מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏6/7/07.

  1. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,415
    לייקים שהתקבלו:
    1,356
    האמנת אותו הדבר על בנאדו אני בטוח וראינו איפה הוא גמר.
    קולאוטי יעזוב את מכבי חיפה לכל ליגה אירופאית נחשבת יותר מהישראלית כי הוא יודע שיש הבדל בין לתת הצגות מול בני סכנין לבין מול שטוטגארט למשל כך שגם אם זו לא תהיה קבוצה אירופאית בכירה מכם אבל תשחק בליגה נחשבת יותר, הוא יילך(כמובן אם תציע לו קידום וכסף כלכלי), אם התכוונת בהקשר של בית"ר אז כששום ושפיגל רוצים אותך בבית"ר ומוכנים להציע לך 700 אלף דולר לעונה כפול ארבע שנים, אתה הולך אלא אם כן אתה אבי נימני או אלון חרזי או דוד אמסלם.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/7/07
  2. בית"רי מלידה Member

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    9,190
    לייקים שהתקבלו:
    1
    מעניין כמה ארקדי הפסיד.
     
  3. shabaaz Member

    הצטרף ב:
    ‏9/8/04
    הודעות:
    430
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שחר שם זין על הקהל זה לא סוד והוא מקבל את מה שמגיע לו-לפני 4 שנים בראיון איתמר צ'יזק אמר שהוא שואף להעלות את רף הצופים ב-5% כל שנה.מאז הוא טוען שהוא מצליח.אני לא יודע על מה הוא מדבר תכל'ס.אני אוהד מעל 20 שנה ובחיים אני זוכר עונה כל כך אומללה.ולדעתי עונה הבאה יהיה יותר גרוע.

    מכבי חיפה שאני זוכר אף פעם לא הביאה אוהדים על סמך רכש-לא היה לנו כסף ולא בוסים שישפכו מליונים.היה מקסימום ספונסר או שניים.אבל האוהדים תמיד התרגשו מהציפייה לראות את הצעירים החדשים עולים על הקוים ומוכיחים אתת עצמם.לטעמי הצעירים של היום מסוגלים לתת מעצמם יותר אם נותנים להם את הצ'אנס.

    לגבי קולאוטי ואנדרסון-אני בספק רב אם ישאר בקבוצה.
    קולאוטי שחקן מעולה,אבל בינואר יהיו לו הצעות רבות וכמו בעבר חשבנו ששחר "יפתח את הכיס..." ובסופו הסתבר שהוא לא היה מסוגל לשמור על היהלומים שלו(ביטויים שהיו אופיינים להפועל פ"ת ומכבי נתניה).

    אנדרסון-פשוט בושה וחרפה ינקעל'ה שחר.
    כאן מתגלות החצי השני של המטבע שנקרא ינקעל'ה שחר.כשעידן טל דיבר על יחס הוא ידע על מה הוא מדבר כשלא חזר(וטוב שכך).
    שחר תמיד היה ידוע כאחד שקנה את שמו כאחד שמכבד חוזים,ואפילו נותן את הגרוש ללירה הנוספת.אבל כשבנאדו ודוידוביץ' מנסים\ניסו להפר חוזה הוא יצא חוצץ נגדם בתקשורת.כ"נל לגבי זנדברג שלא רצה להישאר בגין 30 אלף דולר(שביננו,עם פחות אגו הוא היה משאיר אותו).
    אבל כשזה קשור באנדרסון-שחקן שרק ירד מהמטוס ונעשה לו משא יחצנ"ות חסר תקדים,כאילו הוא מינימום ז'וטאטס. אני לא זוכר שמי שבחר לקנות את השחקן בסכומי עתק(חוזה פלוס שכר של כמעט 2 מליון דולר) היה שאבייר אנדרסון.
    במקום להביא לרוני לוי בראש על זה שהוא הביא חתול בשק,או שהוא פשוט לא יודע להשתמש בשחקן הזה(שוב פעם),הוא מלכלך עליו בעיתונים?מסרב לשלם לו את החוזה?מנסה להלין לו שכר ולזרוק אותו?להתתחמק?מה אנחנו קרטל סמים קולומביאני?...
    אפשר לחשוב מה השחקן כולה רוצה-שיתנו לו את מה שמגיע לו כדין.אז שיתן לו ושישא באחיות ובהפסדים כמו גבר:זה מה שקורה שנותנים יתר קרדיט למאמן שלא יודע לרכוש שחקנים זרים.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏17/7/07
  4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,404
    לייקים שהתקבלו:
    4,953
    מין:
    זכר
    אלמונים הגיעו הלילה (בין שני לשלישי) לביתו של מאמן מכבי חיפה, רוני לוי, ברמת פולג והשחיתו את מכוניתו, חתכו את צמיגיו וריססו כתובות נאצה: "שלא תעז להביא את ג'ובאני רוסו למכבי חיפה".
    אני הייתי בעד המחאה נגד הבאתו של רוסו לקבוצה ,אני בעדה כל עוד היא מחאה חוקית, וכאן נחצה הגבול הזה. מה גם שאם למשהו היה ספק אם רוסו יגיע לקבוצה או לא, כעת, לאחר אירועי אמש אין לי ספק ששחר יירצה להראות שהוא לא פועל ולא מושפע על פי איומים כאלה ואחרים של הקהל, ויחליט לאפשר את החזרה של רוסו לקבוצה.
     
  5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני בעד שרוסו יגיע אם הוא יידע שהוא מגיע לא בתור שחקן הרכב.
    לא מבין למה כל האוהדים נגדו.
     
  6. cesc 4ever Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/07
    הודעות:
    57
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איזה אוהדים גועל נפש..... מי ישמע מה שיש להם בקבוצה יותר טוב, די להיות כאלה טיפשים.
     
  7. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    סוף סוף מישהו שמסכים איתי לגבי רוסו...

    -------------

    לגבי רוני לוי, זה מעשה מכוער ומגעיל והאוהדים צריכים להתבייש בזה, אפשר להבין שאתם כועסים אבל תארגנו עצומה או משהו במקום סתם לעשות דברים טיפשיים. אתם חושבים שזה מה שיגרום לרוני לוי ללכת הביתה ולרוסו לא להגיע לחיפה, אז תחשבו שוב.
     
  8. תומר22 Member

    הצטרף ב:
    ‏5/2/07
    הודעות:
    3,097
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מעשה מכוער ומטופש של ילדים מושפעים ומטומטמים.

    לא רציתי לראות את רוסו חוזר והאמת, אף פעם לא הייתי מתומכיו הנלהבים(גם ששיחק אצלנו), אבל בעקבות גל המחאה המבחיל הזה כולי תקווה ששחר יודיע עוד היום על חזרתו של רוסו למכבי חיפה. זו תהיה התשובה הטוב ביותר לילדים המסכנים האלה, שמעיזים לשייך עצמם לאוהדי מכבי חיפה. אי הגעה של רוסו תהיה בבחינת מתן פרס לאלימות ואסור שזה יקרה.
     
  9. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שחר ולוי מתכוננים להביא את רוסו היישר למחנה האימונים באוסטריה, הם מקווים שבמהלך מחנה האימון רוסו ירשים וכשהוא יגיע לארץ עם הקבוצה היחס כלפיו מצד האוהדים יהיה מתון יותר.

    זאת הערכה שלי לגבי מה שיקרה עם רוסו.
     
  10. Sergio Ramos Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    3,539
    לייקים שהתקבלו:
    0
    רביד גזל,קשר מכבי חיפה.שוחרר מהקבוצה והוא בדרך לקרית שלום.
    גזל ויתר על חוזהו לעוד שנתיים,וקיבל את כרטיסו.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/7/07
  11. תומר22 Member

    הצטרף ב:
    ‏5/2/07
    הודעות:
    3,097
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יופי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx
     
  12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא ממש,קיוויתי שהוא יעבור לקבוצת תחתית או אמצע טבלה ולא יחזק יריבות אחרות.
    אצלנו הוא היה ממש 0 אבל יש לי הרגשה שבקבוצה אחרת הוא יפרח.

    בקשר לילדים האלה,אני מקווה מאוד שיודעים מי הם ע"פ מצלמות האבטחה והגיע הזמן
    שיתנו להם עונש רציני כמו הרחקה לשנתיים מכל מגרש בארץ + קנס כספי מספיק
    גבוה שישתווה לעלות הרכב.
     
  13. TariboWest Member

    הצטרף ב:
    ‏10/6/04
    הודעות:
    3,008
    לייקים שהתקבלו:
    8
    יחזק? שחקן כמוהו יכול רק להחליש. גם נפתרנו ממנו וגם החלשנו אחת מהיריבות לשנה הבאה.
    גזל שחקן בינוני, הוא לא מתאים לקבוצה שרוצה להתמודד על אליפות. מתאים לכפ"ס, הרצליה, סכנין... לא יותר מזה.
     
  14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני בספק אם הוא יפתח שם.
    פעם בנתניה הוא היה שחקן טוב מאוד ופוטנציאל גדול מאוד,לפעמים קורה שבקבוצה
    מסויימת לא הולך לשחקן ואני מאמין שזה מה שקרה לו אצלנו.
     
  15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,404
    לייקים שהתקבלו:
    4,953
    מין:
    זכר
    בעוד מספר דקות יחל משחק האימון של הקבוצה מול נצרת עלית. לעל המעוניין לצפות במשחק יש שידור בוואן.
    יש לציין שסורמה צפוי הערב לראשונה, לשחק במדים הירוקים, ואף לפתוח בהרכב.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/7/07