגיש שהליגה כבר עמוק בכיס, כולם מבינים שיש צחוקים ויש חלאס.

15. עידן444 Member

יש מישהו שלא השלים עם זה?
    יש פה מישהו שחושב שמגיע לנו לצאת עם משהו מהעונה הזו?
    אפשר להגיד הרבה דברים בגנות ארטטה ואני אגיד רק דבר אחד-
    מאמן שקיבל את כל מה שהוא רצה, עם סגל ענק(לדבר היום על חסרונות של שחקנים שביננו- גם איתם זה נראה אותו דבר, זו בדיחה), ובמשך שבועות על גבי שבועות הוא זורם עם זה שהקבוצה שלו משחקת כדורגל כל כך עלוב- לא ראוי לטייטל של מאמן כדורגל. הוא לא במקצוע.
    בין אם זה בגלל שזה הכדורגל שהוא רוצה ובין אם הוא היה רוצה לראות כדורגל אחר- בשני המקרים- אסור לו לעבוד במקצוע הזה!