טוטנהאם הוטספר, האימפריה של צפון לונדון מודל 07

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י קינג לדלי, ‏3/7/06.

  1. TheLane Member

    הצטרף ב:
    ‏12/10/05
    הודעות:
    2,861
    לייקים שהתקבלו:
    0
  2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/1/04
    הודעות:
    19,692
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אכן הגיע הזמן לשנות את זה... אני אמצע משהו כבר.
    זוקורה וג'ינאס באמת נשמעים שילוב טוב, בניגוד למי שהמליץ לקאריק לשבור רגל, אני מאחל לו המון בהצלחה. גם כי יונייטד היא בכל זאת קבוצה שאני די מחבב (יחסית ליריבה, אני לא סובל את כולם, אבל את יונייטד קצת פחות, בעיקר כיום כשאני לא רוצה לראות את היריבות הלונדוניות לוקחות אליפות) וגם כי נאי יודע שהוא עוד יסתום הרבה פיות שנפתחו בזמנו.
    בכל אופן, עוברים הלאה. צובט קצת בלב לאבד שחקן שהיה אחד האהובים עליי, למרות ליקויים פיזיים בדמות איטיות וגמלוניות תמיד ירק דם והתאמץ, אני באמת אתגעגע אליו.
    עכשיו הגיע הזמן לחזק את הקישור באיזה קשר שמאלי לתפארת, מישהו שישלים חוליית קישור קטלנית, אני מפנטז על מורטן גאמסט פדרסן שפספסנו וניסינו להחזיר בריבאונד, אבל הסיכויים קלושים.. מה שכן, אסור לפתוח ככה את העונה - חייבים לסגור את הקישור.
     
  3. wolf89 Member

    הצטרף ב:
    ‏9/5/06
    הודעות:
    2,049
    לייקים שהתקבלו:
    0
    משתתף בצערם של אוהדי טוטנהאם, אני מעדיף את קאריק החביב בקבוצה החביבה......

    עכשיו אני אתחיל לא לסבול אותו לאט לאט...וחבל עליו.. נורא אכפת לו ממני שזה ישפיע על היכולות משחק שלו ביונייטד.
     
  4. Zizou10 Member

    הצטרף ב:
    ‏2/12/04
    הודעות:
    2,091
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אוי אוי גיא אני מצטער בשבילך, אבל קאריק רוצה להתקדם מקצועית.
    חבל שהוא דווקא בחר במנצ'סטר קבוצה שאני אישית מתעב, אבל כמו שגיא אמר לפני אני בטוח שהוא יסתום הרבה פיות, שחקן שמשחק עם הלב.
     
  5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    אוף. כל כך לא רציתי שההעברה הזו תצא לפועל. הסכום המופרע שטוטנהאם מקבלת על קאריק, שבכלל לא נמצא בפרופורציה למה שהולך בשוק ההעברות הקיץ (דאף ב-5 מיליון פאונד!), יכול לשמש עבורה מקפצה להשתדרגות נוספת בעמדות הקיצוני השמאלי והמגן הימני שבאמת תהפוך אותה לקבוצת צמרת לגיטימית. לא טוב, לא טוב בכלל, מה גם שלדעתי השילוב של זוקורה-ג'ינאס יותר מוצלח על הנייר מזה של קאריק-ג'ינאס, המטאטא מחוף השנהב יכול להחזיק לבדו את הקישור האחורי ולשחרר את ג'ינאס לתקוף עמוק בעורף היריבה, לא כמו קאריק הרך והאנמי.
     
  6. תונל Member

    הצטרף ב:
    ‏23/6/04
    הודעות:
    1,332
    לייקים שהתקבלו:
    10
    שום-דבר נגד ג'נאס כמובן, אבל אני חושב שלגלות היום שעדיין יש לך אחד דאוידס בקבוצה זה כמו למצוא פתאום כסף בבית שלך שלא היית מודע לקיומו.
    שחקן שהיה אמור לעזוב ופתאום אתה צריך מישהו כמוהו פחות או יותר, כדאי פשוט להשאיר אותו לדעתי.
    אני חושב שאם הוא ומרפי נשארים בקבוצה אז כבר לא הכרחי להביא שחקן לעמדות האלה (וגם טאיניו מתאים לא?).
     
  7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,732
    לייקים שהתקבלו:
    5,254
    אני לא חושב שאפשר לראות העברה כלשהי שבה מעורבת צ'לסי כפרופורציונלית למה שקורה בשוק ההעברות.
     
  8. George Best Member

    הצטרף ב:
    ‏8/10/05
    הודעות:
    16,733
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תונל,

    תתפלא לדעת שדווקא אותו דווידס, היה אולי החוליה החלשה של טוטנהאם בעונה שעברה.
    אם הוא היה נותן את מה שכולם ציפו ממנו, אני לא מדבר על מעבר לכך, אז אני מאמין שהתרגולים היו משתתפים אתמול בהגרלה של הצ'מפיונס, ואילו ארסנל הייתה נוסעת לאיזה חור בבולגריה/לטביה.

    גם הקטע שבמחזור האחרון, מול ווסטהאם, כאשר יול ביצע חילוף והורה להוציא את הגמד הסורינמי, האחרון סירב, זה היה ממש מבזה.
    הוא לא ממש השתלב חברתית, ובטח ובטח שמבחינה מקצועית הוא איכזב מאוד.

    לטוטנהאם באמת יש יותר מדי שחקנים באמצע - ג'ינאס, מרפי, זוקורה, ואילו בצד שמאל אין אף אחד.

    שמועות מדברות על כך שטוטנהאם תבזבז את 15 המליון שהתקבלו על קאריק, על פסקל צ'ימבונדה וסטיוארט דאונינג.אם השניים יגיעו, טוטנהאם תציג קבוצה מעולה, שליגת האלופות בהחלט תהיה מטרה ולא סתם הפתעה.
     
  9. תונל Member

    הצטרף ב:
    ‏23/6/04
    הודעות:
    1,332
    לייקים שהתקבלו:
    10
    אם אתה מביא שחקן שכל החיים ידע רק לשחק באמצע ושם אותו בשמאל, אל תצפה ממנו להרבה...
    שיבדקו אותו באמצע, מקסימום לא יילך וישחק ג'נאס או מרפי, בינואר יביאו מישהו במקומו.
     
  10. Sir Alex Las' Killa

    הצטרף ב:
    ‏15/10/05
    הודעות:
    3,274
    לייקים שהתקבלו:
    514
    אני לא מבין מדוע אוהדי טוטנהאם מרגישים רע? קיבלתם 15 מיליון ליש''ט על שחקן שרק לפני שנתיים החתמתם ב2.75 מיליון. מרטין יול בטח מתפוצץ מצחוק.

    עכשיו סטיוארט דאונינג ופאסקל צ'ימבונדה חייבים להגיע.
     
  11. city Member

    הצטרף ב:
    ‏15/7/04
    הודעות:
    5,343
    לייקים שהתקבלו:
    0
    השחקן החשוב הוא דאונינג. הספרס חייבים שחקן שמאלי, והוא האנגלי הבכיר בעמדה הזו (אחרי ג'ו קול). הבעיה היא שהמצב הכלכלי של מידלסברו יציב, ולכן ידרש סכום יחסית גבוה כדי להביא אותו.
    לפי דעתי דאונינג לא ימכר בפחות מעשרה מיליון, ולפי מה שזכור לי וויגאן ביקשה שישה מיליון על קופיקו, אז ב-15 מיליון שני השחקנים לא יגיעו.
     
  12. Barcik Member

    הצטרף ב:
    ‏28/8/03
    הודעות:
    6,708
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_pray.Xxx

    Anyways, not gonna happen.
     
  13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    אם שימבונדה ודאונינג מגיעים לליין אני באמת מתחיל לשקשק, מבחינת סגל הם לא ייפלו מהגדולות האחרות (בהנחה שצ'לסי בכלל בגלקסיה אחרת) ויוכלו להיאבק בכבוד על המקום הרביעי. ייתכן שהחפירות של ערן משפיעות עלי? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
     
  14. TheLane Member

    הצטרף ב:
    ‏12/10/05
    הודעות:
    2,861
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ג'ורג'י הגזמת.
    דוידס היה מצוין בחצי הראשון של העונה ואז נפצע ופשוט לא הצליח לחזור לעצמו. התחיל עם מסירות לא מדויקות שבגללן איבדנו הרבה כדורים במרכז המגרש ובעיטות עוד יותר לא מדויקות.

    אבל בחצי הראשון של העונה הוא היה דוידס, פשוט דוידס. פייטר ענק. היו כמה משחקים שבהם הוא היה השחקן המצטיין שלנו וסחב את הקבוצה.
     
  15. W.Rooney Member

    הצטרף ב:
    ‏16/4/06
    הודעות:
    4,521
    לייקים שהתקבלו:
    0
    TheLane

    לא משנה כמה תגיד שדווידס היה סביר בחלק הראשון של העונה, כולם, אבל כולם, תמיד יזכרו את החלק השני, הרע יותר. דווידס נתן את אחת העונות החלשות בקריירה שלו, ולדעתי כבר צריך לתלות את הנעליים. הוא לא אותו שחקן של לפני שלוש או ארבע שנים. טוטנהאם היא קבוצה שבונה את עצמה על שחקנים צעירים (למרות המכירה של קאריק ליונייטד), ודווידס פשוט לא מתאים בפאזל של יול.