זה לא זלזול ולא שום כלום. זה לא סוד שגרנט מאמן צ'לסי בזכות קשרים וקומבינות. בתכלס, לגנרט לא מגיע להיות מאמן של קבוצה כזאת ולדעתי אברמוביץ' לוקח סיכון פשוט אדיר.
תערוך ותכתוב את גרנט כמאמן צ'לסי. רועי דיין עבר להפועל ת"א אז תוריד אותו מהרשימה. גם קלינגר וגוטמן כבר לא בקפריסין, לפחות אחד מהם.
מבחינתי לפחות זה לא זלזול בגרנט עצמו, אלא באופן שבו הגיע לתפקיד. כולנו יודעים שבתכלס, הקשר בין המינוי שלו לבין יכולותיו המקצועיות הוא מקרי לחלוטין.
הוא לא התכוון אליך, הוא התכוון לזיו (rainman) שיערוך את ההודעה הראשונה בדיון. אבל אין מה לערוך, כי אני לא חושב שמסתכלים בזה. סלים טועמה שיחק 90 דקות וקיבל כרטיס צהוב בדקה ה-30, בהפסד של קבוצתו סטנדרד ליאז' 3:0 לזניט סט. פטרסבורג הרוסית, במסגרת המשחק הראשון של הסיבוב ה-1 בגביע אופ"א. הגומלין יערך בעוד שבועיים, ב-4/10, במגרש של סטנדרד ליאז'. http://i4.tinypic.com/6c3lpxw.Xxx סלים טועמה מוחה על הצהוב שקיבל מהשופט.
אל תיכנס לזה,הוא רק מחפש לריב על דת,עוד שבוע שבועיים כבר הוא יעזוב את הפורום עד ליום כיפור הבא..שגם אז הוא ייכנס לזיין את השכל. לכל אלה שמתקנים אותי שאני אעדכן בהתחלה דברים - תודה רבה,אתם מוזמנים לשלוח לי הודעות פרטיות אם אתם רוצים,ככה שזה לא יפריע לרצף של הדיון וככה בטוח אני גם אראה את זה. בהצלחה לגרנט מאחרי המשחק מול יונייטד.
אחחח, לא ייאמן שגרנט מעלה את בן חיים למשחק הזה, והבלם גומל לו בגרימת פנדל שנעשה על לואיס סאהה תוסת הזמן. גרנט מפסיד בבכורה שלו באולד טראפורד, ובן חיים גורם לשער השני של מנצ'סטר יונייטד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx
ניהול משחק מזעזע של גרנט, פשוט מזעזע. את ההרכב עצמו דווקא אהבתי ולא יודע מה יש לבוא בתלונות, אבל ההתהלות והחילופים שלו היום היו פשוט כושלים. גם בן חיים היה חלש במיוחד היום.
גרנט עשה טעות ענקית שהעלה את בן חיים במקום אלכס, משחק גרוע של בן חיים שגרם לפנדל(שאומנם לא היה) ואפשר לרוני לעבור אותו לא מעט פעמים. אני לא ציפית להרבה מאברם ככה שאני לא מופתע מניהול המשחק המזעזע שלו היום. שלא יגמר לעולם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
לי זה די ברור שאלכס עדיף על טל בן חיים, עם כל הכבוד שיש לי לטל. ולמה קאלו לא פתחב הרכב ? מהבנתי, פלורנט מאלודה פתח כחלוץ. לזכותו ייאמר כי הפנדל לא היה ולא נברא, וההרחקה אולי והייתה צריכה לגרום לכרטיס צהוב בלבד.
אני מקווה מאוד בשביל אברם שהוא לא יתחיל בפרוטקציות ונראה הרבה את שבצ'נקו (שיכנס כבר לכושר שהיה במילאן!) ואת בן חיים לא בגלל יכולתם אלא בגלל שהם קרובים למנג'ר ולבעלים. אם גרנט יפתח הרכב שבו לא כל 11 השחקניפ פתחו בגלל יכולתם, זו תיהיה בשבילו הדרך החוצה.
מה הפלא שגרנט ניהל את המשחק בצורה מזעזעת? הרי הוא כלל לא היה שותף בהכנות של צ'לסי למשחק - את 2 הימים שהיו לו בשביל זה הוא העדיף להעביר בסתלבט ובישיבה רגל על רגל בבית.