שמע למה לא לעשות השוואה זה נראה לי דיון ראוי גיא אסולין הוא יותר צעיר אל תשכח את הפרשי הגיל בינהם אבל לא אומר שבן סהר לא טוב אבל אני גם חושב שאולי חוץ מYNET גיא אסולין זוכה לחשיפה תקשורתית הרבה-הרבה פחות ממה שמגיע לו
אתה אמרת ואני מצטט "מי זה בן סהר לידו" ריינמן אמר לך שכרגע בן סהר עשה הרבה יותר ממנו, והוא צודק ב100 אחוז. הגיל לא משנה, יכול להיות שבעתיד אסולין יגיע לטופ של הכדורגל ויכול להיות שלא, כרגע הוא לא הגיע למה שבן סהר הגיע.
קודם כל אסולין בן 17 וסהר בן 18 (בגיל של אסולין הוא שיחק בקבוצת המילואים של צ'לסי, לעומת אסולין שכבר מגיל 12 בברצלונה). דבר שני, מה אתה רוצה שיסקרו אותם כמו שמסקים את הנציגים באנגליה ובבלגיה? איפה שצריך יכתבו עליו, הוא כולה בנוער של בארסה (שהיא בכלל בליגה הרביעית), אני מקווה שאתה לא מצפה שיכתבו כל שבוע כמה כמה הנוער של בארסה יצא.
גם ONE כתבו על המשחק תרשה לי לשאול אותך איך לא ראית את זה, אם זה התפרסם בשעה "16:14" (שמתי מרכאות כי אי אפשר לדעת באמת מתי הם כתבו את זה, הם תמיד משקרים לגבי השעות).
אם כבר, אני חושב שעדיף הפוך הוא רק ילד, ואפילו ילד קטן. למה אתה רוצה להעמיס עליו כבר מעכשיו את כל הלחץ התקשורתי המיותר והפוגע הזה? שיתפתח בשקט, שיעשה את שלו באימונים, ומבחינתי לא לשמוע את השם שלו שוב לפני גיל 19. כשהוא ישחק בבוגרים של בארסה במשחק רישמי, את הלחץ התקשורתי כבר לא יהיה אפשר לעצור. בן סהר כבר התבטא מספר פעמים בנושא, והסביר כמה הלחץ התקשורתי עליו היה כבד, כמה היה קשה לו לתפקד לפני משחק הנבחרת הצעירה בצרפת כשכולם מצפים ממנו לעשות ניסים ונפלאות והוא רק ילד בן 17.
אם משווים את מה שגיא אסולין עשה עד עכשיו למה שבן סהר עשה עד שהוא היה בגיל שלו, אין ספק שאסולין יותר מרשים. לראות את הקליפים שלו מהנוער של בארסה ולא להאמין. זה שחקן עם טכניקה נדירה, שליטה מגנטית בכדור, דיוק מול השער, והוא פשוט עושה צחוק מכל השחקנים שם.
לדעתי כדאי להפסיק לדבר עליו יותר מדי, בגיל הזה הרבה מאוד ילדים עושים חייל ואז שמגיעים לגיל שבו באמת מופעל עליהם לחץ, גיל העלייה הרשמי לבוגרים, רובם פשוט נמחקים מהמפה. נראה אותו בגיל 20 איפה הוא יהיה.
גיא אסולין עדיין לא הגיע ל16 וחצי,הוא נולד באפריל 1991 ולכן הוא בן 16 עדיין, ולא בן 17. הישג גדול שלו,במועדון כמו בארסה יש שחקנים צעירים כישרוניים כמו מים,ואם הוא נבחר לחזק את בארסה בטורניר הזה אז כל הכבוד לו.
אנלא ממש בטוח שזה המקום לדבר על גיא אסולין...אני חושב שהמקום שכדאי לדבר עליו זה דיון כמו "כשרונות צעירים באירופה" או משהו כזה...משום שלגיא אסולין יש אופציה לשחק בנבחרת ספרד...וההורים שלו דיי רוצים את זה...אני מאוד מקווה שזה מה שלא יהיה בסופו של דבר
הוא רוצה לשחק בנבחרת ישראל וכבר אמר את זה כמה פעמים. המכשול היחיד שעומד בדרך הוא הצבא, אבל אם ויתרו לבן סהר אין סיבה שלא יוותרו גם לו.
מקווה שיתנו לו עבודות שירות בספרד או משהו כמו שלבן סהר באנגליה אסור להרוס את גיא אוסלין זה הדבר הישראלי הבא ויהיה אחד הגדולים עוד אני מקווה שהוא ישחק בנבחרת ישראל ולא ספרד בסוף אחרת אנחנו רק נפסיד.
לגזור ולשמור http://sport.es/info/galerias/galerias/galeria_782/foto_14053.Xxx http://sport.es/info/galerias/galerias/galeria_782/foto_14052.Xxx 45 דקות לגיא אסולין בבוגרים של ברצלונה במשחק חצי גמר גביע קאטלוניה , במשחק עצמו ברצלונה ניצחה 2-3 את ג'ירונה והעפילה לגמר . אסולין נתן משחק טוב עם כמה פעולות מצויינות ואפילו מסירת עקב אחת שהשאירה את אזקרו חופשילבעיטה , רק שהבאסקי בעט חלש לידיים של השוער.