הנציגים שלנו בחו"ל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by rainman, May 18, 2007.

  1. תומר22 Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Messages:
    3,097
    Likes Received:
    0
    ואנטבי שירת בצה"ל? באדיר וסואן עשו צבא? ואלה שכן שירתו היו בגולני, לא?
    גם אני דוגל בעניין שכל אחד יעשה צבא, אבל יש מקרים כאלה שאפשר להבליג עליהם לטובת הספורט. זה לא שהחמצנו פה איזה רמטכ"ל בפוטנציה. אפשר לסדר לו 100 שעות של עבודות שירות למען הקהילה והרצאות בפני חיילים או משהו כזה, ולהמשיך הלאה.

    הרמה בהולנד יותר גבוהה מהרמה אצלנו, זה בטוח. מגרלשוילי פורח שם וזה מאוד משמח לראות שחקן כזה, עם אפס יחסי ציבור וללא אהדה בארץ, זוכה להצלחה גדולה בליגה שמשמשת כמקפצה לליגות הגדולות. תארו לכם את בניון משחק בויטסה ומבשל שער - הייתם שומעים על זה בחדשות של כל שעה עגולה.
     
  2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    17,976
    Likes Received:
    0
    תומר אתה צודק בהכל.
    מה שכן אותי זה לא מפתיע שהוא מצליח,אחרי הכל בעונה הראשונה שלו בחיפה הוא נבחר
    לתגלית העונה ורק בגלל החזרתו של קייסי[בדיעבד טעות ענקית] מגרשוילי נדחק לספסל
    ונהרס לזמן מסויים,אחרי זה שקייסי כבר הזדקן מגרשוילי חזר להרכב אבל לקח לו זמן
    להתאקלם אבל בסוף הוא היה טוב.

    ד"א מגרשוילי הוא ההוכחה שלא רק השחקנים הגדולים בישראל יכולים להצליח באירופה.
     
  3. הפועל קטמון Member

    Joined:
    Sep 27, 2007
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    שטויות

    למה טועמה סואן ובאדיר כן עשו צבא?
     
  4. Maccabi_Haifa Member

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Messages:
    955
    Likes Received:
    210
    ניר מנצור, המגן בן ה-16.5 שמשחק בקבוצת הנערים של ביתר התקבל לקבוצת הנוער של ריאל מדריד.

    http://www.one.co.il/Article/101089

    במדינה המסריחה הזאת צריכים להבין שרק השחקנים האלה יכולים להציל אותנו שיעזבו אותם עם הצבא.. עכשיו ראיתי בידיעות אחרונות שעודד גביש שחקן מהנוער של מכבי פ"ת בן 18 התקבל לצלסי אבל לא הלך כי הוא צריך להתגייס לצבא..
    מתי יבינו שגודלים פה מלא כשרונות.. שיעזבו אותם בצבא כי רק שם הם יכולים להתפתח.. הצבא פה מפריע רק מהסיבה שהליגה פה דפוקה וחובבנית.. הם באים לפה והראש שלהם נדפק.. אם יעזבו אותם בשקט יהיה לנו נבחרת טובה.. אני מקווה באמת שלא יתנו לגיא אסולין ללכת לנבחרת ספרד ושיתנו לו כמה עבודות שירות שם כי זה שחקן שיכול להביא אותנו למונדיאלים..
     
  5. kobi8 Member

    Joined:
    Nov 12, 2005
    Messages:
    164
    Likes Received:
    0
    חבל שאתם לא עוקבים אחרי שחקן בן 16.5 אלי זיזוב שמשחק בבוגרת של לבסקי סופיה

    http://www.levski.bg/Levski/info/statistic...playerId=169896

    זה דף השחקן שלו.לפי מה שהבנתי יש לו 6 הופעות העונה ונראה לי 1 בהרכב זה מכובד מאד!
    אני אישית שיחקתי נגדו והוא פשוט השחקן הכי טוב שראיתי בשנתון הזה(שיחקתי גם מול גיא אסולין אבל בגיל 12 אז זאת לא מידה לשפוט)
     
  6. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

    Joined:
    Jan 23, 2007
    Messages:
    1,342
    Likes Received:
    0
    QPR מתחילה להיכנס לכושר, והיא כבר עם 8 נק' מתוך ארבעת המשחקים האחרונים שלה. היום התארחה הקבוצה אצל היורדת מהעונה שעברה - צ'רלטון אתלטיק, וניצחה אותה בתוצאה 0:1 משער בדקה ה-72', לעיניי 23,671 צופים. בן סהר נכלל בסגל של קבוצתו למשחק, אך שוב פעם לא שותף, בפעם השנייה ברציפות. הניצחון של QPR מעלה אותה מקום אחד למעלה - למקום הלפני אחרון בטבלה (23), עם 11 נק' מתוך 36 אפשריות (ל-QPR משחק חסר).

    אחרי שבילתה כמה מחזורים במקום הראשון בטבלה, ווינטרתור השוויצרית מתחילה לאבד גובה בטבלה, אחרי שאתמול (שישי) היא הפסידה 2:1 לגוסאו לעיניי 600 צופים, במסגרת המחזור ה-13 בליגה השוויצרית השניה. קפטן ווינטתור - משה אוחיון, פתח בהרכב, שיחק 90 דקות מלאות, וקיבל כרטיס צהוב בדקה ה-88. בעקבות ההפסד, ווינטרתור מדורגת במקום הרביעי בטבלה עם 23 נק' מתוך 39 אפשריות, 4 נק' פחות מלראשונה (לווינטרתור משחק עודף, והיא צפויה לרדת בטבלה בסיום המחזור).

    גנט מתחילה להתקרב לצמרת הגבוהה בליגה הבלגית, אחרי שאמש (שישי) היא אירחה בביתה את מונס ברגן לעיניי 9,397, וניצחה אותה בתוצאה 0:2. גילי ורמוט, שבד"כ יושב על הספסל, ראה הפעם את המשחק מהיציע. הניצחון השאיר את גנט במקום השמיני בטבלה עם 17 נק' מתוך 33 אפשריות.

    בורוסיה מנשנגלדבאך שומרת על מקומה בראשות הטבלה של הבונדסליגה השניה בגרמניה, אחרי שהיא ניצחה אתמול (שישי) בחוץ 1:3 את גרות'ר לעיניי 13,000 צופים, במסגרת המחזור ה-11. רוברטו קולאוטי, שנכלל בשבוע שעבר בסגל של קבוצתו נגד קלן, לא נכלל הפעם בסגל למשחק, וישב ביציע. בעקבות הניצחון, גלדאך' כאמור ממוקמת במקום הראשון בטבלה עם 24 נק' מתוך 33 אפשריות, 3 נק' יותר מלשניה מינכן 1860.

    http://img130.imageshack.us/img130/7442/31146331en7.Xxx
    אברהם גרנט כבר עם 5 ניצחונות רצופים כמאמן צ'לסי.

    אברהם גרנט עושה טוב לצ'לסי, אחרי אי אפשר להסביר את העובדה שיש לו כבר 5 ניצחונות רצופים בכל המסגרות (2 באלופות + 3 בליגה). היום (שבת) היא אירחה בביתה את השלישית בטבלה - מנצ'סטר סיטי, ופירקה אותה ללא רחמים בתוצאה המדהימה 0:6, לעיניי 41,883 צופים. גרנט ממשיך לתת לטל בן חיים מקום בסגל של הקבוצה, אך כרגיל במשחקים האחרונים, הוא מייבש אותו על הספסל כל המשחק. הניצחון החשוב, מעלה את צ'לסי זמנית למקום הרביעי בטבלה עם 21 נק' מתוך 33 אפשריות (צ'לסי צפוה לרדת עוד כמה מקומות בסיום המחזור).


    בהמשך היום ::

    סטנדרד ליאז' וסלים טועמה, במשחק בית נגד מכלן (20:00).

    מחר (ראשון) ::

    סיבאספור ופיני בלילי, במשחק חוץ נגד קוניאספור (14:00). ליברפול ויוסי בניון, במשחק בית נגד ארסנל (18:00). דפורטיבו לה קורוניה ודודו אוואט, במשחק חוץ נגד ריאל מדריד (18:00). גנק ואליניב ברדה, במשחק בית נגד קלאב ברוז' (21:30).
     
  7. Becks Member

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    2,102
    Likes Received:
    0
  8. beitar4ever Member

    Joined:
    Sep 9, 2007
    Messages:
    2,286
    Likes Received:
    0
    :aa1: קבוצתו של סלים טועמה ,סטנדרט ליאז' סיימה אתמול בתיקו 2 עם מכלן , סלים טועמה נכנס למשחק בדקה ה-66 במקומו של מילאן יובאנוביץ', כשכל השערים במשחק כבר נכבשו, ועד הסיום הוא וחבריו לא הצליחו למצוא את הגול שישאיר את שלוש הנקודות בבית.
     
  9. spiderman18 Member

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    204
    Likes Received:
    0
    עושה רושם שסהר בדרך חזרה להפועל

    נקווה שעכשיו, כשמעמדו של גרנט יציב יותר, הוא יחזיר אותו לצ'לסי או ישאיל אותו לקבוצה אחרת.
    אם הוא חוזר להפועל המדשדשת הוא נכנס למצב שיהיה לו קשה לצאת ממנו למרות גילו הצעיר.
    ברגע שמתרגלים לבינוניות של ליגת העל, המצב לא טוב.
    מה גם שהצבא בטח יתחיל לעשות בעיות אם הוא יחזור לגור בארץ ואז זה אומר שהוא נתקע לפחות לעוד 3 שנים.
    בקיצור, בכל מחיר, שיישאר שם, גם הוא ישב ביציע בצ'לסי וגם אם הוא יושב על הספסל של קבוצה מליגת המשנה, שיישאר שם. אני מאמין בילד.
     
  10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    17,976
    Likes Received:
    0
    נראה לי סתם שטויות..אצלנו התקשורת כרגיל קיצונית.
    גרנט מונה למאמן צ'לסי וכולם יורדים עליו,הוא מנצח את שיטי 6-0 ופתאום כולם אומרים
    כמה התקשורת האנגלית צריכה לאכול את הכובע[כאילו שהם בעצמם לא הסכימו עם התקשורת
    האנגלית]
    כנ"ל פה,7 דקות לסהר במשחק גביע של צ'לסי וסהר הוא דרוגבה הישראלי,3 משחקים
    על הספסל בQ.P.R וסהר הוא במקרה הטוב עומר פרץ.
    התקשורת הישראלית במייטבה.
     
  11. beitar4ever Member

    Joined:
    Sep 9, 2007
    Messages:
    2,286
    Likes Received:
    0
    תשמעו זה היה צפוי אם בן סהר לא הצליח להשתלב בקבוצה כמו QPR אז כניראה שהוא לא יתאים לצ'לסי אני מקווה בשבילו שזה לא נכון וגרנט ישאילו לקבוצה אחרת הפעם מהפרמייר-ליג שכך הוא ילמד קצת יותר טוב את הליגה.
     
  12. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

    Joined:
    Jan 23, 2007
    Messages:
    1,342
    Likes Received:
    0
    מתוך 11 שחקנים ישראלים שיש לנו בחו"ל, רק טועמה, ברדה, בניון, בלילי, מגרלשווילי, אוואט, משה אוחיון מקבלים הרבה דקות משחק. בן סהר עשה טעות שעבר לחו"ל, בטרם שיחק משחק אחד בקבוצה בוגרת. הוא יה צריך לשחק בליגת העל, ואז לעבור לחו"ל. בן סהר צריך לעבור לקבוצה שתשתף אותו הרבה. ב-QPR ובצ'לסי הוא לא יקבל את דקות המשחק שהוא צריך, ולכן הוא צריך לעבור לקבוצה אחרת.
     
  13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    17,976
    Likes Received:
    0
    זה ממש לא נכון,סהר עשה טוב מאוד שלא שיחק בארץ,בארץ יותר הורסים מאשר בונים
    את היסודות של הכדורגל.

    דבר שני זה לא נכון שאם סהר לא מצליח בקווינס פארק אז הוא לא מתאים לצ'לסי.
    ק.פ.ר היא קבוצת תחתית באנגליה ומשחקת בהתאם[למרות שיש לה סגל דווקא טוב]
    צ'לסי קבוצת צמרת שמשחקת שונה לגמרי.
    חוץ מזה שההבדל בין הליגות שונה לגמרי
    וגם סהר חוזר אחרי פציעה לא קלה ופשוט הוא בתקופה לא הכי טובה..
    עוד פעם..כולם הולכים מהר מידי,או שרגע אחד עושים ממנו כוכב ענק ואומרים שהוא יהיה
    בהיכל התהילה של הכדורגל הישראלי או שגומרים אותו ישר,כולה עברו חודש חודשיים מאז
    שהוא הושאל,מה ציפיתם שהוא יוביל את הD1 בגולים?הוא כולה ילד.
     
  14. spiderman18 Member

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    204
    Likes Received:
    0
    בגלל זה אני אומר שעדיף שימשיך לשבת על הספסל בק.פ.ר מאשר שיחזור להפועל.
    כמה שהוא לא ישב על הספסל שם הוא יקבל פה ושם הזדמנויות ואני מאמין שהוא יוכיח את עצמו.
    בהפועל, כמו שאמרת, יותר יהרסו אותו מאשר ילמדו אותו.
     
  15. Chelsea_forever Member

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    בן סהר עוזב את פיני זהבי, אפשר לחשוב.. הוא אשם שלא נתנו לו לשחק? אני מאמין שהוא יקבל מתישהו יזדמנות וגם אם הוא יחזור לצ'לסי, יהיו לו עוד אפשרויות מלבד לשחק רק שם. שלא יחזור להפועל, חרא קבוצה ובכלל חרא מדינה, הוא לא יתקדם מפה לשום מקום. שיעשה מה שהוא צריך לעשות ושלא יתעסק בזה, הוא כולה בן 18 אז שישקיע עכשיו ובעוד 4-5 שנים נראה אותו במועדונים הגדולים באירופה.