פרננדז עומד לעזוב ? http://www.sport5.co.il/Articles/Article.a...ArticleID=25114 אסור שהוא יעזוב !!! שקלאר מתחיל לעצבן אותי .
אוי לא, פרננדז יעזוב! ריבונו של עולם, לא!! כאילו מה הוא כבר עשה שמדובר בכזה אסון? הביא שחקן לא קשור לקבוצה ולא יידע את המאמן על כך?
וואי תפסיקו כבר להיות מפונקים מאז שגאיידמק בא כולם פה בתלונות כאילו בית"ר זה ריאל מדריד ורוצים את הטוב ביותר מה ציפתם איזה זרים הוא יביא לך בחיים לא ראיתי ככה בכי מצד כמה אוהדים על כך שמביאים שחקן זר ייענו שחקן בן 31 קפטן לאנס הצרפתית מה לא טוב לבית"ר???????? תפסיקו כבר להיות מגעילים מעצבים ונאחסים בגללכם הוא עוד יילך כי אתם לא יודעים להעריך כלום!
מעניין לי ת'תחת כל משחקי הכוח בהנהלה....כן לרואה, לא לרואה - בית"ר משחקת טוב, והולכת לקרוע את הצורה להרכב חסר מאוד של נתניה. טקס הדלקת המנורה יתקיים בע"ה במוצאי שבת, החל מהשעה 19:00 . הכניסה בתשלום... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
בני דווקא צודק, הוא לא נגד פרננדז הוא פשוט לא מצא עדיין סיבה להיות בעדו. והאמת שבצדק לאור ההחתמה הלא ברורה בשם ז'רום לרואה, זה מה שאתם צריכים עכשיו?
כי אני חושב שלבית"ר יש עמדות הרבה יותר זועקות לחזיוק מאשר הקישור המרכזי. תתחילו בהגנה ותסיימו עם חלוץ נורמלי כי לטוטואה מגיע משהו יותר מאסולין שכל אידאולוגיות הכדורגל שלו מסכמת ב"בעט ורוץ רוץ ובעט"
חחחח כמה שאסולין גרוע טוטאונה עולה עליו פשוט כל משחק לא מרגישים אותו פשוט כלום. בקשר ללרויאה אני חושב שבית"R צריכה בדחיפות פליימיקר שיחליף את קאפיץ שקאפיץ בא לא ראיתי שאנשים בכו כל הפגרה דיברו על קשר אחורי ובלם,הביאו את קאפיץ והוא גרוע אז מחליפים אותו בשחקן פי ארבע יותר טוב שגם התקפי גם פליימיקר ולא צריך יותר,ההתפנקות שנהייתה פה זה משהו, בעשר השנים האחרונות לא ראיתי שאוהדי בית"ר בכו על זר חדש גם לא הגיל של הזר(אינדיו) בקיצור מפונקים.
לא נראה לי שאנשים פה בוכים, פשוט תוהים למה לחזק מקומות כאלה כשיש אחרים בולטים יותר. אבל מה אכפת לי, קבוצה שלכם, תתפרקו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
בלם יהיה,מחר או עוד שבועיים זה לא משנה,כי מועד ההעברות אז אם זה התחיל מקשר אחורי אין בעיה,עד שבוע הבא יש בלם.