לדעתי, מאור בוזגלו הולך להיות תגלית העונה בליגה ישראלית השנה. היום נגד חיפה הוא היה מצוין מסר הרבה מסירות טובות לחלוצים, לא איבד הרבה כדורים, והוא היה חלק מאוד משמעותי היום מהנציחון של סכנין על חיפה. לפי דעתי רוני לוי הוא לא מאמן שמתפח חלוצים וכדאי למאור בוזגלו לעזוב את חיפה. רוני לוי הוא מאמן של שמות גדולים והוא לא ישים את מאור בוזגלו ברהכב של חיפה אפילו אם הוא יהיה מצוין. מאור בוזגלו צריך לקוות שבסוף השנה תקנה אותו איזו קבוצה שהמאמן שלה מתפח צעירים כמ אלי אחונה שהוא נותן גב להרבה צעירים בכפר סבא,בוזגלו בכפר סבא יוכל להפוך לשחקן ישראלי מצוין, וכך הוא יוכל להגיע רחוק.
הבן שלו אכן יהיה יהודי לפי האם, זה לא הופך אותו לפחות זר. מה זה משנה אם בנבחרת ישראל יש הרבה "מתאזרחים" או רק 2-3? נבחרת ישראל אמורה לייצג את ישראל! עם שחקנים ישראלים! שמייצגים נבחרת של מדינה יהודית! ואל תתן לי דוגמאות ממדינות אחרות וכו' כמו שאוהבים תמיד לתת לי, זה שהם נותנים לזרים לשחק בנבחרת שלהם זאת צריכה להיות הבושה שלהם. אם היה לך קצת הבנת הנקרא בצורה בסיסית, היית שם לב שכתבתי שהנבחרת פחות מעניינת אותי מבעבר. נ.ב. אביעד מדהים איך הוצאת לי את המילים מהפה, אפשר לראות שאתה איש גדול. בלי שמץ של התחנפות.
משחק עלוב של חיפה!! המהפכה בסגל עשתה רק רע בנתיים.. עד שפאוליניו, קרוסה ורנאטו יתחברו לקבוצה ויחזרו לגושר יקח הרבה זמן אני חושב! בנתיים לחיפה אין חלוצים חוץ מארבייטמן וקטן שבמקור הוא בכלל חלוץ שני.. בוזגלו בסכנין קולאוטי מינשדגלדבך חמד מושאל בן בסט בהרצליה מסודי אשדוד אני חושב שהיה אסור לחיפה לוותר על קולאוטי אלא אם היא הייתה מביאה חץ זר ברמה שלו או את עומר גולן!! כמו שזה נראה רוני לוי ושחר עשו טעות ענקית... אני חושב שצריכים לתת ללוי לאמן בנתיים לפחות עד סוף הסיבוב הראשון והמשחקים מול ביתר הפועל ומכבי תא.
מדהים,ידעתי לפני המשחק שנפסיד,ידעתי תוך כדי המשחק שנפסיד..זה היה כל כך ברור,מילא עוד היינו תוקפים גלים גלים ויושבים על השער,אבל לפי מה שהבנתי הם היו יותר טובים ועוד בקריית אליעזר,איך אומרים...אוי ל-בושה.
- במכבי חיפה מאוכזבים מהיכולת של שי מימון, שלומי ארבייטמן ומאור מליקסון ומצפים לראות את שחר מביא את עומר גולן או חלוץ זר. - שחר שנראה עצבני מאוד במהלך המשחק נכנס לחדר ההלבשה בסיום המשחק ועודד את השחקנים. - אייל משומר קיבל שחרור מהנבחרת בעקבות הפציעה ממנה הוא סובל. גם יניב קטן בספק.
לפי דעתי אם חיפה לא תהייה בין 3 הראשונות עד סוף הסיבוב הראשון (מה שנראה שלא יהיה ) היא יכלה לשכוח מאליפות ... ובקשר להתחברות של הזרים, יקח להם הרבה זמן להתחבר ! וכשעזב קולאוטי אין התקפה .. מי כבר יחבוש?! אולי קטן ובוקולי ורפאלוב זהו אין עוד מי שיחבוש!
יכול להיות שזה רק אני ששמתי לב לזה, אך בעונות האחרונות כמעט לאחר כל משחק בו אנחנו מפסידים ציטוטים רבים של שחקנים על שחקנים אחרים בתקשורת. על פאוליניו כבר נאמר מאחד השחקנים: "הוא מרגרינה בהשוואה לדירסאו. שיחק משחק שלם ולא ירד לגליץ פעם אחת", "שיחקנו ללא קשר אחורי", "הכתובת הייתה על הקיר", "היה ברור שקולאוטי ישוחרר, אז למה לא נערכתם בהתאם?". זהו רק חלק קטן מההתבטאויות של שחקני הקבוצה בתקשורת, פעם דברים כאלו היו נשארים בתוך הקבוצה.
רוב הסיכויים שחקנים אמרו..אמנם לא אמרו שמות של שחקנים אבל לפי איך שנאמר ומתי שנאמר נראה לי שזה השחקנים.. היה ברור ששחר ורוני לוי ישחררו את קולאוטי אחרי הצעה של 1.8 מיל' יורו לא שיחררו אותו לנירנברג..אז אחרי שהגיעו עוד שתי הצעות 1.6 מיל' של מינשדגלדבך ושל הקבוצה ההולנדית ב1.7 מיל' זה היה ברור שיהיו חייבים לשחרר אותו כי אי אפשר לסרב לשחקן כל כך הרבה פעמים כשהוא רוצה ללכת וזה רק פוגע ביכולת שלו ובסימפטיות בקבוצה... ועוד שבינואר קולאוטי היה שחקן חופש בכל מקררה אז עדיף מיליון וחצי עכשיו מאשר כלום בינואר.. שחר ולוי היו חייבים לדאוג להביא עוד חלוץ או גולן או זר לפחות ברמה של גולן אני לא אומר כמו קולאוטי.. אי אפשר לשחק אם קטן בכל המשחקים של הליגה- שהוא בכל מקרה רק סקונד סטרייק ( חלוץ שני) ועם ארבייטמן שלא מראה יכולת מי יודע מה.. כשעל הספסל יש לך רק את גיטה ורוסו/רפאלוב/רנאטו/בוקולי ההרכב של חיפה צריך להיות ככה לפי דעתי בהמשך הליגה: (+ חיזוק!!) דווידוויץ' משומר ( חרזי) קינן קרוסה( חרזי/מיימון) גפני (קייסי) פאוליניו ( בירם כיאל) בוקולי (בירם כיאל) רפאלוב ( רוסו) רנאטו ( רוסו/ בוקולי) קטן ( רפאלוב/ רנאטו) [ארבייטמן] --------------> או חלוץ זר או גולן! ( לפי דעתי חייבים להביא עוד חלוץ)
לא אמרתי שנבחרת לא מעניינת אותך. הגבתי לכך שטענת שהנבחרת לא מעניינת חצי מדינה ושאלתי אם באמת הנבחרת לא מעניינת. הציטוט הזה, כאן למטה, שלך, אם אני לא טועה. דווקא בהבנת הנקרא אני בסדר. לסבול את הדברים שאתה אומר - האמת, בזה אני קצת מתקשה. תמשיך עם שנאת הזרים, תמשיך לקלל את רוסו שלובש את המדים של הקבוצה שלך ולחוש נבגד ממנו. תמשיך לקלל את רוני לוי בכל משחק(אתה בטח מהמוכשרים האלה שקראו לו אתמול להתפטר - בחייאת, משחק ראשון). תמשיך לקרוא לעצמך אוהד שרוף, למרות שרוב הקהל השפוי של חיפה מתנגד לכל מה שאתה וחבריך מייצגים. בהצלחה בהמשך דרכך. נקווה שיום אחד תתבגר, תבין שאוהד אמור לעודד ולא רק לקלל(לבוא מהכיוון החיובי ולא השלילי) ותלמד לראות גם מעבר למטר המרובע בו אתה חי.
אל דאגה, הכל מפוברק. לגבי בוזגלו, גם אני מאמין שרוני לוי מתכנן איתו את התליך של קינן... אין ספק שהוא יכול להיות כיום מחליף ראשון במכבי חיפה(כשכל השחקנים בריאים). חוץ מזה, עם בוקולי שלא בדיוק נהיה צעיר משנה לשנה, אני כבר מחכה לראות את בוזגלו בעתיד הכמה שיותר קרוב במדים שהוא צריך ללבוש - בירוק.
מה אתה מאמין לכל מה שכתוב ב-one? סתם אתר צהוב. 100 אחוז השחקנים לא אמרו את זה ואם כן אז בטוח שלא עד כדי כך. תאמין לי הם סתם עושים את זה בשביל הכותרות.
הציטוטים האלו לא היו רק בוואן, הם היו גם בספורט 5, מעריב, וואינט וכו'. מה שרשמתי כאן לא היו התוכן של הציטוטים ועד כמה הם נכונים, אלא העובדה שבעבר ה"כביסה המלוכלכת" הייתה נשארת בתוך המועדון, שחקנים לא היו מלכלכים אחד נגד השני בתקשורת. בעונה החולפת, ובמחזור הזה בכל אתרי האינטרנט השונים יש ציטוטים של שחקנים בקבוצה.