מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

  1. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    לא מבין בכלל למה חשבו על הצבת חרזי בהגנה, למה ללכת אחורה? חרזי לא יכול אפילו לעלות להתקפות כי הוא לא יספיק לחזור.. כשזה יקרה, מי בדיוק יחפה עליו? פאוליניו ובירם? בלתי אפשרי מול בית"ר. רק כאשר אין ברירה צריך לעלות את חרזי לדעתי.
    ולגבי משומר עצמו - נכון שהוא גרוע בהתקפה, אבל בהגנה הוא בסך הכל היה פשוט אדיר היום.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏5/11/07
  2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה באמת מוזר מה שלוי עושה,אם הוא רוצה לפתוח עם חרזי שיפתח,אם לא שלא ישגע אותו..
    כעיקרון משומר משחק טוב מאוד העונה[בין היחידים שכל הזמן נותנים משחקים טובים] והוא
    צריך לפתוח.

    בקשר לזר שיעוף,אם אני רוני לוי אני מעיף על טיל את פאוליניו,הוא אולי טוב בליגה הברזילאית[שאני משער לפי זה שהוא טוב שהם כל הזמן משחקים על הקרקע] אבל בליגה שלנו שכל הזמן
    רק מעיפים כדורים,קשר אחורי שמצליח להפסיד 99 אחוז מכדורי הגובה במרכז השדה הוא
    קשר אחורי גרוע מאוד.
     
  3. beitar4ever Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/07
    הודעות:
    2,286
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בעניין של אלון חרזי אין בכלל ויכוח, לדעתי חרזי לא מתאים כבר לעמדה המגן הימני בהרכב הפותח כאשר יש לך את אייל משומר שנמצא בכושר מעולה, הוא עושה עבודת הגנה מצוינת הוא רק צריך לשפר קצת את היכולות ההתקפיות שלו והוא יהיה מגן מעולה.
    בקשר לפאוליניו דווקא הביא אתמול משחק די טוב ,הוא לא עשה שום טעות בקישור הוא עשה הגנה טובה על הקשרים של בית"ר, בסה"כ אני לא רואה סיבה לכעוס עליו לאחר המשחק אתמול.
     
  4. a.m Member

    הצטרף ב:
    ‏14/11/06
    הודעות:
    1,289
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ההגנה שלנו העונה ברוך השם טובה מאוד ולחרזי אין מקום בה, אין מה לעשות, מה גם שהגיל עושה את שלו וחרזי של היום זה לא חרזי של פעם. אם חרזי לא יכול לראות את זה, זו כבר הבעיה שלו.
     
  5. שגיא Guest

    אני כלל לא בטוח שהסיפור הזה על סכסוך בין חרזי לבין רוני לוי הוא לא ניפוח עיתונאי ותו לא. רוני לוי התמודד כבר העונה עם "סכסוכים", כפי שטענו לא פעם בתקשורת. אני מקווה ומאמין שהסיפור הזה לא יתפתח מעבר לזה.
     
  6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,435
    לייקים שהתקבלו:
    4,978
    מין:
    זכר
    הביקורת כאן היא לא על כך שרוני לוי לא נתן לו לשחק, כי משומר העונה מציג בהחלט יכולת טובה במהלך העונה. הביקורת היא על הדרך שבה הוא בחר לעשות זאת. חרזי לא מתאמן מספיק זמן במועדון כדי שלוי יידע מה היכולות שלו, ומה המגבלויות שלו?

    וכשחושבים על זה שוב, בהחלט ייתכן שיש כאן ניפוח של התקשורת, וכי הפרשה הזו תחלוף מהר מאוד.
     
  7. TariboWest Member

    הצטרף ב:
    ‏10/6/04
    הודעות:
    3,008
    לייקים שהתקבלו:
    8
    רוני לוי השתמש בחרזי כדי להוציא ממשומר יותר, זה הכל.
     
  8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מה פתאום,פאוליניו כל הזמן איבד כדורים,כמעט לא היו לו פעולות חיוביות[אפילו בשידור כל הזמן ירדו עליו]
    שלא נדבר על זה שאם דקל קינן לא היה עולה קצת למעלה לאמצע בהגבהות של קאלה לא היינו זוכים
    בקרב אחד של כדור גובה באמצע.
     
  9. אלי אוחנה ג'וניור Member

    הצטרף ב:
    ‏1/9/07
    הודעות:
    1,068
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מכבי חיפה הציגה כדורגל חיובי וטוב במחצית הראשונה של המשחק.
    שחקניו של רוני לוי לחצו את בית"ר ירושלים בחצי הצהוב-שחור ולא נתנו לבית"רים לנשום, אין ספק שמכבי חיפה עלתה בשביל לנצח (זה היה נראה כך לפחות בחצי הראשון של המשחק) ולחמו, נתנו את המקסימום והציגו קבוצה שאם הייתה רצה בצורה כזאת מתחילת העונה היינו רואים את מכבי חיפה במצב הרבה יותר טוב.
    המחצית השניה הייתה סיפור אחר, השחקנים רק רצו לגמור את המשחק בתיקו מאופס ולצאת בשלום למרות שראו שבית"ר ירושלים לא שד כזה רע ומפחיד. בית"ר? חושך.
     
  10. תומר22 Member

    הצטרף ב:
    ‏5/2/07
    הודעות:
    3,097
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא מסוכסכים ולא בטיח. חרזי היה מאוכזב מכך שהוא תורגל בהרכב ובסוף נשאר בחוץ, מקובל והגיוני שכל שחקן יחשוב ככה. אין שום סכסוך בין השניים, ורוני לוי לא ייקח כזה סיכון כשהוא יודע שחרזי הולך להיות המנכ"ל הבא של הקבוצה. החשיבות של חרזי לקבוצה היא הרבה מעבר לתרומה כזאת או אחרת על המגרש וכולם יודעים את זה. בקשר לדקות משחק: כרגע אין לו מקום.

    מהמשחק עצמו אפשר לשאוב עידוד, בעיקר מרבע השעה הראשונה, אבל צריכים לנסות ולתקן את הליקויים הקיימים בכל הנוגע להצטרפות להתקפה. רוסו ובוקולי צריכים לתת תמיכה יותר גדולה לקטן ורנאטו, ואם לא אז צריך להשתמש הרבה יותר בעמרי אפק. אתמול דווקא דוידוביץ' וקרוסה המנוסים עשו כמה שטויות בהגנה, והחבר'ה הצעירים יותר דאגו לכסות על הטעויות שלהם, אבל בסך הכל משחק ההגנה היה טוב.

    ועוד משהו: ליאור רפאלוב הוכיח אתמול (שוב) בעשרים דקות שקיבל, כמה הוא חוצפן וחסר כל מודעות קבוצתית. ג'ובאני רוסו נלחם על כל כדור ועזר למסיללה באגף שמאל ולפאוליניו באמצע, ורפאלוב? הוא משגיח על המגן שלו מרחוק ומשאיר למסיללה עבודה כפולה. אז עבודה טקטית הוא לא נותן ומלחמה זה מוגזם לבקש ממנו, אז מה אם ההתקפה? גם שם הוא עשה הכל הפוך והכניס שלו פגמה במשחק ההתקפה הרבה יותר מאשר הועילה. חבל.
     
  11. beitar4ever Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/07
    הודעות:
    2,286
    לייקים שהתקבלו:
    0
  12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    אני לא חושב שפאוליניו הוא החולשה של מכבי חיפה. רוב איבודי הכדור שלו היו מסירות שהוא קיבל עם הגב לכובד המשחק והכדורים היו חזקים וקשים לעצירה. באופן כללי, הוא סוגר את האמצע בצורה טובה ואי אפשר לקחת ממנו את היציאות המהירות של מכבי חיפה להתקפות מתפרצות.

    אם מכבי חיפה צריכה לוותר על אחד מהשחקנים הזרים, אז שתוותר על גוסטבו בוקולי. למי שזוכר, טענתי בתחילת העונה שהוא היחידי שצריך לשרוד את מהפכת הזרים שהקבוצה עשתה בתחילת העונה. עכשיו אני חושב שגם הגיע זמנו לעזוב. קודם כל, כיוון שבעמדה שלו יש למכבי חיפה חומר ישראלי טוב, מה שאין לה בעמדות של יתר הזרים. ודבר נוסף הוא שהוא כנראה צריך להתאוורר בצהוב שחור של מכבי נתניה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  13. TariboWest Member

    הצטרף ב:
    ‏10/6/04
    הודעות:
    3,008
    לייקים שהתקבלו:
    8
    פאוליניו לא שחקן בילדים ב', אין דבר כ זה הוא קיבל כדור חזק מדי או שהוא קיבל אותו עם הגב למשחק. את הכמות כדורים שהוא איבד אתמול, דירסאו לא מאבד ב-5 משחקים ביחד. הדיבורים עכשיו שהוא אולי יעזוב בינואר רק מראים כמה פארש יצא רוני לוי ככששיחרר את דירסאו בשבילו.
     
  14. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    ואת כמות הפעמים שדירסאו הרס מתפרצות של מכבי חיפה, פאוליניו לא יצליח להשיג גם ב-5 שנים. די, נגמר, דירסאו מחוץ למועדון. תשלימו עם זה. אתה מדבר על המשחק של פאוליניו אתמול? אז מה עם עשרות המשחקים הרעים של דירסאו בשנים שלו במכבי חיפה? מה עם העונה הגרועה והמזעזעת שהייתה לו בעונה שעברה במכבי חיפה?

    עם כל הכבוד, זה מטופש לקבוע שלוי "נכשל איתו" אחרי משחק גרוע. נכון, הוא לא במיטבו, הוא לא דירסאו בכל הקשור לפן ההגנתי, אבל הוא לפחות נלחם על כל כדור שהוא מאבד ולפחות איתו ההתקפה שלנו הרבה יותר משוחררת. אני בסך הכל אוהב את הסגנון של פאוליניו מאז שהוא בא ורק מקווה שהוא לא יתן למשחק מול בית"ר להשפיע עליו וימשיך הלאה, כי פאוליניו ביכולת טובה יגרום גם להגנה וגם להתקפה להיראות הרבה יותר טובה ובטוחה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/11/07
  15. דניאל א. Member

    הצטרף ב:
    ‏4/7/06
    הודעות:
    1,063
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אותי זה מעצבן שמביאים זר בן 31.