מכבי חיפה 07/08 : סוגרים עונה עם הפסד לאשדוד

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Jul 6, 2007.

  1. kfiros Member

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    1,649
    Likes Received:
    0
    אני לא כל כך מסכים איתך

    אלמדון שוער גדול, זה בלט מאוד בקמפיין המוקדמות של הנבחרת הצעירה
    הבעיה של אלמדון זה ההפכפכיות ביכולת שלו..יכולת שיציבה בערך כמו עמדת המאמן של בית"ר

    אלמדון לא מספיק טוב בשביל להיות שוער ראשון במכבי חיפה כשבמקביל הוא הולך ומתייבש עוד ועוד עונה על הספסל (אגב, דוידוביץ' היה שוער ראשון במכבי בגילו) והוא מתוסכל וממורמר בצדק
    יומיים לפני המשחק הראשון הוא נתן ראיון וסיפר שהוא לא רוצה לשחק בעונה הקרובה במכבי ושהוא מאוכזב מהשתלשלות הדברים, עלה למשחק נגד גלוריה בלי שום מוטיבציה והתוצאה היתה מה שהיתה

    בכל מקרה יש קבוצות כמו הרצליה, סכנין, קריית שמונה, בני יהודה וקבוצות אחרות שאלמדון היה יכול להשתלב בהן בקלות ולחזור למכבי בעוד שנתיים שלוש כשוער ראשון מעולה על חשבון דוידוביץ'
     
  2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,460
    Likes Received:
    5,000
    Gender:
    Male
    אפשר לשמור עליו כאשר הוא מושאל לשנה-שנתיים ואולי גם שלוש בקבוצות אחרות, בהן הוא ייצבור דקות משחק. כאשר אנחנו אומרים שצריך לשחרר אותו אנחנו לא מתכוונים לשחרר אותו לתמיד, אלא להשאיל אותו לקבוצה אחרת לזמן מסויים. רק לאחר אותן שנים הוא יחזור לחיפה ואולי גם כשוער הראשון של הקבוצה. כרגע, הוא מוכרח מוכרח לעזוב את המועדון לטובת קבוצה שתתן לו לשחק, על הספסל הוא לא יגיע רחוק.
     
    Last edited by a moderator: Jul 15, 2007
  3. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,617
    Likes Received:
    1,414
    הבעיה של אלמדון היא שאין לו ביטחון, ברגע שהוא יושאל קלבוצה אחרת וישחק בה רצוף הביטחון יחזור לו לאט לאט וכשהביטחון יחזור אלמדון שוב יהפוך להיות הפוטנציאל הכי גדול שלנו לעמדת השוער כיום.
     
  4. zahyqwe Member

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    מסכים איתך אבל כדי שהוא יפתח כל משחק צריכים קבוצה לא מהליגה הבכירה ואפילו לא מהמשנה.
     
  5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,460
    Likes Received:
    5,000
    Gender:
    Male
    למה בקבוצות כמו סכנין, הרצליה אשדוד וכו' הוא לא יכול להצליח?
     
  6. zahyqwe Member

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    מסתבר שלא לפי ההופעות שלו במדי מכבי חיפה.
     
    Last edited: Jul 15, 2007
  7. Engonga Member

    Joined:
    Oct 13, 2006
    Messages:
    623
    Likes Received:
    0
    מה אתה רוצה שהוא ישחק בליגה הארצית?? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    רוב הקבוצות בליגת העל היו שמחות לקבל אותו. זה לא שהוא אפס גמור יש לו פוטנציאל, חסר לו הביטחון ורק דקות משחק יעלו לו את הביטחון.
     
  8. TariboWest Member

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    3,008
    Likes Received:
    8
    שיילך להעביר עונה שקטה בקבוצה כמו הפועל רעננה למשל, בלי יותר מדי לחץ שיפגע בהתפתחות שלו.
     
  9. zahyqwe Member

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    אולי קבוצה שמחפשת שוער נואשות, אין קבוצה שתיקח אותו בגלל שהוא טוב.
    אם מישהי תיקח אותו מהליגות הבכירות זה בגלל שיש לו פוטציאל.להחתים אותו לעתיד.
    וברגע שחיפה רוצה רק להשאיל אותו(צעד נכון) לא יהיה ביקוש רב.
     
  10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,460
    Likes Received:
    5,000
    Gender:
    Male
    שוב, התצוגות שלו במכבי חיפה לא משקפות את היכולת האמיתית שלו. על מנת ששוער יצליח עליו להיות מלא ביטחון, ביטחון צוברים ככל שמשחקים יותר ויותר משחקים. שוער היא לא עמדה שבה אפשר להכנס פעם בכמה משחקים, לכבוש / לבשל וליצבור ביטחון. אלמדון צריך לדעת כי גם אם ייטעה פעם או פעמיים הוא ימשיך לפתוח בהרכב הקבוצה שתחליט לרכוש אותו.
    אני לא רואה הבדל ביכולת בינו לבין אדג'יי לדוגמא. הוא לא פחות טוב ממנו, ולדעתי במידה והוא ייפתח לאורך סדרה של משחקים הוא גם יהיה טוב ממנו.
     
  11. תומר22 Member

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Messages:
    3,097
    Likes Received:
    0
    תתחילו לזחול חזרה לחורים שלכם. אני מבין את הגישה - אין שמחה כמו שמחה לאיד, אבל תהנו מזה כל עוד אתם יכולים, תיכף אתם צריכים לשחק נגד ראשון ועכו.

    אני בטח בדעת מיעוט כאן, אבל היום הקו שלי רק התחזק. הגישה של רוני לוי למשחקים האלה הייתה סופר מקצועית ולא יעזור מה שיספרו לכם בתקשורת הכל כך עוינת(משום מה) בתקופה האחרונה. בפעם המאה ואחת: השחקנים הותיקים לא יכלו לשחק במשחק הראשון כי הם עדיין לא מוכנים ולכן במשחק הראשון עלה הרכב תלאים(שני, שלישי, איך שתרצו). במשחק הגומלין, למרות שלכאורה הכל נראה גמור, הוא שילב מספר שחקנים שכבר יכולים לשחק ואיתם את החבר'ה הצעירים שקיבלו צ'אנס נוסף. הוא ניגש למשחקים האלה בדיוק איך שהיה צריך לגשת אליהם - כאל משחקי אימון. וזאת בלי להתייחס לשטיפות המוח של התקשורת או לחלק מהאוהדים המושפעים והמפונקים. כל הקבוצות עורכות כרגע הכנות לעונה ומשחקי אימון, פרט למכבי חיפה. עכשיו יקומו כל המלעיזים ויגידו: "הייתם צריכים להתארגן לפני". מתי בדיוק? הרי העונה נגמרה בסוף מאי, הנבחרת הבוגרת עוד שיחקה ב-9 ביוני והצעירה שיחקה עד סוף אותו חודש. האימונים החלו מוקדם מהמתוכנן - בסוף יוני. בעונה ללא אינטרטוטו היינו אמורים להיות עכשיו בעיצומו של מחנה האימונים הראשון.
     
  12. Paolo Maldini שחקן ותיקים

    Joined:
    Nov 1, 2003
    Messages:
    4,350
    Likes Received:
    9
    Gender:
    Male
    קצת שמחה לאיד אף פעם לא תזיק תומר.
    בשנים קודמות נאלצנו לחכות עם החגיגות עד אוגוסט, הפעם זה היה מוקדם מהצפוי.


    אלמדון? שיבוא להפועל חיפה בהשאלה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
     
  13. zahyqwe Member

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    פיזית לא... מנטלית כן!
     
  14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    תומר, מכבי חיפה נכשלה מול קבוצה שאולי היתה מתמודדת בצמרת בליגה השניה. לא מעניין אותי באיזה הרכב רוני היה חייב לדאוג שהקבוצה לפחות את הקוריצות האלו תעבור.
    הוא כנראה אוהב את הארץ http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx


     
  15. Igi Member

    Joined:
    May 25, 2005
    Messages:
    9,708
    Likes Received:
    58
    לא הבנתם אותי.
    ידעתי שהמשפט המודגש("צריך להעיף את אלמדון") יבלבל פה אנשים...
    אני לא חושב שצריך לשחרר את אלמדון ממכבי חיפה בבעיטה, ממש לא. ההפך. אני חושב שצריך להשאיל את אלמדון העונה לקבוצה קטנה(סרדינים כבר אמרנו?) בליגה הלאומית ובעונה הבאה לקבוצה בסגנון של בני יהודה/קריית שמונה. מה לעשות, ההערכה שלי אליו פוחתת ממשחק למשחק ואני באמת מאמין שהוא לא מתאים לקבוצות מליגת העל בשלב הזה.


    נ.ב
    "אני בטח בדעת מיעוט כאן, אבל היום הקו שלי רק התחזק. הגישה של רוני לוי למשחקים האלה הייתה סופר מקצועית ולא יעזור מה שיספרו לכם בתקשורת הכל כך עוינת(משום מה) בתקופה האחרונה. בפעם המאה ואחת: השחקנים הותיקים לא יכלו לשחק במשחק הראשון כי הם עדיין לא מוכנים ולכן במשחק הראשון עלה הרכב תלאים(שני, שלישי, איך שתרצו). במשחק הגומלין, למרות שלכאורה הכל נראה גמור, הוא שילב מספר שחקנים שכבר יכולים לשחק ואיתם את החבר'ה הצעירים שקיבלו צ'אנס נוסף. הוא ניגש למשחקים האלה בדיוק איך שהיה צריך לגשת אליהם - כאל משחקי אימון. וזאת בלי להתייחס לשטיפות המוח של התקשורת או לחלק מהאוהדים המושפעים והמפונקים. כל הקבוצות עורכות כרגע הכנות לעונה ומשחקי אימון, פרט למכבי חיפה. עכשיו יקומו כל המלעיזים ויגידו: "הייתם צריכים להתארגן לפני". מתי בדיוק? הרי העונה נגמרה בסוף מאי, הנבחרת הבוגרת עוד שיחקה ב-9 ביוני והצעירה שיחקה עד סוף אותו חודש. האימונים החלו מוקדם מהמתוכנן - בסוף יוני. בעונה ללא אינטרטוטו היינו אמורים להיות עכשיו בעיצומו של מחנה האימונים הראשון. "

    תומר, אני חושב שרק בשבילך צריך לפתוח תוכנית "כתב נולד".
    בכל הודעה אתה מצליח לשכנע אותי מחדש
     
    Last edited: Jul 15, 2007